Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendimi çok yorgun hissediyorum canım yaa..senin nasıl gidiyo?
ohh ohh maşallah büyüsün mercimek büyüsün..

Aynen canım bende de bir halsizlik uyku modu var. Doktora gittik doğru düzgün ilgilenmedi bile sinir oldum soracağım soruları soramadım bile off

Herkese slm.bende hamileydim ama 3 ay once dusuk yaptim 2.kez.ins hepimiz hayirlisiyla hamile kalir bebeklerimizi aliriz kucagimiza

Herkese slm.bende hamileydim ama 3 ay once dusuk yaptim 2.kez.ins hepimiz hayirlisiyla hamile kalir bebeklerimizi aliriz kucagimiza

geçmiş olsun canım takvimdeki gibimiydi acaba zamanı 26 haftalıkmıydı yoksa ben mi yanlış anladım?

iyi geceler kızlar benim yumoş günlerim anlarsınız ya

boş ver sen yeme tıka eşinin ağzına inciri,kara üzümü,pekmezi...yok artık öyle hep biz hep biz
o incirler üzümler pekmezler bitecek

Tiktim canim tiktim :) cevizli sucuklar tatlilar tiktim benimkide hic yok demez :) adam evlendigimizde 63-65 kg du simdi 75 -78 kg cok zayıf ti bisiye benzedi ama dun o kaadar cok kasiklarim agriyodu ki ilk defa boyle ooldum :26:

ben hergun giriyorum hemen hemen tatlısko profılımden bakarsın nerde gezındıgıme dertlesmek ıste yeterkii
inşallah hamilesindir güselim olaki değilsin bi muayene ol kist varlıgındada bebek ısterken zorlanırsın ıhmale gelmez kuzumm
haberini bekliyorumm özelden msj at bana cok sevındırık oldum bak ıdrar testınde cıkmaya bılır cunku ılışkin sonlara dogru olmus kan testı yaptır bu defa dırek tatlım benim arkadaş 3 ay hamile oldugunu anlamadıydı kanaması oluyo dıe doktora kıst supesiyle bi gidiyo ultrasonda dırek aa oglunuz olcak demısler kız soka gırmıstıı nerden bılsın garıp bana dıyodu kaç kez ıdrar testı bıle yaptım bebek olsa cıkar cıkmıyodu hep tek cizgiydi bu vakalar cok oluyo...

canım ya nerelerdeydin sen kayboldun gittin nasılsın iyi misin?.. eskisi gibi gelmiyosun artık buraya.. demek ki bu yüzdenmiş.. gerçekten çok üzüldüm allah sabır versin.. rabbim tez zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşatır inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…