- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
sağolun kızlar bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim size:13::13::13::13::13::13:
bi aksilik oldu güzelim yapamdım ama akşam kan vermeye gidecem
sağolun kızlar bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim size:13::13::13::13::13::13:
yavrum ben çatladım burda sen nasıl dayanıyosun :)
afyo tebrikler bu arada allah kucagına sag salim almayı nasip etsin
sana bol bol dua edeceğim akşam kuzummm...hamişler ne olur sizde dua edin
dimi kız çatlattı bizi kaç gündür
kızlar eczaneye uğradım folik asit almak için, ilk defa korunmayacağız sonuçta, önceden kullanayım diye ama doktor tavsiyesi olmadan veremiyoruz dedi, illa yazdırmak mı lazım bunu?
kızlar eczaneye uğradım folik asit almak için, ilk defa korunmayacağız sonuçta, önceden kullanayım diye ama doktor tavsiyesi olmadan veremiyoruz dedi, illa yazdırmak mı lazım bunu?
canım reçeteye filan gerek yok ki onu almak için.. keşke başka bi eczaneye de sorsaydın:26::26:
yok artık daha neler ben kaç kere aldım eczaneden doktor yazmadan kendi başıma..nerde oturuyosun sen canım?
o da ne demekmiş ben kaç kere aldım doktor yazmadan..saçmalık sonuçta bi vitamin gibi bişey..başka eczaneye söyleseydin:26::26::26:
ya hani normalde 3 ay önce başlansa iyi olur demişti bana da herkes, hatta hemen başla demişti annem, ama eczacı vermedi anlamadım
slm kızlar gününüz aydın olsun bu bıçak makas meselesini bilen varmı ? Bide yapıldıysa tutan varmı ?
Bursa bebegin 10 cm diyo gecen hafta benim bebek ultrasonda 17 cm çıktı benimki baya bi büyük çıkcak herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?