hoş geldin canım
aaaa üzülmek yok canım....dur bir yaa hemen ilk ayda bu ne hüsran..eşinide takma kafana..3-4 ay olmayabilir yani canım yapma böle ama
canımı sıkan o kadar çok şey var ki :S
eşim deli gibi çalışıyo ama malesef hakettiğini alamıyo kendi dükkanları olsa bile..
benm ilk hamileliğimde ps3 almıştık kp e mesaj gitmiş ertesi gün hiç konuşmamış baba oğul..bi sonraki gün eşim beni aradı ve ps3 ü iade etmeye gittik(o zaman annemlerde kalıyoduk) benim bbam kendi kredi kartını uzattı iade etmeyin burdan çektirin diye..
kp bu kadr borç varken bi oyuncağa o kadar para verilirmiymiş o zannetmiş ki bana yada bebeğe bişey aldı eşm bizim biriktirdiğimiz paradan ps3 parasının tamamnı götürüp masaya bırakmış ben senin paranı istemiyorum demiş kp öz oğluna..
ve ona olan bişey yoktu biz taksitle ödeyecektik zaten onun kartını..
amaaaann neyse...çok doluyum ben anlat anlat bitmez..
cnım ya üzüldüm valla ama bebek rızkıyla geliyor bak ben söyleyeyim sana bende ayrı eşimde ayrı araba vardı benım araba tek kapı bebek olacak diye sattık ben ortada kaldım eşimin arabasıda spor yere yakın hamileyim ve binemiyorum borclarda vardı öyle arada kaldık derken araba bulduk yeni aldık eşiminki satıldı ve rahatladık
inan bebek olunca inanılmaz şeyler oluyor rabbim büyük allah yardımcısı olsun tüm evlat sahibi olan ve olacakların
canını sıkma olabildiğince rahat ol eşinle kendine zaman ayır o gelince vakit geçirmeye bak
benim eşim gececi olunca 2 gün yüüznü göremedim adamın resmen 1 de eve geliyor ben zaten 10da uyuyorum çalışıyorum diye hemencik uyuya kalıyorum görmüyorum bile geldiğini sabah öpüp işe gidiyorum hayat şartlar cok zor ama sabredeceğiz yeterki sonunda güzel seyler olsun :)
bende eşimin suratını görebilmek için dükkanda akşam çalıştıkları zamn yanına gidiyorum..yorulsamda en azından kocamın yanında oluyorum..
eşimin ailesi para harcama konusunda çok temkinli..benim ailem öyle değil eşime normal zamanlarda bile hediyeler yağdırır,arabamızı babam aldı benim adıma,evimize gelirken buzluğumu doluda olsa kıyma et almadan gelmez..ya bunlar söylenecek şeyler değil ama çok doldum..
eşim ps3aldı diye kızdı şimdi kendi laptop alacakmış..oğlu askerden geldi araba alacakmış..
amaaaaan kendilerine para var bize gelince hala düğün borcu ödüyolar..
Tiktim canim tiktim :) cevizli sucuklar tatlilar tiktim benimkide hic yok demez :) adam evlendigimizde 63-65 kg du simdi 75 -78 kg cok zayıf ti bisiye benzediama dun o kaadar cok kasiklarim agriyodu ki ilk defa boyle ooldum :26:
pehhh ben anlatsam burdan amerikaya yol olur bak o derece :) gülüp geçiyorum bizim kv de sorsan hep evin bir yeri arızalı onu yaptırıyorlareşimde artk bıktı zaten gülüyorum cok sinirlenince napiim aman uğraşmaya deymez kuzum hepsi aynı
bizimkilerde cok cok ii annemler falan el üstünde tutarlar eşimi her glirken bisey alırlar ama eşimde benım tarafa daha düşkün cok deger veriyor napalım takmayacagız
ahh ahhh benim anlamadığım şey kendileri hangi yollardan geçti acaba?zamanında onlara kayınvalidelik kayınbabalık yapan olmadımı sanki?eşimin babannesini çok iyi tanıyorum ve kv.de anlatırdı bana babannenin yaptıklarını..
