- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Merhaba kızlarBugün gittik doktora bebişimizin kalp atışlarını duyduk Allahıma şükür
canımmmmmm çok sevindimmm :)) maşallahh
Sağol canım benim7+3 günlükmüş sen nasılsın bakalım
kendimi çok yorgun hissediyorum canım yaa..senin nasıl gidiyo?
ohh ohh maşallah büyüsün mercimek büyüsün..
Aynen canım bende de bir halsizlik uyku modu var. Doktora gittik doğru düzgün ilgilenmedi bile sinir oldum soracağım soruları soramadım bile off
özele mi gittin devlete mi bitanem?
Güya özel canım valla ne yapacağım bir ay sonra gel dedi sen nerey gitmiştin devlet mi yoksa özel mi
bende özele gidiyorum ve doktorumdan çok memnunum canım..
Ne kadar güzel benimde en kısa zaman da bir dr bulmam lazım:44:
İzmir deyim canım ben
hımm tamam canım şimdi hatırladım..inşallah en kısa zamanda iyi bi doktor bulursun..
test yaptım negatif
Herkese slm.bende hamileydim ama 3 ay once dusuk yaptim 2.kez.ins hepimiz hayirlisiyla hamile kalir bebeklerimizi aliriz kucagimiza
Kizlar bugun yumosun en onemli gunlerinden biri ve benim hic muhabbet yapasim yok findik fistik mi yesem
boş ver sen yeme tıka eşinin ağzına inciri,kara üzümü,pekmezi...yok artık öyle hep biz hep biz
o incirler üzümler pekmezler bitecek
ben hergun giriyorum hemen hemen tatlısko profılımden bakarsın nerde gezındıgıme dertlesmek ıste yeterkiiecmelim,canımmm nasıl özledim yaara ara giriyorum bakıyorum kimse yok kapatıyorum demek sen buralardaydın da denk gelmiyorduk.ah ecmelim bilemiyorum ki biliyosun daha öncede böyle bi kaç kez hamileyim sandım ama bu sefer eşim panikletti beni.ya kist var ondan bu ağrılarım ya da gerçekten bu sefer hamileyim.
Herkese slm.bende hamileydim ama 3 ay once dusuk yaptim 2.kez.ins hepimiz hayirlisiyla hamile kalir bebeklerimizi aliriz kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?