midem çok fena bir şekilde ağrıyor
geçmiş olsun canım. açıkta falan yatıp mideni üşüttüysen belki ondan ağrıyodur :26:
bulantıyla bıçak saplanıyor sanki
bulantıyla bıçak saplanıyor sanki
kızlar sanırım ben ölücem mide ağrısından ecel teri döküyorum bu ne ya
batın da yaklaşmış ama hamiş isen bu kadar erken başlamaz sanki bulantı :26:
geçmiş olsun canım...dün soğuk su falanmı içtinnn :44::44:
kızlar günaydın doktora gittim sonuc tabıkı kimyasal gebelik dedi gözümün içine bakarak üzülme tamammı diyince ne yapacağımı şaşırdım ilk kez olan hamileliklerde genelde olan bir durum dedi korunma aynen devam et dedi ama dünden beri öyle ağrı çekiyorum ki dün gece eşimle nöbetteydik resmen sıcak su yaptı vs anca oyle 4 de uyuyabildim şimdide işe geldimallah herkese sabır versin zor bir durummuş diğer aya kısmet artık ümit kaybetmek yok rabbim büyük
bata ne kadar var canım üşüttünmü acaba bnde denize girmiştim benimde bu ay miğdem cok fenaydı
3 gün var canım ben denize felan girmedim de sabah dan beri içim ılık ılık üşüyorum midem felaket
kızlar günaydın doktora gittim sonuc tabıkı kimyasal gebelik dedi gözümün içine bakarak üzülme tamammı diyince ne yapacağımı şaşırdım ilk kez olan hamileliklerde genelde olan bir durum dedi korunma aynen devam et dedi ama dünden beri öyle ağrı çekiyorum ki dün gece eşimle nöbetteydik resmen sıcak su yaptı vs anca oyle 4 de uyuyabildim şimdide işe geldimallah herkese sabır versin zor bir durummuş diğer aya kısmet artık ümit kaybetmek yok rabbim büyük
canım üzüldümm ama kısmet böleymiş...rabbim büyük...diğer ay daha iyi çalışcaz inş..
Allah bizede nasip edecek o duyguyu inş canım..
üzülme tamammı..
çok geçmiş olsunnn
kürtajdan sonra ilk denemem canım
ama ben hissediyodum ya oldu diodum
bu sonuç beni çok üzdü
belki daha net bişi yok bilmiorum ama umutlar tükendi bu ay için
Canim martta kurtaj olmustun demi bende subatta ve ilk denemem malesef tutmadi bu ay. Bekle bakslim ayrica bozma morelini doktora gittim dun hersey normal ama hemen olmayabilir dedi stres ve bedeninin hamilelige hazir olmamasi vs rabbim ne zaman verirse artik bekliycez canim uzulme .
Isyancim uzulme canim belirtiler bosa cikiyor iste bak ben bu ay belirti aramiycam hic . Yumurtlama gunude takip etmiyom canimiz ne zaman muhabbet isterse mumkunsede iki gune bir en fazla uc gune birboyle daha rahat gecen ay yasadigim stres neydi yumurtladim mi oldu mu ki tuttu mu ki :18:
amin amin amin cok sagol canım benım inşallah hepimiz bu duyguları yaşayalım allahın izni ile cok zormuş gercekten cok üzücü yorucu diğer ay çalışcam yılmak yok :) burası olmasa kimle paylaşırdım kim anlar bilmiyorum ama diğer aya harika haberler ile dolsun burası inşallah
bir doktora mı gitsen acaba hamiş olabilirmisin ki hissediyormusun birseyler doktora git bence hem kan tahlili yaparlar birsey yoksa bile doktora görünürsün neden oluyor acaba diye
Canim martta kurtaj olmustun demi bende subatta ve ilk denemem malesef tutmadi bu ay. Bekle bakslim ayrica bozma morelini doktora gittim dun hersey normal ama hemen olmayabilir dedi stres ve bedeninin hamilelige hazir olmamasi vs rabbim ne zaman verirse artik bekliycez canim uzulme .
Isyancim uzulme canim belirtiler bosa cikiyor iste bak ben bu ay belirti aramiycam hic . Yumurtlama gunude takip etmiyom canimiz ne zaman muhabbet isterse mumkunsede iki gune bir en fazla uc gune birboyle daha rahat gecen ay yasadigim stres neydi yumurtladim mi oldu mu ki tuttu mu ki :18:
eşimi aradım şimdi biraz daha sabredicem olmadı gidicem 3 gün kaldı bata bilmiorum ki belirtileri mide bulantım aşırı bide sancım var
eşimi aradım şimdi biraz daha sabredicem olmadı gidicem 3 gün kaldı bata bilmiorum ki belirtileri mide bulantım aşırı bide sancım var
Canim uzulme dis gebelikten yada normal gebwligin dusukle sonlanmasindan iyidir herseyde vardor bi hayir . Sen kalbini ferah tut
Canım sağol bilgi için
henüz mağlup olmadım bu ön elemedeki yenilgim
asıl mağlubiyet kırmızıları görünce kendini ele verecek.
bi sonraki ay ayn stresi yaşamayı göze alırmıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?