Cok sagol canim sen ne durymdasin kismetse olsun bu ay degilsede Allah kerim . Senin ne kadar kaldi tatlim
oğluşum geliyooooooorrrrrrrrrrrrrrrrr
canım ben kimyasaldan sonra ara vermedim zaten bu 2.ayım dun yumos gunuydu bat 25 sanırım ama olmaz inşallah bat falan :)
inşallah olur da üzülmeyiz artık canım ya cok zorlu bir yolmus bu
Iyide yaptin tam bi gebelik degildi belki bilmeden arada basimiza gelmistir hepimizin sonucta ne rahmin nede rahim duvarin zedelenmedi zorlaadi ara vermene gerek yok .insallah bat mat olmaz :) sollar gecerizayrica Rabbim kimseye buldutlrup kaybettirmesin
canım hadi hayırlısı olsun cook sevındımm :) sağlıkla kucagına almayı nasip etsin allahım
bu yıl hep erkeklerden gidiyoruz hadi hayırlısı sağlıkla kucağına al canım
Merhaba herkeseMesajın için sağol canım.. 31 gün normalde adet döngüm.. Sabahki test negatif çıkınca ümidim azaldı biraz haliyle. Birkaç gün daha bekleyip gelmezse testi yenileyeyim o zaman bakalım... pozitifi silikte olsa gördükten sonra kan testi yapmak istiyorum, bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama..
canım günün baya bi geçmiş bence doktora bi görün hem yeniden test yapar Allah korusun bi sorun varsa beklememiş olursun. Ama inşallah bebiş vardır canım. netten bakamıyomusun sonucuna en azından değerin kaç olduğunu görürdün. geç döllenme olunca kanda da hemen çıkmıyormuş diye duymuştum
İnşallah hamilesidir canım evde idrar testi yaptın mi
ayyyy süperrrr kuzum.....oğluşum geliyooooooorrrrrrrrrrrrrrrrr
ewet canım aynen oyle oldu geç döllenme varmış adetim 18 gun geçtikten sonra ogrenebıldık hamişmişim :) o kadar mutluyumkı Allah bebış isteyen herkese nasip etsin :))))
kıpraşmalar daha bi belirginleşti kızlaaarrr
Gunaydin kizlar :)
Nasilsiniz ? Benim bata 5 gun var ve hic hamislik belirtim yok demek ki neymis okudukca belirti yapiyoruzcokta rahatim valla rabbim bilir olacagi zamani
ewet canım aynen oyle oldu geç döllenme varmış adetim 18 gun geçtikten sonra ogrenebıldık hamişmişim :) o kadar mutluyumkı Allah bebış isteyen herkese nasip etsin :))))
ewer canım evde test yaptım negatıfdoktora gıttım negatıf hatta adetim geçelı 10.gununde bıle negatıfti ama bişeyler
hıssedıyordum doktorum adet sokturucu verdı ve bana kesin gebe degilsin bile dedi ama çoook şükür hem doktor degiştirdim hemde
18.gunde kan testi pozitifi gösterdi hatta degeri maşallah 4791 lere çıkmışşşş inşallah kalp atışlarınında duyarımm Allah hepinizden razı
olsun ıyıkı bu siteden bilgi aldım çoook işime yaradı herkesin tecrubeleri :))))
ewer canım evde test yaptım negatıfdoktora gıttım negatıf hatta adetim geçelı 10.gununde bıle negatıfti ama bişeyler
hıssedıyordum doktorum adet sokturucu verdı ve bana kesin gebe degilsin bile dedi ama çoook şükür hem doktor degiştirdim hemde
18.gunde kan testi pozitifi gösterdi hatta degeri maşallah 4791 lere çıkmışşşş inşallah kalp atışlarınında duyarımm Allah hepinizden razı
olsun ıyıkı bu siteden bilgi aldım çoook işime yaradı herkesin tecrubeleri :))))
Hadi canım inşallah güzel haberler duyarızKızlaaaarr gebelik testimde silik çizgi çıktı çok üzülmek istemiyorum sonrasında ama silikte olsa çıktı işte bilemiyorum çok tuhafım ellerim titriyor yazamıyorum giyinip hastaneye gidim evet evet en iyisi hastane
Kızlaaaarr gebelik testimde silik çizgi çıktı çok üzülmek istemiyorum sonrasında ama silikte olsa çıktı işte bilemiyorum çok tuhafım ellerim titriyor yazamıyorum giyinip hastaneye gidim evet evet en iyisi hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?