- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
canım ilaç kullandım ben bu ay hemde fazlasıyla ovulasy. falan takip etmedim bilebu sonuçların yanında bide olması gereken değerler yazar canım. referans alınan değerler. ona göre yorum yapcamda. benm testime göre değerlendirdim ben şimdi bi problem yok gibi duruyo. hatta ovulasyon yakın galiba o zamana:26::26:
tam emın olmamakla bılrıkte bana tsh cok dusuk geldıarkadaşlar günaydın doğum kontrol hapının bir kutusunu bitirdim
ama adetim 4 gün gecikti anlam veremedim normalde düzene girmesi gerekmez miydi?
adetim hep gecikir zaten benimde yinede şaşırdım 2 gün önce test yaptım belkide korunurken hamile kalmışımdır diye negatif çıktı.
1 kutu daha kullandıktan sonra ilacı muayeneye gidicem kist gitmiş mi diye?
bu arada TAHLİL sonuçlarımı yazıyorum arkadaşlar bilenler yorum yapsın lütfen değerler normal mi?
doktoruma gösterememiştim sonuçları..
TSH : 0,62
FSH : 6,89
LH : 12,26
PROLAKTİN : 18,97
ESTRADİOL : 35
PROGESTERON :0,10
bilemiyorum canım oladabilir.tam emın olmamakla bılrıkte bana tsh cok dusuk geldı
Adetin 5.günü falandı herhalde canım sonlarına doğru yani
referans dediğn ne oluyor canım?
referans aralığı
TSH : 0,62 TSH : 0,35 - 4,94
FSH : 6,89 ----
LH : 12,26 -----
PROLAKTİN : 18,97 PROLAKTİN : 5,18 - 26,53
ESTRADİOL : 35 ----
PROGESTERON :0,10 ----
Olduğu gibi yazdım canım çizgi olan yerlerde bişey yazmıyor raporda da
canım ilaç kullandım ben bu ay hemde fazlasıyla ovulasy. falan takip etmedim bile
bu ikinci oldu kan tahlili yaptırışım 6 ayda
geçen seferde başka doktora gitmiştim oda normal demişti ama bu defa sonuçları gösteremedim doktora
Zaten önce ki doktorda normal demişti bende bir sorun olduğunu sanmıyorum canımbana normal gibi geldi canım değerler. lh tam sınırda sadece baya yükselmiş bu yumurtlama gününün yakın olmasından olabilir.
tsh normal referans değerinin içinde
ciddi misin cute yaa :18::18::18::18:kızlar referans aralıgındada olsa bırde normals aglıklı ınsanda olan degeler vardır bunuda dotkor hastanın yasına problemıne bakarak karar verır referans aralıgına bakınca aralıkta gozukmesı cok bısey ıfade etmıyor mesela ısyanında bu sekıldeydı ama doktor olması gereken degerler degıl demıstı
ciddi misin cute yaa :18::18::18::18:
isyan nerde acaba gelsede onada sorsam
canım bunun yükseltilmesi için ne gerekir pekihatta emın olmakla bırlıkte tsh dusuk
t3 t4 bakarlar yanı metabolızman cok hızlı calısıyor
2 cıvarında olmalıydı bu dege rben yazarken tsh yazdımda kafam algılamadı fsh dıye dusundum
benım tsh sorunum vardı egeye hamıleuyken oradan bılıyorum sımdıde yaptırdım 2.5 cıktı buda gebelıkte olması gerekenmıs
inanamıyorum şu an şoktayımo tsh yaptırmadı fsh yaptırdı
tsh endokrin bolumune gırıyor bu gebelıge elbettekı engel dusugu ve fazlası hatta gebelıktede cok rısklı canım benım
canım bunun yükseltilmesi için ne gerekir peki
yani gebeliğe engel bişey mi bu değerin düşük olması
inanamıyorum şu an şoktayım
kendimi zor tutuyorum ağlamamak için
ben hiç zayıf değilim hatta evlendikten sonra çok kilo aldım 58 kilo idim neredeyse 10 kiloya yakın kilo aldımben mesela yuksekmıs bende egedeyken ve ben ınanılmaz kılolaar aldım ılacla duzeltılmeye calısıldı nodul varmı dıye bakıldı fılan
benım halamın kızının bılınen tek sebebıde bu ve senelerdır cocugu olmuyor(doktorada gıtmedıler yenı gıttıler 1 senedır tedavı oluyor)
ılac ıcmen egrek ama korkacak bırsey degıl bu ılacla duzene gıren bısey
sen asırı zayıfmsıın pekı pek kılo alamazsın cunku?
bilemiyorum canım yaa şuan hiç iyi değilim yani hiç tahmin etmediğim bişeydi busacmalama canım neden aglayacaksın bır sorunun olmaması hıc sebebsız olmaktan ıyıdır bılırmısın sebebsız yere cocukları olmayan bır cok cıft bılırımkı tup bebektede olması zaman alan
dua etkı canım caresı olan bırsey bu
uzulmenı ıstmeıyorum ama dogrusunuda soylemem gerek ınt bakabılırsın zaten daha detay ıcın
bilemiyorum canım yaa şuan hiç iyi değilim yani hiç tahmin etmediğim bişeydi bu
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
hiç bir şikayetimde yok ki bu anlamda
o yüzden algılayamadım ne olduğunu
allah korusun canım rabbim bebeğini sana bağışlasınbu hormonun dusuk ıse kılo alamıyor olman gerek normal sartlarda ama ben bır daha bakayım ınt canım neredeyse dusuk oldguuna emınım cunku
ama aglancak bısey yok ben ne yaopayıom bu hormon gebelıkte duzeltılmezse cocukta zeka gerılıgı yapıyor o zaman bız ölelim yani (suan normal ama emınım bır kac gun ıcınde normal seyretmeyecek bende egedede bu sekılde oldu cunku)
allah korusun canım rabbim bebeğini sana bağışlasın
bende netten bakıyorum evet benim değerim düşük görünüyor malesef
ama normal değerler içerisinde de aynı zamanda şaşırdım kaldım
kilo problemi olarakta ben hayatım boyunca hiç bir zaman çok zayıf olmadım cute
hatta şimdi baya baya kiloluyum bence
allah korusun canım rabbim bebeğini sana bağışlasın
bende netten bakıyorum evet benim değerim düşük görünüyor malesef
ama normal değerler içerisinde de aynı zamanda şaşırdım kaldım
kilo problemi olarakta ben hayatım boyunca hiç bir zaman çok zayıf olmadım cute
hatta şimdi baya baya kiloluyum bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?