- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
korkma canım ama eşin varken yarım saat çıkıp gelin hemen, hem yalnız gitmemiş olmazsın hemde azcık yürümekten bişey olmaz heralde :26:
canım iş sizin işinizse neden sende gitmiyosun dükkana..ben olsam 1 dk durmam hatta akşam yemeklerini bile orda yerim onunla böyle ömür geçmezki bi yol bulun buna sende bebekte hep hasret mi kalacaksınızzakşam 11 de ve deli gibi yorgun bi şekilde yorgun geliyo canım..
sabah bi gidiyo akşam gelio..sıkıldım artık bütün gün boyu evde yalnız olmaktan..
canım iş sizin işinizse neden sende gitmiyosun dükkana..ben olsam 1 dk durmam hatta akşam yemeklerini bile orda yerim onunla böyle ömür geçmezki bi yol bulun buna sende bebekte hep hasret mi kalacaksınızz
Anladımzorlu bi dönemden geçmişsin çok çok geçmiş olsun zaten geçmiş şükür allah bda göstermesin işaallah..o zaman azcık sabredeceksin bebiş azcık toparlasın kendinii yürüyüşe de işe de gidersin tekrar..bu sene mart ayına kadar gidiyodum canım..sabah gdip akşam beraber dönüyoduk..mart ayında kum dökmeye başladım sancılı bi şekilde sonra hamile kaldım gelme dediler dükkan soğuk oluyo haliyle..sonra annemde kaldım 1 ay boyunca (annem ameliyat olmuştu)
sonra ben bebeği kaybettim kürtaj oldum annemde kaldım tatile git gel ramazanda tekrar kum döktüm sonrasında yine hamile kaldım ve gitmiyorum..kendimi iyi hissettiğim akşamlar dükkana gidiyorum ama hamilelk daha çok yeni ve öncekinden dolayı korkularım var :S
anlayacağın benm her taraftan işler karışık canm :S
Anladımzorlu bi dönemden geçmişsin çok çok geçmiş olsun zaten geçmiş şükür allah bda göstermesin işaallah..o zaman azcık sabredeceksin bebiş azcık toparlasın kendinii yürüyüşe de işe de gidersin tekrar..
bende şuan ev hanımıyım valla iş güç internet zaman geçirmeye çalışıyorum bide sana önerim en harika zaman roman okuyarak geçiyoo alemlere dalıyosun olmadı bebek gelişimi psikolojisi vs üzerine bişiler okuyabilrsin
öyle düşünme canım dert ettikçe dertler büyür yapay şeylere vücudumuzun tepki vermesi doğal..okumak en önemlisi inanılmaz zaman yiyen bişi bide sana kolay gelsinbebekle ilgili bişey okumak daha güzel gibi geldi..sürekli internette yda tv başında oluncada gözlerim kızarıyo..
ayy ne kadar problemliyim yaa :)
öyle düşünme canım dert ettikçe dertler büyür yapay şeylere vücudumuzun tepki vermesi doğal..okumak en önemlisi inanılmaz zaman yiyen bişi bide sana kolay gelsin
kızlar hamile değilim haber vereyim dedim
benide aranıza alırmısınz bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor bu ay serephone başladık umarım ollur bu yolla olan var mı
günaydınnn şekerler....
off face engellenmiş yine sinir oldumm yaaa
günaydın kızlar nasılsınız ??
günaydın kızlar nasılsınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?