Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bnim kv. aydınlıkevlerdeydi güneşevlere benm oturduğum yere taşındı ramazanın içinde :S
bende burdan kaçıp etliğe yakın bi yere gitmek istiyorum..

Ovulasyonum 32 gun dunde 17. Gunumdu

eveeeet gerçekten tehlikeli zamanlar hayırlısı canım.bugünleri sen yine de iyi ayarla.hiç belli olmuyor.şu yumurtaları bi yakalasam ben yapıştıracam ikisininiye karşılaşmıyorlar ki halbuki tanıyorlar birbirlerini acaba görmezden mi geliyorlar

ayyy şu ruh halimle beni güldürdün yaa Allah ne muradın varsa versin canım :)

Ne bilim ya benim kocam sen cok dominatsin kesin yumurtada oyle benim spremler korkudan yanasamiyo diyo

2853 sayfa var hak verirsinizki hepsini okuyamam.ama şöle bi baktım bayıldım vallla arkadaşlığınıza birbirinize moral vermenize acaip etkilendim yani.hele hamileliklerinizi burda paylaşmanız on numara yani..ben etrafımda kimseye anlatamıyorum neler yaşadığımı öyle doluyumki dokkunsalar aglarım.ama hep güçlü görünmeye çalışıyorum.sıkıyorum resmen kendimi.umarım bende sizinle paylaşırım sıkıntılarımı buna çok ihtiyacım var inanınki

burdaki herkes gerçekten çok iyi canım..bende çok eski sayılmam ama o kadar güzel bi paylaşım var ki burda gözümü açar açmaz burdayım :) hoşgeldin aramıza canım

aboooooowwwwwiyi geçinin bak bebeler olsun ondan sonra konuşmasınlar..şimdi kaynaşın gari

Iyi geciniyoz iki gune bir muhabbet artik bu ayda tutmazsa varya ben o yumoslari fena yapcam ayy sinwm gul ya bosver keyfine bak hamissin kiz ne nazlar ne nazlar yaparim ben olsam

aman yok kalsınn kalsınn..eşimin bütün amcaları ayınlıkta..:S

valla sinemcim ne desem boş sen Tanzanya'ya git kv Başkenti Dodoma'nın merkezinden ev ayarlar o derece heralde
en iyisi sen bekle canım bi baktın kentsel dönüşüme girer.Allahın izniyle belediye evini oradan kaldırır.Senin kv'yi devlet gönderir ancak

Iyi geciniyoz iki gune bir muhabbet artik bu ayda tutmazsa varya ben o yumoslari fena yapcam ayy sinwm gul ya bosver keyfine bak hamissin kiz ne nazlar ne nazlar yaparim ben olsam

bende sana yardım ederim
kayınvalide yeni taşındığı için dolap eksikleri vardı dün gece 11de o dolapları taşıdı eşim kardeşi kuzeni..bende çıktım geçtim oturma odasına kv dede elinde vileda dolandı durdu

ikimizin evlerininde olduğu yer yeni yerleşim merkezi biraz zor yani

Canım zaten biz karşıyız hamileliği dillendirmeye.Demet Akalın gibi bekleyecez karnımızı saklayamadığımız zamana kadar.Burada paylaşalım yeter.inş nasip olur da en kısa zamanda güzel haberler veririz

Kız gecekonduların suyu mu çıktı.Ah şu gelinler hep yeni yerleşim isterler

biz sevgiliyken almışlar bu evi benim haberim yoktu burdan aldıklarından yoksa ben annemlere yakın doğum büyüdüğüm yere yakın olsun istemştim..ama kv.yine yapmış yapacağını eşimle beraber geze geze bu lanetli binayı bulmş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…