Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en belırgın hamilelik belirtısı kesınlıkle yorgunluk uyku halı ve agrılarr,hıc bıtmeyen ara sıra kollara bacaklara bele vuran agrılar:)

Cok sagol canim sen ne durymdasin kismetse olsun bu ay degilsede Allah kerim . Senin ne kadar kaldi tatlim

canım ben kimyasaldan sonra ara vermedim zaten bu 2.ayım dun yumos gunuydu bat 25 sanırım ama olmaz inşallah bat falan :)
inşallah olur da üzülmeyiz artık canım ya cok zorlu bir yolmus bu

canım ben kimyasaldan sonra ara vermedim zaten bu 2.ayım dun yumos gunuydu bat 25 sanırım ama olmaz inşallah bat falan :)
inşallah olur da üzülmeyiz artık canım ya cok zorlu bir yolmus bu

Iyide yaptin tam bi gebelik degildi belki bilmeden arada basimiza gelmistir hepimizin sonucta ne rahmin nede rahim duvarin zedelenmedi zorlaadi ara vermene gerek yok .insallah bat mat olmaz :) sollar geceriz ayrica Rabbim kimseye buldutlrup kaybettirmesin

amin canım en zoru da bu zaten insan korkuyor resmen
sollayıp geçelim valla :))

Merhaba herkese
Bu ay ilk kez bebek sahibi olmaya karar verdik. Adet döngüm aynı Asilemm seninki gibi 31 gün ve adet gunum geceli Bugun 7. gün oldu. 5 gün önceki 2,5 liraya aldığım idrar testinde sonuc negatifti.Once Cok üzüldüm çünkü belirtiler var gibi hissediyordum ;( sonra forumda adet gunu geçip kan tahlilinde bile negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler olduğunu görünce Cok ümitlendim. Yaptıgım o test sonrası hiçbir test yapmadım.Kasiklarimda belirgin sancılar oluyor. Birkaç gün daha bekleyip doktora gideceğim.Benim gibi olan kac kisi var? Rabbim herkesin gönlüne gore versin.

ewet canım aynen oyle oldu geç döllenme varmış adetim 18 gun geçtikten sonra ogrenebıldık hamişmişim :) o kadar mutluyumkı Allah bebış isteyen herkese nasip etsin :))))

İnşallah hamilesidir canım evde idrar testi yaptın mi

ewer canım evde test yaptım negatıf doktora gıttım negatıf hatta adetim geçelı 10.gununde bıle negatıfti ama bişeyler

hıssedıyordum doktorum adet sokturucu verdı ve bana kesin gebe degilsin bile dedi ama çoook şükür hem doktor degiştirdim hemde

18.gunde kan testi pozitifi gösterdi hatta degeri maşallah 4791 lere çıkmışşşş inşallah kalp atışlarınında duyarımm Allah hepinizden razı

olsun ıyıkı bu siteden bilgi aldım çoook işime yaradı herkesin tecrubeleri :))))

oğluşum geliyooooooorrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyy süperrrr kuzum.....Allah kucağına almayı nasip etsin..maşallahh oğlan bolluğu var topiğimizdeee

ewet canım aynen oyle oldu geç döllenme varmış adetim 18 gun geçtikten sonra ogrenebıldık hamişmişim :) o kadar mutluyumkı Allah bebış isteyen herkese nasip etsin :))))

ayy canımm okudum...iyiki adet söktürüü falan kullanmamışsın..
çok mutlu oldum senin adına...darısı bizim başımızaaa

kıpraşmalar daha bi belirginleşti kızlaaarrr

yerimm ben o kıpraşmalarıııı

Gunaydin kizlar :)
Nasilsiniz ? Benim bata 5 gun var ve hic hamislik belirtim yok demek ki neymis okudukca belirti yapiyoruz cokta rahatim valla rabbim bilir olacagi zamani

aman belirti falan aramak yok...Rabbim istediği zaman olacak bebişlerimiz..
ama inş hamişsindirrrrrr:13::13::13:

canım hayırlı olsun çoookk sevindim
gerçekten de tek doktora gitmemek gerek bende iki farklı doktora gidip kararımı öyle verdim. doktorun pozitif ve rahatlatıcı olması bnm için çok önemli ve rahatça soru sorabiliyor olmak çok önemli. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

uzun zamandır giremedim girsemde fazla kalamayıp çıktım herkescikleri de çok özledim
başka yeni hamişler var mı bilmiyorum ama bat ı yaklaşanlar var sanırım inş. güzel haberler gelmeye başlar

Hayırlı olsun canım çok sevindim :) bende yarın kalp atışlarını duyacağım inşallah :)

Kızlaaaarr gebelik testimde silik çizgi çıktı çok üzülmek istemiyorum sonrasında ama silikte olsa çıktı işte bilemiyorum çok tuhafım ellerim titriyor yazamıyorum giyinip hastaneye gidim evet evet en iyisi hastane

Hadi canım inşallah güzel haberler duyarız Darisi bizlere

gunaydın kızlar ben bir dua ediyorum hepimize vala cok zor bişeymiş beklemek emek vermek yeni başladık biz ama cok stresli bi durum ya benim bi sorum olacak kızlar ben cok acemiyim benim adetim bitti pzt dun de biraz geldi kan adet bitimi hemen başlamak gerekirmi bilgilendirirseniz sevinirim cok stresli bilemesin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…