Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 gun surdu canim. Ayrica seni cok iyi anliyorum yilbasinda kan verdom sabahin 8 inde sokakta benden ve kocamdan baska kimse yoktu o iki saatte namaz kildim uyudum tv izledim yok gwcmez mi iki saat yaa

ben yanlış mı hesapladım acaba?22sinde olacakmışsın gibi hesapladım ben :S

bu sefer çok zorlu geçicek sanırım inanılmaz mide bulantısı ve baş dönmesi var napcam ben böyle evde tek başıma

bu sefer çok zorlu geçicek sanırım inanılmaz mide bulantısı ve baş dönmesi var napcam ben böyle evde tek başıma

Canim ani hareketler yapma temkinli davran cubuk kraker ye dinlen bol bol erken basladi bulantilarin
Kuzum bitiminden mi hesapladin benim basindan basina 31 gunde olur

bilmiyorum ki :) adetim 5 gün geçti test yaptım pozitif çıktı bugünde kan verdim..
geçen ki hamilelikte bu kadar erken ve yoğun değildi sanki bulantılar..

Bebisini kucagina alacaksin o zaman ins. :) gebelik ne kdr surede belli olur sence? Bugun sag tarafimda biseyler oluyor.belim ağrıyor. Dun ilk kez korunmadim olmusmudur yaaaaaa :26:

Bebisini kucagina alacaksin o zaman ins. :) gebelik ne kdr surede belli olur sence? Bugun sag tarafimda biseyler oluyor.belim ağrıyor. Dun ilk kez korunmadim olmusmudur yaaaaaa :26:

valla benim adete 1 hafta kala kendini belli etmişti..dün ilk kez korunmadan yaptıysanız o yumurtlamanın ağrısı falandır herhalde..ne zaman bitti adetin?

Son düzenleme:
merhaba kızlarr, ben de bu ay bebek çalışmalarına başladım 3 gündürr

daha ilk ay olmasına rağmen insanın psikolojisini ne kadar etkiliyor kendimi şartlandırmak istemesemde aklımda hep

mesela belim ğrıyor 3 gündür büyük ihtimal yumurtlama zamanım olduğu için ama insanın aklına geliyor tabi, gerçi önceden hiç belim

ağrımazdı yumurtlama zamanlarında

birde bişi sorucam ilk aylarda hamile kalmayanlar sebebini biliyomusunuz yani öncesinde doğum kontrol hapı falan kullandınız mı

hani vücut hapın etkisini yaval yavaş mı atıyor acaba

Son düzenleme:

Canim bazilarinda ilac etkili oluyir kimisi ilaci bi gun unutsa hamile kaliyor bunye meselesi ilac kullanmayanda sip diye kalamiyor kalanda var piskoloji cok etkiliyor beklemek stres uff :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…