Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım kimse olduğu yerde ömürlük kalmıyor.maalesef sadece eşle değil ailesiyle de evleniliyor.Kabullenmeye çalışmak en doğrusu.Burada konuşmak seni rahatlatır sinirlerini alır.Yalnız aman diyeyim kimseyi kendine yakın görüp sırlarını ifşa etme yani özelini anlatma.seni bilen seni yaralar ancak bunu unutma
Bazen yalnızlık daha güzeldir yani evde de sıkılma bebeğin var artık
O olunca bütün her şey değişecektir sana bakışlar seni kabullenişler.sadece zamana ihtiyacın var.Eşin senin her nefesin unutma

zaten tek tutar dalım eşim..başka hiç bişey değil..2006dan beri birlikteyiz Allah hiç ayırmasın bi kötülük girmesin aramıza inşallah..
beni seviyolar sevmiyolar kendileri bilirler ama Allah'ıma binlerce şükür eşim ailesine karşı beni ezdirmiyo..

Can kurban işte öylesine en önemlisi de buAllah eşlerimizle muhabbetimizi arttırsınERİĞİM şimdi kocaman amin diyordur muhabbeti duyunca

meraba kızlaaar bende yeniyim. topiği görünce hemen atladım bende aranıza katılmak istiyorum. dün adetim bitti. ilk denememiz geçen ay oldu ama sanırım ovulasyon günümü kaçırdım. yada çok stres yaptım ondan mı bilmiyorum ama olmadı
alışmalara başlıyoruz şimdi. inşallah bu ay olur. hepimiz güzel haberler alırız
tek problemim sigarayı bırakamıyorum kızlar yaa benim durumumda olan var mı?
bu arada kaynana konusunda tek şanslı olan ben miyim ya herkes bi şikayetçi

hoşgeldin canım :):)
bebiş istiyosan rahat olacaksın kafana takmayacaksın ilk kural bu bence :)
bebiş istiyosan sigaradan da uzak duracaksın tabiki :S
ne kadardır evlisin canım? kaç yaşındasın?

hoşgeldin canım :):)
bebiş istiyosan rahat olacaksın kafana takmayacaksın ilk kural bu bence :)
bebiş istiyosan sigaradan da uzak duracaksın tabiki :S
ne kadardır evlisin canım? kaç yaşındasın?

canım 22 yaşındayım, 6 aydır evliyim. eşim de bende çok istiyorduk bize kalsa ilk günden yapardık ama ben düğünüme 5 gün kala apandisit ameliyatı oldum. doktor en az 5-6 ay bekle içerden yaraların iyileşsin dedi. geçen ay ilk defa denedik ama olmadı. hatta ben hemen pimpiriklendim doktora gittik bana da eşime de gerekli bütün testler yapıldı ikimiz de gayet sağlıklıymışız. ya çok kafama taktım ondan olmadı yada adetlerim düzensiz yumurtlama gününe denk gelmedi galiba inşalah bu ay sevinçli haberleri alırız bi sonraki adetim 5 ekim

bide size bişey danışmak istiyorum. benim boyum 165 evlenirken de 69-70 civarındaydım. vücudum çok dengeli olduğundan 65 kilo bana çok güzel oluyor. yani o zaman bana göre 4-5 kilo fazlam vardı. sonra ameliyat oldum tabi şişlikler falan düğünde 73 kilo oldum. sonrasında almaya devam ettim ve şuan 83 kiloyum ve diyet yapıyorum
aslında ben zayıflayıp öyle hamile kalmak istiyorum ama bi yandan da çok sabırsızım. doktorum problem olmaz beklemene gerek yok hamileyken dikkatli beslenirsin çok kilo almazsın dedi.
sormak i,stediğim şu: şu an diyet yapıyorum sanırım biraz da ağır bi diyet. acaba bu çalışmaları etkiler mi? yani yediğim içtiğim şeyler yumurtlamamı yada gebe kalmamı etkiler mi;?

canım öncelikle çok geçmiş olsun..şimdi sende eşinde iyiysen problem yok
bende 23 yaşındayım 1sene 3aylık evliyim bana göre daha yenisin..
Karamanın oyunu sonra çıkar oyunu diye boşa dememişler..bizde başlarda iyiydik sonra iyice içe girince neyin ne olduğunu daha iyi idrak ediyosun..
inşallah senin başta nasılsa sonuna kadar öyle olur sonuçta 5 parmağın 5ide bir deil dmi :)
hamile kalmak istiyosan eğer bitanem çok kafana takmayacaksın tecrübeyle konuşuyorum

hoşgeldin canım aramıza :) inşallah tutmuştur bebeğin.. ben de sigarayı gittikçe azalttım 3e 4e düşürdüm..hamile kaldım ilk günler 1-2 tane içtim..şimdi tamamen bıraktım.. insanın bebeği söz konusu olunca sigara falan umrunda olmuyor merak etme sen hele bi bebişin gelsin göbişine canın bile çekmeyecek

ya bizimki de özünde iyi biri ama sürekli para mevzusunu açıp duruyo o benim canımı çok sıkıyo..

evet inşallah öyle olur. kayınvalidem gerçekten çok iyi bi insan ve bana yaklaşımı çok güzel. eşim de dengeyi çok güzel koruyor. zaten aynı şehirde de değiliz sanırım o da etkili. inşallah dediğin gibi hep böyle gider :) sen ne zamandır bebek istiyorsun?

canım ben 2 aylık hamileyim çok şükür :)

bende öyle düşünüyorum hamile olduğumu öğrenirsem vicdan yapar bırakırım diye :) bende çok içiyordum günde bir paketi geçiyordu şimdi en fazla içtiğim gün 10 tane içiyorum. onu da bu ay azaltırım inallah çünkü ekimde güzel haberler bekliyoruz :)

canım ben 2 aylık hamileyim çok şükür :)

ayyy evet şimdi gördüm. forumun yenisiyim acemiliğime ver 8. haftadaymışsın. çook sevindim canım hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı da bizlere olsun inşallah :)
peki tecrübene dayanarak sormak istiyorum biz çalışmalara başlıyoruz yakında. neler tavsiye edersin bana?

bu arada hoşbuldum sende hamilesin sanırım hayırlı olsun canım. bana da dua edin annelerin duası kabul olurmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…