bunları bile yaşıya neden benm hayatımıda böyle yapıyolar anlamıyorum..
daha söyleyecek anlatacak çok şey var ama
Gunaydin kizlarnasilsiniz sinemcim takma allah askina desemde takacaksin ama prim verme eger oyle yapiyorlarsa tavrini belli et cunku daha yeni evlisin icine atarsan sonra pisman olursun ben annemden biliyorum ne iyilikler yapti yaranamadi ne fenalar var onlarada kimse ses cikarmaz bu dunya boyle ister evinde ister isinde ister baska yerde tirnaklarini cikarmazsan ezilen sen olursun evet sizden buyukler saygi gerek ama ezilmek gerekmez esin xalisiyo saatlerce yan gelip yatmiyo sonucta.
Ben esimin memleketini cok severim allah var ailesinide ilk evlendigimizde yazin esimin izni yoktu bende kendim gittim koyune herkes cok sasirdi kimse yapma kiz helal olsun dedi ordan biri kayinvalidemde bi seferden belli olmaz bakalim bundan sonra gelecek mi dedi (zamaninda eltimi cok ezmisler kucuk evlenmis ses etmemis) insanin biri ikisi olmaz gelmesem gelnezdim ikinciye gelmezsem pisman olursam gelmez kimse kimseyi pisman etmezse ben her firsatta gelirim benim kocam anneme babama kosa kosa gidiyosa bende kosa kosa onun anne babasina giderim ben gelin degilim kizinizim dedim (yani hem lafimi soktum hemde gonlunu geri aldim ) millette kiz dogru soyluyo dedi . Sikilmiycan sinemcim ezdirme kocanida kendinide
hayırdır inş kaçıncı günündü
takma kuzum cok sinir ederlerse aynen o surat ifadesini yaphahaha
cnım ya üzüldüm valla ama bebek rızkıyla geliyor bak ben söyleyeyim sana bende ayrı eşimde ayrı araba vardı benım araba tek kapı bebek olacak diye sattık ben ortada kaldım eşimin arabasıda spor yere yakın hamileyim ve binemiyorum borclarda vardı öyle arada kaldık derken araba bulduk yeni aldık eşiminki satıldı ve rahatladık
inan bebek olunca inanılmaz şeyler oluyor rabbim büyük allah yardımcısı olsun tüm evlat sahibi olan ve olacakların
canını sıkma olabildiğince rahat ol eşinle kendine zaman ayır o gelince vakit geçirmeye bak
benim eşim gececi olunca 2 gün yüüznü göremedim adamın resmen 1 de eve geliyor ben zaten 10da uyuyorum çalışıyorum diye hemencik uyuya kalıyorum görmüyorum bile geldiğini sabah öpüp işe gidiyorum hayat şartlar cok zor ama sabredeceğiz yeterki sonunda güzel seyler olsun :)
bende elime geçen her fırsatı değerlendiriyorum..benm annemde çok laflar altında kalmış ben annem gibi olmak istemiyorum..
bende onlara diyorum beni gelin kız olarak nitelendirmeyin gelin kızlar benim yaptıklarımı yapmazlar ben kendimi sizin kızınız olarak görüyorum diyorm..
evine gidince şimdiye kadar kız evladı olmadığı için her işine yardım ederim ama laflarınıda esirgemez..
bak hamileyim biliyo ilkinde neler yaşadım evimin pis olduğunu biliyo geleyimde camlarını silip perdelerini yıkayım demiyo..
anneme desem hemn gelir ama annemde bel fıtığı var çok çabuk yoruluyo ve yakın zamanda göğüs ameliyatı oldu kıyamıyorum..
amaaaannn amaaann..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?