Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi ben de canım ne yapayım...öyle bi yorgunluk bi halsizlik durumu hakim...neden böyle oldum anlamadım havalrdan olsa gerek bugün biraz sıkıntılı buralar...

geçmiş olsun güzelim ya dikkat et kendine sıkma canını güzelim yeğen ne yapıyor bakim

kızlar kan testi sonuçlarımmm;

TSH:1,5
Prolaktin:13,11
FSH: 5,26
LH: 7,97
Estradiol: 63

bu değerler normal galiba...

kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım varmı güzel haber ben dün hastaneye gittim serum taktılar üşütmüşüm
sonra o serum beni uyku manyağı yaptı kafamı kaldıramadım hiç bugun iyiyim alaha şükür bat a 2 gün kaldı bakalım ne olucak

hamişlik şüphesi taşıyan ve halihazırda hamiş olan arkadaşlarım "göğüs ucu hassasiyeti" topiğime hepinizi beklerim

anladım cnm bende kafam karıştı işte 10 ay yazınca dedim bu kadın tüm kadınlardan farklı 10 ayda 2.bebk :) hayırlısıyla bu bebişinede sağ salim kavuşursun inşallah

sanırım PKO luyum kızlarrrr şimdi asistanımız baktı sol tarafta küçük küçük kistler var dedi..pko lumusun dedi bende hayır dedim..adetin düzenlimi dedi evet dedim..PKO olmayabilir ama bir jinekologa görün dedi..şimdi doktor arıyorumm

kızım ne ağlanıyosun bende de var ölüm var sanki sonunda bişey yok o kadar üzülcek

güzelim bende de pko var ama adetlerim düzenli

hamişlik şüphesi taşıyan ve halihazırda hamiş olan arkadaşlarım "göğüs ucu hassasiyeti" topiğime hepinizi beklerim

ya canım hem buraya geliyosun hemde burdaki arkadaşları topiğine çağırıyorsun.. biraz ayıp olmuyor mu sencede..
gelmek isteyen gelir zaten reklam yapmaya hiç gerek yok arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…