- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Tunaydın kızlar biz geldik
Oyle canim naparsan yap el kizisin iste bizde mi boyle olcak ki oglumuz olursaeltimi cok ezmek istemisler esim kendi diyo yengemi ezmek istediler karsilarinda beni buldular yengem buyuttu bizi diyor simdide karimida kimseye ezdirmem der kocalarimizla mutlu olalimda digerleri oyle biyle gecer benimkiler uzak senede iki kere anca goryyoz ama allah var severim ailesini
Ovulasyonum 32 gun dunde 17. Gunumdu
eveeeet gerçekten tehlikeli zamanlar hayırlısı canım.bugünleri sen yine de iyi ayarla.hiç belli olmuyor.şu yumurtaları bi yakalasam ben yapıştıracam ikisininiye karşılaşmıyorlar ki halbuki tanıyorlar birbirlerini acaba görmezden mi geliyorlar
bnim kv. aydınlıkevlerdeydi güneşevlere benm oturduğum yere taşındı ramazanın içinde :S
bende burdan kaçıp etliğe yakın bi yere gitmek istiyorum..
eveeeet gerçekten tehlikeli zamanlar hayırlısı canım.bugünleri sen yine de iyi ayarla.hiç belli olmuyor.şu yumurtaları bi yakalasam ben yapıştıracam ikisininiye karşılaşmıyorlar ki halbuki tanıyorlar birbirlerini acaba görmezden mi geliyorlar
Maaşallah kv pek duyarlı sana yakın olmak istemişsiz de evi aydınlıkevlere taşıyın o zaman
Ne bilim ya benim kocam sen cok dominatsin kesin yumurtada oyle benim spremler korkudan yanasamiyo diyo
Ne bilim ya benim kocam sen cok dominatsin kesin yumurtada oyle benim spremler korkudan yanasamiyo diyo
aman yok kalsınn kalsınn..eşimin bütün amcaları ayınlıkta..:S
2853 sayfa var hak verirsinizki hepsini okuyamam.ama şöle bi baktım bayıldım vallla arkadaşlığınıza birbirinize moral vermenize acaip etkilendim yani.hele hamileliklerinizi burda paylaşmanız on numara yani..ben etrafımda kimseye anlatamıyorum neler yaşadığımı öyle doluyumki dokkunsalar aglarım.ama hep güçlü görünmeye çalışıyorum.sıkıyorum resmen kendimi.umarım bende sizinle paylaşırım sıkıntılarımı buna çok ihtiyacım var inanınki
aboooooowwwwwiyi geçinin bak bebeler olsun ondan sonra konuşmasınlar..şimdi kaynaşın gari
valla sinemcim ne desem boş sen Tanzanya'ya git kv Başkenti Dodoma'nın merkezinden ev ayarlar o derece heralde
aman yok kalsınn kalsınn..eşimin bütün amcaları ayınlıkta..:S
Iyi geciniyoz iki gune bir muhabbet artik bu ayda tutmazsa varya ben o yumoslari fena yapcamayy sinwm gul ya bosver keyfine bak hamissin kiz ne nazlar ne nazlar yaparim ben olsam
valla sinemcim ne desem boş sen Tanzanya'ya git kv Başkenti Dodoma'nın merkezinden ev ayarlar o derece heralde
en iyisi sen bekle canım bi baktın kentsel dönüşüme girer.Allahın izniyle belediye evini oradan kaldırır.Senin kv'yi devlet gönderir ancak
2853 sayfa var hak verirsinizki hepsini okuyamam.ama şöle bi baktım bayıldım vallla arkadaşlığınıza birbirinize moral vermenize acaip etkilendim yani.hele hamileliklerinizi burda paylaşmanız on numara yani..ben etrafımda kimseye anlatamıyorum neler yaşadığımı öyle doluyumki dokkunsalar aglarım.ama hep güçlü görünmeye çalışıyorum.sıkıyorum resmen kendimi.umarım bende sizinle paylaşırım sıkıntılarımı buna çok ihtiyacım var inanınki
ikimizin evlerininde olduğu yer yeni yerleşim merkezibiraz zor yani
Kız gecekonduların suyu mu çıktı.Ah şu gelinler hep yeni yerleşim isterler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?