Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende iftarı 1 dk kala kırmızı kart yemiş durumdayım.
sılam listenden bi hamiş adayı daha eksildi.üzgünüm

isyancım sanada cok cok gecmıs olsun dıyorum ve ınsallah en kısa surede hamıle kalırsın

bende iftarı 1 dk kala kırmızı kart yemiş durumdayım.
sılam listenden bi hamiş adayı daha eksildi.üzgünüm

olsun be kuzucum demek ki daha zamanı gelmemiş meleğinin.. rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

...Ben beni bırakırsam sen beni
bırakma yarab...

Lâ Tahzen! Innallâhe Meassabirin. {Üzülme Allah sabredenlerle beraberdir}

Kızlar hayırlı kandiller olsun dualarımız kabul olsun ınsallah ben dua edemıyorum bugun ama bnm ıcınde ne olur edın olurmu allahım yuzumuze gulsun

kızlar merhaba malesef üzgünüm adet günümde test yaptım çizgi aşırı silik çıktı dedim hamileyim sonra bir karın ağrısı aynı adet ağrısı gibi aradan 3 saat geçti toz pembe kanama sonra biraz daha kan geldi şuan saat 00:24 kanamam yok sadece silince bulaşan kan geldi anlıyacağınız bende kırmızı kart yedim annem üstüne görme olmasın dedi ama sanmıyorum bu ayda böyle geçti artık ağustos ayı bizim ayımız olsun bol bebiş haberleri olsun bu arada kadir geceniz mübarek olsun

hayırlısı olsun canım,elbet olacak önümüze bakalım

Canım sağol senin de gecen mübarek olsun. Belki üstüne görmedir canım silik de olsa pozitif oluyor çünkü.çok dua ettim senin için diğer arkadaşlar içinde. Tabi.devami gelmesse kan testi yaptır canım

Canım sağol senin de gecen mübarek olsun. Belki üstüne görmedir canım silik de olsa pozitif oluyor çünkü.çok dua ettim senin için diğer arkadaşlar içinde. Tabi.devami gelmesse kan testi yaptır canım

T harfiyle nicki baslayan arkadasin hamile oldugunu dusunuyorum ben

Hadi ya olsun canım benım sıkma canını taammmı agustos bızım ayımız allah buyuk bol bol dua edelim

Gunaydin kizlar allah nu gunumuzude hayra cikarsin ondan baskasindan medet bekletmesin .
Morelim bozuk ama bozmamaya caliscam ramazandan ve iftar ziyaretlerinden bu ay calusma yok yani bi defa oldu rabbim ol deyince olur tek umudum bu :26:

günaydın kızlar benım kırmızılar hala gelmedi. cts günü test yaptım bsey cıkmadı bu gun kan testi vericemmm.. :18: dua edin bana nolurrrr... :18:

Gunaydin kizlar allah nu gunumuzude hayra cikarsin ondan baskasindan medet bekletmesin .
Morelim bozuk ama bozmamaya caliscam ramazandan ve iftar ziyaretlerinden bu ay calusma yok yani bi defa oldu rabbim ol deyince olur tek umudum bu :26:
Rabbim hayırlısını verir inşallah canımmm skma sen canını.. olmadı önümüzdeki ay artık.. benımde 8. günüm daha gelmedi.. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…