ya canım hem buraya geliyosun hemde burdaki arkadaşları topiğine çağırıyorsun.. biraz ayıp olmuyor mu sencede..
gelmek isteyen gelir zaten reklam yapmaya hiç gerek yok arkadaşım
canım bende sadece yumurta tembelliği var.. başka da bi şikayetim yok.. şuan kullandığım bi ilaç yok ama eğer gidersem direkt klomen tedavisine başlayacağım.. sıkıntı yapacak bişey yok tatlım için rahat olsuncanım herhangi bir tedavi falan gördünmü peki..nasıl oldu..şimdi bebek istiyorsun ya doktor herhangi bi ilaç falan verdimi :44::44:
yoo yoo reklamla alakası hiç yok eğer öyle olsaydı başka bir topic açtım sürekli gelmeleri için oraya çağırırdım..
Maksadım sadece çağırdığım yerde bir soru sordum bi fikri olan söylesin yardımcı olsunlar diye çağrıda bulunmak istedim..
suizana gerek yok arkadaşım
tamam hiç gerek yok 38s bir daha da yapmam bunu rahat olabilirsin!
canım bende sadece yumurta tembelliği var.. başka da bi şikayetim yok.. şuan kullandığım bi ilaç yok ama eğer gidersem direkt klomen tedavisine başlayacağım.. sıkıntı yapacak bişey yok tatlım için rahat olsun
canım zaten dünde yazmışsın aynı şeyi durmadan yazmana gerek yok.. bu yüzdende uyarmak istedim seni.. burdanda sorabilirsin sorunu.. yada gören gelip cevap yazar zaten..
Herkeslere merhabaaaaaaa bi kaç gündür yoktum özlediniz demi beniiiii:)))))
özledik tabi kız nerelerdesin sen bakimaldın yeğenimizi de kaçtın
Yok hayatım ya denize falan gittik az tatil modu yoruldum hep uyuyakalıom olduğum yerde çok komiğim görsen:) doktora gittik geçen hafta görme kıpır kıpır bizim ufaklık yarın ikili tarama testim var ama doktor iyi demi sıkıntı yok görünende dedi inş hayırlısıyla çıkar sonuçlarım:))) senden nbr naptın?
ayy maşallah teyzesi yesin onuohh tatili de geçirdiniz beraber ilk tatilinizdi ne güzel
bende iyiyim ya yaramaz bişey yok kırmızılardan kurtuldum orucum bugün
Evet ama çok sıcak ya hava burda(( e kırmızılar bitmiş gözün Aydın dielim o zaman sana Allah kabul etsin inşallah orucunu kuzum
Ya bişey sorcam ben kullanıcı adını nasıl değiştirebilirim bilgin vardır senin?
burda iyi havlar güzelim ya allah yardım etsin sana oralar hiç çekilmez.. amin canım sağol
canım ceza filan verebiliyorlar ya kullanıcı adını değiştirince
Aman ya offf neysesen nerdesin hangi şehirde?
slm güzelim iyiyiz sen nasılsınslm canlarım nasılsınız
valla bikaç gündür bayağı serin buralar iyi yaniEsracım hoşgeldin :))
Kayseri he oh be yayladır ya oralar ay ne güzel ya
Dün çok fazla giremedim.
Büugün geçmişi okuyup geldim.
Cutemom tebrikler arkadaşım.Rabbim kucağına almak nasip etsin inşallah.
benim bat a son 2 gün.Her ne kadar önceki gün yaptırdığım kan testinde gebelik yoksa da batı bekliyorum mecbuurrrr:18::18:
Kızlar nerde ya diğerleri bushcy isyan falan? Kimsecikler yok bugün bizbizeyiz:)
slm güzelim iyiyiz sen nasılsın
valla bikaç gündür bayağı serin buralar iyi yani
hoş geldin canım benim nasılsın
çok acelecisiniz güzelim ya batın gelmeden hemen umutsuzluğa kapıldın bak yok die... şimdi gelecek olan adette stresten üzüntüden geç gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?