inşş canımmm...
birbirimize dua edelim bu gece..
bende iftarı 1 dk kala kırmızı kart yemiş durumdayım.
sılam listenden bi hamiş adayı daha eksildi.üzgünüm
bende iftarı 1 dk kala kırmızı kart yemiş durumdayım.
sılam listenden bi hamiş adayı daha eksildi.üzgünüm
Kızceler napansınız ya :))) varmı hayırlı haberler :) bat bekleyen batı grcenler.benım adet gıbı kananmam kımyasal gebelıkten sonra bugun 4.gun yarın yavastan bıter pazar denızdeyım stressız bır ay ve bol bebıslı agustos dılıyorum hepımıze ovulasyon testlerımı alacagım bende bu hafta bana dua edın :)
Kızlar hayırlı kandiller olsun dualarımız kabul olsun ınsallah ben dua edemıyorum bugun ama bnm ıcınde ne olur edın olurmuallahım yuzumuze gulsun
kızlar merhaba malesef üzgünüm adet günümde test yaptım çizgi aşırı silik çıktı dedim hamileyim sonra bir karın ağrısı aynı adet ağrısı gibi aradan 3 saat geçti toz pembe kanama sonra biraz daha kan geldi şuan saat 00:24 kanamam yok sadece silince bulaşan kan geldi anlıyacağınız bende kırmızı kart yedim annem üstüne görme olmasın dedi ama sanmıyorum bu ayda böyle geçti artık ağustos ayı bizim ayımız olsun bol bebiş haberleri olsun bu arada kadir geceniz mübarek olsun
kızlar merhaba malesef üzgünüm adet günümde test yaptım çizgi aşırı silik çıktı dedim hamileyim sonra bir karın ağrısı aynı adet ağrısı gibi aradan 3 saat geçti toz pembe kanama sonra biraz daha kan geldi şuan saat 00:24 kanamam yok sadece silince bulaşan kan geldi anlıyacağınız bende kırmızı kart yedim annem üstüne görme olmasın dedi ama sanmıyorum bu ayda böyle geçti artık ağustos ayı bizim ayımız olsun bol bebiş haberleri olsun bu arada kadir geceniz mübarek olsun
Günaydın cnaımmmm hayırlı cumalaarrr
Rabbim hayırlısını verir inşallah canımmm skma sen canını.. olmadı önümüzdeki ay artık.. benımde 8. günüm daha gelmedi.. :18:Gunaydin kizlarallah nu gunumuzude hayra cikarsin ondan baskasindan medet bekletmesin .
Morelim bozuk ama bozmamaya caliscam ramazandan ve iftar ziyaretlerinden bu ay calusma yok yani bi defa oldu rabbim ol deyince olur tek umudum bu :26:
Aaaa baya gecmis test yaptin mi canim :)Rabbim hayırlısını verir inşallah canımmm skma sen canını.. olmadı önümüzdeki ay artık.. benımde 8. günüm daha gelmedi.. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?