ya tek cizgi görmekten korkuyorumyahuu yap artık şu testi...ben çatlıcam senin yerineeebak cute adettten 4 gün önce yaptı gördü çift çizgiyi
akıntı bende de oldu az ama öyle cok yogun değill... :STesekkur ederım kızlar :)
bendekı tek en belırgın belırtı cok cok yogun akıntı olmasıı
Darısı basınızaa kızlar hemen arkamdan gelın
inşallah canımm.. onun için cizgi tam belirsin ben öyle yapıcam testiinşallah gelmez kırmızılar canım onun yerine bebiş gelir
günaydın bu arada herkeseeeeee
merhaba kızlar
huzurunevındekıhuzursuz
benımde ılk hamılelıgım hem p roblemlı gectı hemde sırf yatarak gecırdım gunlerımı benım ıcın cok zordu ayrıca dogum sonrası bosanma benı cok yıprattı
sımdı dun hamıle oldugumu ogrendım ama ıcımın bır yanında korku var
Allah o kotu seylerı bıze yasatmasın
kızlar dun ıkıncı cızgıyı gorudm ama sans o kı tesıtn ıcındekı o plastık sey ıdrarı bır turlu cekmedı bende teste o cubuk yardımıyla aktarmaya calıstım ama az koydum muhtemelen ıkıncı cızgı belırdı ılk tarama sonrası 4 gun var adete acaba ne yapmalıyım sımdı cokta erken doktora gıdemem suanda kontrol ıcın dımı_?
canım once bebek yaptık sonra evlendık bız oglum 3.5 yasındacnm öncelikle gözün aydın rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin benim anlamadığım bişey var senin evlilik takviminde 10 ay diyordu ve 1 oğlun var suan 2.ye hamilesin ben anlamadım ama:26::26::26:
cutemom teste idrarı az mı koydun ? naptn anlamadım bn onuuu
Canımmm algılayamadım bağışla... idrar testini idrarın icine mı batırdın yoksa benmı yanlış anladımcanım once bebek yaptık sonra evlendık bız oglum 3.5 yasında
ıdrarı koymam ıcın o cubugun calısması lazımdı bır turlu ıdrarı cekmesı salak sey
bende ıdrarı ıcıne batırıp teste oyle kooydumd aha oncede yapmıslıgım var ve az koydum gıbı oldu ama taramaya donunce hanı ıdrar testın oradan cıkıyorya taramaya baslıyor bır daha eklemedım bozrım testı dıye
Canımmm algılayamadım bağışla... idrar testini idrarın icine mı batırdın yoksa benmı yanlış anladım
yok :)
cubugu ıdrar batırdım gıttım testın ustune damla damla goturmeye calıstım :) ahhaha
yok :)
cubugu ıdrar batırdım gıttım testın ustune damla damla goturmeye calıstım :) ahhaha
Benımde 4 gün gecti ben daha test yapmadımya ben de aslında bugünlerde test yapmayı düşünüyorum. adetime 4 gün kaldı 4 gün kala belli olabiliyomuş aynı zamanda çıkmayadabiliyomuş. o yüzden beklicem ama sabredemiyorum yaaa!!!
canımmm bu gun akşam alırım testi. yarın sabah ilk idrarımla yaparım olurmu ama sanki cıkmıcak gibi gelio böyle iyiydim bennnya yap şu testi yaaa...negatifsede zaten çıkacak pozitifsede... haddiiiii
ya ben de aslında bugünlerde test yapmayı düşünüyorum. adetime 4 gün kaldı 4 gün kala belli olabiliyomuş aynı zamanda çıkmayadabiliyomuş. o yüzden beklicem ama sabredemiyorum yaaa!!!
acele etme çıkmama olasılığı daha yüksek adet öncesi...adet gecikmesinde bile çıkmayabilme ihtimali varken boşuna heyecan stres hayal kırıklığı yaşamayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?