Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızceler napansınız ya :))) varmı hayırlı haberler :) bat bekleyen batı grcenler.benım adet gıbı kananmam kımyasal gebelıkten sonra bugun 4.gun yarın yavastan bıter pazar denızdeyım stressız bır ay ve bol bebıslı agustos dılıyorum hepımıze ovulasyon testlerımı alacagım bende bu hafta bana dua edın :)

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e! Hayırlı kandiller.

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e! Hayırlı kandiller.

BİRE BİN YAZILAN BU GECEDE senin bi tanecik çocuğun olsun diye dua edicem

herkese hayırlı kandiller diliyorum rabbim bu güzel gecede tüm dualarımızı kabul etsin..

Kızlarrrr hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olsun :) dün doktora gittik %80 kızınız olacak dedi çok çok çok sevinçliyim Allah gönlüme göre verdi:)

Kızlarrrr hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olsun :) dün doktora gittik %80 kızınız olacak dedi çok çok çok sevinçliyim Allah gönlüme göre verdi:)

sağol güzelim ayyy hadi gözün aydın olsun

kızlar doktordan geldimm
pko teşhisi kesin konuldu..ama birde rahmimde polip çıktı...
kimyasal gebelik, adet öncesi kahve akıntı ve sancılı adet görenler hemen doktora gidip göstersinşler kendilerini..
bayramdan sonra operasyon geçiricem..inş herşey yolunda gider

canım benim kıyamam hersey düzelcek inşallah bendede öle akıntı var bendemi gittim gitmiştim 1 ay önce ama tahlil felan ne oldu bilmiyom inşllah hersey yoluna girer hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız

canım benim kıyamam hersey düzelcek inşallah bendede öle akıntı var bendemi gittim gitmiştim 1 ay önce ama tahlil felan ne oldu bilmiyom inşllah hersey yoluna girer hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız

sao canım benim..doktorum çok iligili davrandı..küçük bir operasyonmuş ama yinede ben korktum..
inş herşey yolunda gideeeerrr dua edin bana

sao canım benim..doktorum çok iligili davrandı..küçük bir operasyonmuş ama yinede ben korktum..
inş herşey yolunda gideeeerrr dua edin bana

Canim benim korkma dualarimiz seninle bu hayirli gunde tum dualarimda sizlerde varsiniz rabbim biz ve bizim gibileri cocuksuzlukla sinsmasin hicbirimizin kucagini bos birakmasin evlat acisi gostermesin. Ne yani senin cektigin onca agri ve lekeler akinntilar kimyasal gebelikmiymis benim iki uc ayda bir oyle kahverengi akintiyla baslar adetim :26: ve hep cok agrilibolur

hayır canım kimyasal gebelikte belirtisiymiş

bende olan belirti adet öncesinde kahve akıntı gelmesi ve sancılı adetmiş..doktor hepsini sordu tek tek..bak bu 2 si belirti ve sende de varmış dedi..
eğer kazara hemile kalsaymışım ya kimyasal gebelik, ya düşük yada anormal doğuma karşı karşıya kalcakmışım...
iyiki gitmişim canım..

selam canım çok geçmiş olsun bende şimdi kist var evet adet günlerim artık ama bir kaç gün öncesinden hep öyle kahverengi akıntı geldi canım polip ne oluyor

selam canım çok geçmiş olsun bende şimdi kist var evet adet günlerim artık ama bir kaç gün öncesinden hep öyle kahverengi akıntı geldi canım polip ne oluyor
,rahimde et beni gibi birşeymiş canım..
ama hamile kalmama engelmiş..kalsam bile düşükle ve ölü doğumla sonuçlanırmış..doktorum iyiki hamile kalmamışsın dedi..

Kızlar hayırlı kandiller olsun dualarımız kabul olsun ınsallah ben dua edemıyorum bugun ama bnm ıcınde ne olur edın olurmu allahım yuzumuze gulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…