- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
1 gün arayla birlikte olabilirsiniz canm.sen hamilesin galiba ne güzel
evet canım daha çok yeni..darısı tüm isteyenlerin başına inşallahh.
evet canım daha çok yeni..darısı tüm isteyenlerin başına inşallahh.
çok sevindim canım rabbim kucağına alıp o mis kokusunu içine çekmeyide nasip eder.. umarım banada isteyenlerede nasip olur cennet kokulu meleğimizi kucaklarımızda taşımayı...
çok sevindim canım rabbim kucağına alıp o mis kokusunu içine çekmeyide nasip eder.. umarım banada isteyenlerede nasip olur cennet kokulu meleğimizi kucaklarımızda taşımayı...
amin canım inşallah..çok tedirginim ama inşallah bu sefer kucağımıza alabiliriz..
amin canım inşallah..çok tedirginim ama inşallah bu sefer kucağımıza alabiliriz..
inşallah sağlıkla sıhhatle almak nasip olur.. neden tedirgin bi sorun mu yaşıyorsun gebelikte
inşallah sağlıkla sıhhatle almak nasip olur.. neden tedirgin bi sorun mu yaşıyorsun gebelikte
şuanda bi sıkıntımız yok çok şükür canım ama ilkini kaybettik bu zamanlarda kalbi durmuş ben 11 haftalıkken gitmiştim kontrole ve tesadüfen klbinin durmuş olduğunu öğrenip kürtaj yapıldı..
şuanda bi sıkıntımız yok çok şükür canım ama ilkini kaybettik bu zamanlarda kalbi durmuş ben 11 haftalıkken gitmiştim kontrole ve tesadüfen klbinin durmuş olduğunu öğrenip kürtaj yapıldı..
üzüldüm gerçekten inşallah bunda öyle bi sorun yaşamazsın dikkat et kendine ne yapman gerekiyorsa onu yap...
üzüldüm gerçekten inşallah bunda öyle bi sorun yaşamazsın dikkat et kendine ne yapman gerekiyorsa onu yap...
sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum :)
sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum :)
dualarım seninle ....peki sen hamile kalmak için herhangi bir şey yaşadın mı
dualarım seninle ....peki sen hamile kalmak için herhangi bir şey yaşadın mı
ben ilkindede bundada 3.ayda hamile kaldım canım..
ben ilkindede bundada 3.ayda hamile kaldım canım..
anladım canım allah analı babalı büyütsün
anladım canım allah analı babalı büyütsün
aminn canımm inşallahh..
test yaptım negatif
adetin ne kadar geçmişti canım?
canım gecmedi 7-9 eylül arası
o zaman neden hemen yelkenleri suya indiriyosun?
belki geç döllenme oldu nrden biliyosun ki canm?
yok canım ya umutlanmak hiç ii değil negatif işte kısmet ya napalım allah kerim
cnım belki bana kızacaksın ama çok düşünüyosun..herşeyi oluruna bırakın bide öyle deneyin bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?