Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yahuu yap artık şu testi...ben çatlıcam senin yerineee bak cute adettten 4 gün önce yaptı gördü çift çizgiyi
ya tek cizgi görmekten korkuyorum

Tesekkur ederım kızlar :)
bendekı tek en belırgın belırtı cok cok yogun akıntı olmasıı
Darısı basınızaa kızlar hemen arkamdan gelın
akıntı bende de oldu az ama öyle cok yogun değill... :S
inşallah gelmez kırmızılar canım onun yerine bebiş gelir
günaydın bu arada herkeseeeeee
inşallah canımm.. onun için cizgi tam belirsin ben öyle yapıcam testi

cnm öncelikle gözün aydın rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin benim anlamadığım bişey var senin evlilik takviminde 10 ay diyordu ve 1 oğlun var suan 2.ye hamilesin ben anlamadım ama:26::26::26:

canım once bebek yaptık sonra evlendık bız oglum 3.5 yasında

cutemom teste idrarı az mı koydun ? naptn anlamadım bn onuuu

ıdrarı koymam ıcın o cubugun calısması lazımdı bır turlu ıdrarı cekmesı salak sey
bende ıdrarı ıcıne batırıp teste oyle kooydumd aha oncede yapmıslıgım var ve az koydum gıbı oldu ama taramaya donunce hanı ıdrar testın oradan cıkıyorya taramaya baslıyor bır daha eklemedım bozrım testı dıye

Canımmm algılayamadım bağışla... idrar testini idrarın icine mı batırdın yoksa benmı yanlış anladım

arkadaşlar günaydın uzun süredir yine yazamıyordum ama takip ediyorum sizleri nasılsınız benm bu ay çok ilginç seyler başıma geldi 27 snde regl olmam gerekiyordu benm ayın 25nde ve 26 sında birgn açık pembe bir gn kahve rengi 1 er damla kanamam oldu sonra müthiş derecede hamilelik belitisi ve baş ağrısı ayın 27snde hç bişey yokkenakşam saat 10 da deli gibi bir kanama regl oldum heralde dedim oda 28nde akşam bitti şuanda da yine tek damla kan var anlamadım ya bn ne yaşıyorum sizce yarın doktora gdyorum ama önce belki böle şeyler yaşyan vardır die size soruyum istedm....

Canımmm algılayamadım bağışla... idrar testini idrarın icine mı batırdın yoksa benmı yanlış anladım

yok :)
cubugu ıdrar batırdım gıttım testın ustune damla damla goturmeye calıstım :) ahhaha

tebrikler canım sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah...darısı isteyen herkesin başına inşallah....

ya ben de aslında bugünlerde test yapmayı düşünüyorum. adetime 4 gün kaldı 4 gün kala belli olabiliyomuş aynı zamanda çıkmayadabiliyomuş. o yüzden beklicem ama sabredemiyorum yaaa!!!

ya yap şu testi yaaa...negatifsede zaten çıkacak pozitifsede... haddiiiii

ben de beklicem:) negatif çıkıp da moral bozukluğu yaşamak istemiyorum çünkü biraz takıntılı biriyim çoook kafaya takarım

ya ben de aslında bugünlerde test yapmayı düşünüyorum. adetime 4 gün kaldı 4 gün kala belli olabiliyomuş aynı zamanda çıkmayadabiliyomuş. o yüzden beklicem ama sabredemiyorum yaaa!!!

acele etme çıkmama olasılığı daha yüksek adet öncesi...adet gecikmesinde bile çıkmayabilme ihtimali varken boşuna heyecan stres hayal kırıklığı yaşamayın...

acele etme çıkmama olasılığı daha yüksek adet öncesi...adet gecikmesinde bile çıkmayabilme ihtimali varken boşuna heyecan stres hayal kırıklığı yaşamayın...

doğru haklısın cnm! ben en iyisi sabredeyim. şimdiye kadar sabrettim bi kaç gün daha dişimi sıkayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…