Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Caydin hosgeldin :) guzel gecmis tatil belli

Cennetyarim sende aramiza hosgeldin .

Kizlar manyak oldum zirp pirt wcye kosup kirmizi kontrolu yapiyorum
:18:

heyy maşallahhhh...nasıl oluo ooo acaba bizimkimi yalnı..yoksam ben o yüzdenmi hamile kalamıommmm

valla canım önce bi sürü peçete alıyoruz yanımıza tam çıkacağı zaman ben peçeteyle tutuyorum hemen ee ayaklarımıda havaya dikince akmıyo..tam yataktan kalkacağım zamanda yeni bi peçete alıyorum kalkıyorum ve iyice temizliyorum..akan kokan olmuyo

valla aynen ne havlu ne başka bişey peçete en güzeli :))

Caydin hosgeldin :) guzel gecmis tatil belli

Cennetyarim sende aramiza hosgeldin .

Kizlar manyak oldum zirp pirt wcye kosup kirmizi kontrolu yapiyorum
:18:

ayy kuzumm yaa..bende haftaya öle olucam...o wc yolu resmen işkence oluyor.ç..günde 10 kez falan çıkıyorummm töbeeee

ben tam çıkarken peçete koyuyorumm hiç yatağada akmıyor memnunum :))

bizde bazen peçete koyuyoruz...değişiyorrr duruma göreee

utanılcak bişi yok bebek çalışıyoruz burda iş var fizibilite uyguluyoruz

haha demi ama...çalışma yapıoz sonuçtaaa

bende peçete havlu ikisinden birini koyuyom..ama muhakkak akan kokan oluo bende...sende nasıl hiç gelmez yahuuu

Ne guldum yaa benim de akip gidiyo ama ayaga kalkinca pecete koyuyorum hemen

valla çok sıkı sıkı tutuyorum demek ki :)

hoca verir talkımı kendi yutar salkımı misali şimdi ben bekleyin diyorum ya 24ünde benım dayanamam ki ben çarşamba gelsin gebelik testi sonrada bekle kan testi
valla pazar günü tüm gün uyudum başkada belirti yok gaz bel ağrısı ve gögüs agrısını saymıyorum bunlar adet ile aynı dicem ama gaz feci durumda metrobüs gibiyim tıs tıs utanıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…