günaydın sılaaaam..naber.olmadı mı o dün bozulan şey denedin mi
iyidir güzelim senden
yok ya olmadı deniyorum bakalım
iyi ben de canım ne yapayım...öyle bi yorgunluk bi halsizlik durumu hakim...neden böyle oldum anlamadım havalrdan olsa gerek bugün biraz sıkıntılı buralar...
geçmiş olsun güzelim ya dikkat et kendinesıkma canını güzelim yeğen ne yapıyor bakim
onun keyfi yerinde sanırım hiç batmıyo hiç sıkıntı yapmıyo sağolsun...uslandı artık teyzesi büyüdü ya
yaaa benim yeğenim öyledir.. maşallah çok akıllı
inşallah doğduktan sonra da başa döndük hadi gene içerdeki 2-3 aylık hallerim gibi olayım demez...doğduktan sonra da böyle uslu olur umarım...:26::26:
günaydınnn kızlarrrrrrr
canım once bebek yaptık sonra evlendık bız oglum 3.5 yasında
ıdrarı koymam ıcın o cubugun calısması lazımdı bır turlu ıdrarı cekmesı salak sey
bende ıdrarı ıcıne batırıp teste oyle kooydumd aha oncede yapmıslıgım var ve az koydum gıbı oldu ama taramaya donunce hanı ıdrar testın oradan cıkıyorya taramaya baslıyor bır daha eklemedım bozrım testı dıye
sanırım PKO luyum kızlarrrrşimdi asistanımız baktı sol tarafta küçük küçük kistler var dedi..pko lumusun dedi bende hayır dedim..adetin düzenlimi dedi evet dedim..PKO olmayabilir ama bir jinekologa görün dedi..şimdi doktor arıyorumm
kızım ne ağlanıyosun bende de var ölüm var sanki sonunda bişey yok o kadar üzülcek
kızım ne ağlanıyosun bende de var ölüm var sanki sonunda bişey yok o kadar üzülcek
sanırım PKO luyum kızlarrrrşimdi asistanımız baktı sol tarafta küçük küçük kistler var dedi..pko lumusun dedi bende hayır dedim..adetin düzenlimi dedi evet dedim..PKO olmayabilir ama bir jinekologa görün dedi..şimdi doktor arıyorumm
hamişlik şüphesi taşıyan ve halihazırda hamiş olan arkadaşlarım "göğüs ucu hassasiyeti" topiğime hepinizi beklerim
güzelim bende de pko var ama adetlerim düzenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?