Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen doğru yazmışsın cute tsh nin düşük olması troid hormonunun hızlı çalışmasını sağlarmış

deniz_1988 senin trioid hormon değerlerin nedir? hipertiroidi mi yoksa hipotiroidi mi var? bende hipotrioidi var yani tiroid bezim hormon üretmiyor. ama ben yaklaşık 7 8 aydır tiroid ilacı kullanıyorum hiç bir sorunum yok hatta hamile kaldım. ben senin sorunun ne tam anlayamadım?

aynen öyle canım haklısın başka iyi bir doktor bulup gidicem
böyle olmaz yani kendim yorumlayamam ama cutenin söylediklerinide dikkate almakta fayda var aklımda bulunsun bunuda sorarım doktora
artık iyice yıpratmaya başladım kendimi her ay hüsran
ne yapacağımı şaşırdım kaldım çok üzgünüm gerçekten adeti bekleyeyim 3. günü gideyim

referans aralığı

TSH : 0,62 TSH : 0,35 - 4,94

FSH : 6,89 ----

LH : 12,26 -----

PROLAKTİN : 18,97 PROLAKTİN : 5,18 - 26,53

ESTRADİOL : 35 ----

PROGESTERON :0,10 ----
Olduğu gibi yazdım canım çizgi olan yerlerde bişey yazmıyor raporda da

canım tahlil sonuçlarım böyle neyim olduğunu bende bilmiyorum doktora gösterememiştim sonuçları

ben tam anlayamıyorum yani seninde mi tsh değerin düşük

evet canım en iyisi. bende 5 sene önce vardı hipotiroidi ve o kadar zayıftımki. 43 kiloydum. bi ay ilaç kullandım ve geçti hemen. şimdi değerim 4 küsürlü bişey çıktı. normal yani. varsada öyle bişey hiç dert etme hemen geçiyo ilaçla

rahatladım canım yaa sağolasın
inşallah benimkide ciddi bişey değildir inşallah geçer hemen

kızlar bu değerlerle gebe kalınabilir mi peki fikriniz var mı?

kızlar merhaba adetim 7 sinde olmam gerekiyordu olmadım bugünde hala olmadım bildiğiniz gibi 3 ay yasmin kullanmıştım kist için bu ay yasminsiz di folbiole başladım yasminin etkisi yada folbiolun etkisi olabilirmi gecikmesinin fazla adet belirtim de yok bazen sol göğsümde sanki içinde kıpırdanma olusuyıo gibi bişeler oluyo aksam test alıp sabaha yapıcam böle olanınız varmııııı

Canım bende 1 aydır yasmin kullanıyordum adetim 4 gün gecikti hala adet olmadım
göğüslerim patlayacak gibi şişti ve ağrıyor.
benim hamile olmam imkansız ama neden hala adet olmadım bilemiyorum..
yasminin etkisi olabileceğini düşünüyorum ama benim bildiğim bu ilaç adeti düzene sokar geciktirmez bu çok ilginç cidden:44:

ben tam anlayamıyorum yani seninde mi tsh değerin düşük

tsh değerin düşükse hipertiroidisin demek yani tiroid hormonun fazla çalışıyo. benimki tam tersi çalışmıyor ama ben ilaç kullanıyorum yani olmayan tiroid hormonumu dışarıdan alıyorum. hamile kalmamda sorun olmadı çok şükür. senin durumunda da bildiğim kadarıyla hamile kalmakta sorun olmuyor fakat tiroid hormonun fazla salgılandığı için bu seviyeyi düşürmek gerekiyor. ilaçlarla halledilebilir bi konu cnm inş sorun yaşamazsın. doktor en iyisini bilir.

anladım canım benim
adet olunca doktora gideyim herşeyi sorayım doktorada içim rahat etsin

aynen düzene girmişti kullanırken ama bırakınca bilmiyorum olmadım ama inşallah hamileyimdir ben kist için kullanmıştım hapı 3 ay ama bu ay olmadı yarını beklicem test yapıcamm

aynen düzene girmişti kullanırken ama bırakınca bilmiyorum olmadım ama inşallah hamileyimdir ben kist için kullanmıştım hapı 3 ay ama bu ay olmadı yarını beklicem test yapıcamm
Bende kist için kullanıyorum canım 1 kutu bitti 2.sine başlayacağım
senin kist kaç cm gitmiş mi peki kullanınca muayene oldun mu?

Bende kist için kullanıyorum canım 1 kutu bitti 2.sine başlayacağım
senin kist kaç cm gitmiş mi peki kullanınca muayene oldun mu?

benişm 3-5 milim bişeydi 3 ay sonunda gitmişti tamamen muayen oldum geçtikten sonra doktor fitil vermişti allattan mantar için smearda aldı bi sorun yoktu ama bu ay neden gecikti anlam veremedim

benişm 3-5 milim bişeydi 3 ay sonunda gitmişti tamamen muayen oldum geçtikten sonra doktor fitil vermişti allattan mantar için smearda aldı bi sorun yoktu ama bu ay neden gecikti anlam veremedim
benimde 6 ml canım 1 ay oldu ilaç kullanalı acaba benimkide 2 ayda geçer mi yaa:44::44:
gecikebilir ama hamilede olabilirsin canım
benimde 4 gün gecikti işte

benimde 6 ml canım 1 ay oldu ilaç kullanalı acaba benimkide 2 ayda geçer mi yaa:44::44:
gecikebilir ama hamilede olabilirsin canım
benimde 4 gün gecikti işte

inşallah benimki bebişden dolayı gecikmiştir seninde geçer inşallah ama cok düşünüyorsan istersen başka doktora göster bi geçmiş mi diye ben acele etmemiştim 3 ay içinde kendi doktoruma gösterdim

inşallah benimki bebişden dolayı gecikmiştir seninde geçer inşallah ama cok düşünüyorsan istersen başka doktora göster bi geçmiş mi diye ben acele etmemiştim 3 ay içinde kendi doktoruma gösterdim
canım kafam karman çorman vallahi
bir yanım 1 ay daha kullan diyor öte ki yanım boşver çalışmalara başla bu ay diyor.
anlamadım gitti yaa
kistle hamile kalan bi çok kişi var ablamda buna dahil ama bende başka bie sorun var sanırım
zaten tsh de düşükmüş
bugün moralim çok bozuk çok ümitsizim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
1 senedir olmadı gitti

ciddi misin cute yaa :18::18::18::18:
isyan nerde acaba gelsede onada sorsam

canımmm benim değerlerim bunlar

TSH:1,25
Prolaktin:13.11
FSH:5,26
LH:7,97

benim değerlerim normal gibi görünüyor ama normalde LH FSH dan küçük olmalıymış bende tam tersi söz konusu..
merak etme TSH değerin normal bak benimkide 1,25..belki çok az düşük olabilir ama bence sorun teşkil etmez...
benimkinde dengesizlik söz konusuydu...cute bunu sölemiş sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…