- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
ayyy evet şimdi gördüm. forumun yenisiyim acemiliğime ver 8. haftadaymışsın. çook sevindim canım hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı da bizlere olsun inşallah :)
peki tecrübene dayanarak sormak istiyorum biz çalışmalara başlıyoruz yakında. neler tavsiye edersin bana?
olsun canım problem değil :)
valla sanırım ben hasbel kader hamile kalanlardanım sanırım canım yaa :)
bu ay kesin olmaz dediğim ay hamile kalmışım tatlım..
ya bizimki de özünde iyi biri ama sürekli para mevzusunu açıp duruyo o benim canımı çok sıkıyo..
ben de 1 yıl önce 1 paket içiyordum..gitgide azalttım.ama dediğin gibi vicdan yapıyor insan.. yemek sonraları canım çok çekiyor ama bebeğimi aklıma getiriyorum napim.. inşallah alırsın güzel haberi canımbende öyle düşünüyorum hamile olduğumu öğrenirsem vicdan yapar bırakırım diye :) bende çok içiyordum günde bir paketi geçiyordu şimdi en fazla içtiğim gün 10 tane içiyorum. onu da bu ay azaltırım inallah çünkü ekimde güzel haberler bekliyoruz :)
ay ne güzel :) yani diyorsun ki olucam diye kasma
aslında kv nin söylediği şeyleri hiç duymayacak insan...bi kulağından girip diğeriinden çıkacakyoksa kendimizii üzdüğümüzle kalırız.
canını sıkma hiçbişey için hem sen.. önemli olan göbişindeki
ben de 1 yıl önce 1 paket içiyordum..gitgide azalttım.ama dediğin gibi vicdan yapıyor insan.. yemek sonraları canım çok çekiyor ama bebeğimi aklıma getiriyorum napim.. inşallah alırsın güzel haberi canım
aslında kv nin söylediği şeyleri hiç duymayacak insan...bi kulağından girip diğeriinden çıkacakyoksa kendimizii üzdüğümüzle kalırız.
canını sıkma hiçbişey için hem sen.. önemli olan göbişindeki
ben de 1 yıl önce 1 paket içiyordum..gitgide azalttım.ama dediğin gibi vicdan yapıyor insan.. yemek sonraları canım çok çekiyor ama bebeğimi aklıma getiriyorum napim.. inşallah alırsın güzel haberi canım
kızlar bat 4 ündeydi gelen giden hala yok..bugün belim ağrıyo pembemsi koyu sarı gibi lekeler geldi ama adet başlangıcı gibi değil sancı yok..ayy bilemedimkii haırlısı gögüsler şiş ve ağrılı
kızlar bat 4 ündeydi gelen giden hala yok..bugün belim ağrıyo pembemsi koyu sarı gibi lekeler geldi ama adet başlangıcı gibi değil sancı yok..ayy bilemedimkii haırlısı gögüsler şiş ve ağrılı
canım merhaba buranın eskilerindenim hoşgeldin .benimde adetim 4ündeydi 3 ünde silik çizgi çıktı bel ağrım oldu pembemsi bi atıntım oldu bi damla ve kirli sarı bi akıntım oldu göğüslerimde adetten 10 gün önce şişti ve ağrımaya başladı ama kasık ağrım ve batmalarım oldu .bugün doktordan yeni geldim beta hcg m 337 çıktı.inşallah sende hamilesindir ben bi idrar testi yap derim :)
ayy ne güzell :) maşallah susam tanesine :)
ayy evet o kadar olmuş sanki şaka gibi hala :)kalp atışlarını duydun mu sen cnm ?
duyma değilde gördük diyelim :) minicik zor yakaladı doktor :)) bendede biraz göbüş vargittiğimde adete göre 7+3dü ama bebiş 7haftalık çıktı..9ekimde gidicem tekrar nasıl dayanacaksam
allahsabır versin :)) bende bu gün doktora gittim 337 b hcg m .sağolsun iki günde bir istemedi hcg haftaya gel görelim keseyi dedi sonrası allah kerim artık :)
slm kızlar naber nasılsınız?sinemcim canını hiç kimse için sıkma kendine yaparsın ve karnındaki yavruna edersin ben ilk kızımda cok stresli bi hamilelik gecirdim eşimin ailesi yüzünden olan bana oldu ben cektim onlara bişey olmaz kendini ezdirme ama bak hamilesinde üzülme.
kızlar aryaarel den haberiniz varmı bugün doktora gidecekti.biraz gecmişi okudum ama tam okuyamadım
selam canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bakıyım?
ya takmayım diyorum ama elimde değilki canım yaa :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?