Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim LH de FSH den yüksek hemde epey yüksek

LH: 12,26
FSH: 6,89

ay amma çok yazmışsınız en son girdiğimden beri kızlarr
hamile kalanları tebrik ediyorum.allah hayırlısı ile sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
tabisi bize de nasip etsin..
bu arada iyice kafam karıştı kızlar sizin bu hormon muhabbetinizden
bizde muhabbete devam. böyle giderse benim koca zaten ufak tefek. iyice kuruyup kalcak :)) hahaha
daha bat a var 10 gün bakalım neler olacak. kızlar sizce hala devam etmelimiyim muhabbete?adetlerim düzenli 28 günde bir oluyorum.

kızlar hamiş olanlara şimdiden sağlıklı bir hamilelik diliyorum allahım tez zamanda olmayanlara da nasip etsin
benım dun ovu testınde cıft cızgı oldu 2 gun ust uste calıstık hadı bakalım allahım ınsallah buay tutar gecen ay kımyasal gebelik yaşamıştım cok korkuyorum o yuzden busefer adetı 1 hafta gecınce kandan baktıracagım hemen yapmayacagım 25 bat galiba ama inş olmam :)))

Gunaydin kizlar :)
Nasilsiniz ? Benim bata 5 gun var ve hic hamislik belirtim yok demek ki neymis okudukca belirti yapiyoruz cokta rahatim valla rabbim bilir olacagi zamani

Gunaydin kizlar :)
Nasilsiniz ? Benim bata 5 gun var ve hic hamislik belirtim yok demek ki neymis okudukca belirti yapiyoruz cokta rahatim valla rabbim bilir olacagi zamani

bende sana yazacaktım canım ne yaptın nasıl gidiyor diye :) az kalmış seninde rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah bu ay hamile kalman dileği ile :)

bende sana yazacaktım canım ne yaptın nasıl gidiyor diye :) az kalmış seninde rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah bu ay hamile kalman dileği ile :)

Cok sagol canim sen ne durymdasin kismetse olsun bu ay degilsede Allah kerim . Senin ne kadar kaldi tatlim

Kızlar benimde bu ay gecikti bugün 5.günüm sabah test yaptım negatif. Dünden beri sürekli uykulu bi halim var, dün sadece bulaşıkları makineye doldurdum ondan bile yoruldum, bi yerlere uzanıverip hemen uyuyakalıyorum.

Normalde 12-8 olan tansiyonum dün 10-6 idi , ve birden kendiliğinden düşmüş böyle, bugün de 11-7 hala yorgun uykulu bi halde dolaşıyorum evde... Sürekli uyumak istiyorum. Bunun adet gecikmesiyle ilgisi var mı bilmiyorum ama test de negatif çıktı zaten..

Canim seni umutlandirmak istemem ama iyku en belirgin hamilelik belirtisi ayrica benim sekizinci gunde cok silik cikmisti gec dollenme olabilir yafa adetin 30 gun ve fazlasiysa genelde gec cikiyo testlerde kan yaptir bence iki saatte cikiyo sinuc

Canim seni umutlandirmak istemem ama iyku en belirgin hamilelik belirtisi ayrica benim sekizinci gunde cok silik cikmisti gec dollenme olabilir yafa adetin 30 gun ve fazlasiysa genelde gec cikiyo testlerde kan yaptir bence iki saatte cikiyo sinuc

Mesajın için sağol canım.. 31 gün normalde adet döngüm.. Sabahki test negatif çıkınca ümidim azaldı biraz haliyle. Birkaç gün daha bekleyip gelmezse testi yenileyeyim o zaman bakalım... pozitifi silikte olsa gördükten sonra kan testi yapmak istiyorum, bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama..

Benimde dongum 31 gun digru dusunuyosun piskolojik olarakta gecikebilir biraz daha bekle 8 gunde belli olur kesin

Benimde dongum 31 gun digru dusunuyosun piskolojik olarakta gecikebilir biraz daha bekle 8 gunde belli olur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…