- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
hoca verir talkımı kendi yutar salkımı misalişimdi ben bekleyin diyorum ya 24ünde benım dayanamam ki ben çarşamba gelsin gebelik testi sonrada bekle kan testi
valla pazar günü tüm gün uyudum başkada belirti yokgaz bel ağrısı ve gögüs agrısını saymıyorum bunlar adet ile aynı dicem ama gaz feci durumda metrobüs gibiyim tıs tıs utanıyorum artık
hoca verir talkımı kendi yutar salkımı misalişimdi ben bekleyin diyorum ya 24ünde benım dayanamam ki ben çarşamba gelsin gebelik testi sonrada bekle kan testi
valla pazar günü tüm gün uyudum başkada belirti yokgaz bel ağrısı ve gögüs agrısını saymıyorum bunlar adet ile aynı dicem ama gaz feci durumda metrobüs gibiyim tıs tıs utanıyorum artık
o gaz sıkıntısı bendede çok oluyo yaa :)
belirti veriyormu ya birde verirse ne zaman veriyor
Bende de varrhele dun gece karnim tas gibi resmen 6 aulik vardi ama ben regl olcam ondan
o gaz sıkıntısı bendede çok oluyo yaa :)
ben de hiç öyle sıkıntı olmazdı valla maşallahı var anlamadım gitti ama benım ilk kimyasal da da olmuştu tutmasada hamileydim sonucta yine bseyler olabilir gibi geliyor bakalım :)
göğüs uçları çok hassas oluyo çok acıyo..benim kasığımın sol tarafına bıçak kesiği gibi saplanması gibi..belimin sağ ve sol tarafı popomun hemen üstü acayip ağrıyo..
adetten yaklaşık 1hafta önce falan canım
Can sakin belirti aramada arastirmada yoksa her okudugun ertesi gun sende oluyogecen ay hamileyim diye bayrak sallamadigim kaldi tum belirtiler vardi uyku disinda bu ay tik yok
offf zaman geçmiyo yaa
daha 9 ay bekliycen karninda annesi sen onu
:18: kizlar ben hep 31 gunde regl oluyorum 31. Gun gecen ay 19 da oldum ve ay 31 cekti benim batim 18 mi 19 mu ???
yaaaabende bebek istiyorummm 5 aydır deniyoruz olmadııı.reglim 29 ağustosta inşallah gelmez dua edin bana.ben hiç sevmezdm çocukları kesinlikle istemezdm bi seyler oldu bana o kadar çok istiyorumki şimdi anlatamam.hayır ufacık bi belirtide yok:))))dua edin noolurrrr:'(
yaaaabende bebek istiyorummm 5 aydır deniyoruz olmadııı.reglim 29 ağustosta inşallah gelmez dua edin bana.ben hiç sevmezdm çocukları kesinlikle istemezdm bi seyler oldu bana o kadar çok istiyorumki şimdi anlatamam.hayır ufacık bi belirtide yok:))))dua edin noolurrrr:'(
ne kadar sürdü ki adetin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?