Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o gaz sıkıntısı bendede çok oluyo yaa :)

belirti veriyormu ya birde verirse ne zaman veriyor

o gaz sıkıntısı bendede çok oluyo yaa :)

Bende de varr hele dun gece karnim tas gibi resmen 6 aulik vardi ama ben regl olcam ondan ben digerinde deli gibi uyuyodum simdi hicc alakasi yok hatta dun sabah altida kalkip utu yaptim sagolsun kocam cumartesi evi temizlemisti. Sinemcim uyku var mi sende

Son düzenleyen: Moderatör:

göğüs uçları çok hassas oluyo çok acıyo..benim kasığımın sol tarafına bıçak kesiği gibi saplanması gibi..belimin sağ ve sol tarafı popomun hemen üstü acayip ağrıyo..
adetten yaklaşık 1hafta önce falan canım

canım benım yumurtalamadan 5 gun sonra başladı ne birde cok hapsuruyorum bunuda ona bağlıyorum ama rabbim bilir bakalım bu haftasonu belli olur artık
belim mi desem nasıl desem poponun az ustu sag tarafta acayıp bır agrı var :)
gaz hapsuruk karın agrısı bol bol uyku böyle gıdıo benımkıler

oo şu sırt tarafındaki ağrı aynı yeminle araba süremiyorum sabah onun yuzunden sağ tarafta oluo benımde popo üstü cok ilgınc ya

Can sakin belirti aramada arastirmada yoksa her okudugun ertesi gun sende oluyo gecen ay hamileyim diye bayrak sallamadigim kaldi tum belirtiler vardi uyku disinda bu ay tik yok

hadi bakalım hayırlısı bekliyoruz en hayırlı zamanda Rabbim versin inşşş

:18: kizlar ben hep 31 gunde regl oluyorum 31. Gun gecen ay 19 da oldum ve ay 31 cekti benim batim 18 mi 19 mu ???

yaaaabende bebek istiyorummm 5 aydır deniyoruz olmadııı.reglim 29 ağustosta inşallah gelmez dua edin bana.ben hiç sevmezdm çocukları kesinlikle istemezdm bi seyler oldu bana o kadar çok istiyorumki şimdi anlatamam.hayır ufacık bi belirtide yok:))))dua edin noolurrrr:'(

inşallah rabbim çok aratmadan verir...

sizin için ne zaman hayırlıysa o zaman hayırlısıyla o zaman hamile olduğunuzuu öğrenirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…