- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
herkese iyi haftasonları arkadaşlarhamişler bol bol beslenerek geçirsinler, çalışanlar tabi ki bol bol uyuyarak :109: pazartesi bomba gibi gelmek dileğiyle öpüyorum hepinizi
herkese iyi haftasonları arkadaşlarhamişler bol bol beslenerek geçirsinler, çalışanlar tabi ki bol bol uyuyarak :109: pazartesi bomba gibi gelmek dileğiyle öpüyorum hepinizi
ya kızlar ben çok sıkılıyorum(
canım vakit gecırcek bir şeyler bul yoksa 9 ayda böyle geçmez :) çalışırken bana geçio vakit ama işten cıkınca bilemiyorum :)
sanırım wii oynarım ps pynarım kitap okur spora giderim :) planlarım bnlar arada alışveriş gezmek :) hayattta evde duramam yüzmeyede gidebilirsin doktoruna sorup aslında
tek başına hiç bşeyin tadı çıkmıyo ki canım yaa..sadece kitap okuyabilrim gibi geldi bana..
arkadaslarınla bulus valla biz haftada en az 2 3 kez bulusuyoruz cokta güzel vakit gecıo ben yalnızkende ps oynuyorum vakt cabuk gecıo yada wii cok eglenceli bence al bitane eğlenrsin tek basına da :)
bu ara harcama yapamam canım malum önümüz kış ben çalışmıyorum..hem bebek gelecek inşallah onun için daha fazla birikim yapmamız lazım..
arkadaşa gelince burda görüştüğüm 1-2 arkadaşım kaldı..kimi evlendi ş.dışına gitti kimi çalışıyo..
puf o da kötü olmuş olsun ya bak çok evde yatarsanda hep öyle gider birazcık dışarı cıkıp hava al olurmu sadece annen kayınaliden diil eşinle çık yada tek çık dolaş biraz hava almış olursun hem
maddiyat için evet malesef bebek olunca biriktirmek gerekiyor ama azıcıktan bişi olmaz ya :)
fındıkım teyzemi oluyorum yoksa yaşasınnnnnn diye sevinç çığlıkları atmak için beklıyorum mınnosss kan testınde hemen cıkmaz canım adetının yaklaşmasını beklıycen artık 1 hafta kala fılan bellı oluyo kanda
bebeğimi beklyorum... inşallah o gün bugündür
selamun aleykum herkese bir senelik evliyim ve bebek istiyoruz her geçen gün üzerimde psikolojik bi yüke dönüşen bu istekten bi an önce meleğimi kucağıma alıp kurtulmayı çok istiyorum. doktorada gittim herhangi bi sorun olmadığını rahim röntgeni çekip tüplerime bakacağını söylemişti gitmedim röntgene. klasik bilinen bel çektirme ve hamam işlemini yaptım bu boş sürede birde bi kitapta okudum işlemi uyguladım. her ay yumurtlama gününde yani daha doğrusu yumurtladığımı bile bilmiyodum sanırım sorunumda buydu
o işlemi yaptıktan sonra bu ay kasıklarım çok ağrıdı tamda yumurtlama günümde sizce bu ay hamile olabilir miyim???
hamile olanlar acaba ne belirti yaşadı lütfen paylaşın selam ve dua ile..
aleykum selam canım hoşgeldin..Allah'ım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bi bebek nasip eder size inşallah..
benim adetime yakın zamanda göğüslerde hassasiyet..kasığımda bıçak kesiği gibi bi ağrı..bitkinlik yorgunluk ve uyku hali vardı..
ama bu herkeste böyle olacak anlamına gelmiyo..
bat ne zaman ?
aminn inşallah lütfen dualarınıza ekleyin 17 sinde olucam inşallah olmam diye dua ediyorum
ne kadardır deniyosunuz peki canım?
neyi ne kadar anlamadım evlendiğimizden beri hiç korunmadık biz bir senedir
hımm tamam canım anladım..adetinede daha varmış hep birlikte bekleriz artık napalım :)
peki bu sürede bir şey yapamaz mıyım ne bilim yani olma şansımızda mı yok
1 gün arayla birlikte olabilirsiniz canm.sen hamilesin galiba ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?