Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hii bende tatile gidiyorum öyle bir zamanki tam yumurtalama zamanı ya öncesi ya tam zamanı rabbim büyük ne diyeyim pazar günü döndüğümde olur günüm inşallah da çalışmalar sekmez ihihihi :))))

hii bende tatile gidiyorum öyle bir zamanki tam yumurtalama zamanı ya öncesi ya tam zamanı rabbim büyük ne diyeyim pazar günü döndüğümde olur günüm inşallah da çalışmalar sekmez ihihihi :))))

güle güle git güzelim.. hayırlısı olsun bakalım hakkımızda..

selam kızlar nasılsınız bu ay bizim için sıkıntılı geçti malum ramazan bişi soracam adete 1 kaç gün kala yapılan çalışmada hamiş kalınırmı merak ettimde kaza o mu oluyor ??*

sabahtan sorun vardı kkda şimdi girebildim kızlar günaydın herkese....gerçi sılam haklı neredeyse herkes tatilde:44::44:

sabahtan sorun vardı kkda şimdi girebildim kızlar günaydın herkese....gerçi sılam haklı neredeyse herkes tatilde:44::44:

günaydın güzelim arada bende de oluyor o giremiyorum topiğe
yakında bizde çıkarız tatile az kaldı şekerim ama ben özledim şimdiden arkadaşlarımı

evet güzelim nerdeyse herkes tatile çıktı
sen çalışıyosun dimi tatlım ben evde olduğumdan sorun olmuyor

Evet canim calisiyorum uykusuzluk mahvediyo gece kalkinca cin gibo oluyorum daha sahurdan sonra uyku yok bana neyse kaldi iki gun rabbim nasilda sabrini verdi aslinda bizde bayramda kacmayi duaunuyoruz yakin bi yerlere ama tirsiyorum ya bebek varsa suya girmedende olmaz ki

günaydın güzelim arada bende de oluyor o giremiyorum topiğe
yakında bizde çıkarız tatile az kaldı şekerim ama ben özledim şimdiden arkadaşlarımı

sona kaldık biz ama çarşamba günü de ben olmam pazartesiye kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…