Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim canım işte günde 2 yada 3 saat dinleniyorum.biliyorum takma demek kolay ama elinden geleni yap cünkü sen üzüldügünde stres yaptıgında yavrunda hissedecek onlar degil.

aman aman bi sıkıntı olmasın inşallah..ahh yavruma kıyamam bi kere üzüldüm sıkıntı stresle kaybettik..bi daha yaşamak istemiyorum

denememizin 3.ayı içindeydik bir saat önce kırmızıları gördüm.bebeğim olacak diye stresli değilim canımı sıkmıyorum ama kafama takıldı az da olsa.çevremdekiler istedikleri zaman bebekleri oldu.sözde eşim benden çok istiyor ama umursamıyor gibi hareketleri de beni sinir ediyor

benimkide öle takma olur diyor ama takmamak elde mi

ben gerçekten takmıyorum ama eşimin hareketleri beni gıcık ediyor.hastaneyi sevmem ama ben evlendiğimizden beri en ufak soru işaretinde doktora giderken o hala gidecekte gidecek

ben gerçekten takmıyorum ama eşimin hareketleri beni gıcık ediyor.hastaneyi sevmem ama ben evlendiğimizden beri en ufak soru işaretinde doktora giderken o hala gidecekte gidecek

erkekler öyle canım kendilerinde problem olduguna ihtimal vermiyorlar. mesela biz 6 aydır deniyoruz ... her ay umutlanıyorum. hiçbir problem yok.. ama kalmadı işte bi şekilde... onunda gidesi yok doktora... bu ay da bata 3 gün var daha ama dayanamadım dün test yaptım ama tek çizgi. yani dört gün vardı... umudum kalmadı bu ayda

cnm öyle düşünme geçende topiklerden birinde bi arkadaş vardı onunda senin gibi günü yakındı... hep test yapıyordu tek çizgi... umudum kalmadı diye üzülüyodu... bende ona adetini geçsin öyle yap dedim eğer kırmızılar gelmesse dr git kan tesi yaptır dedim daha sonra ertesi günü test yapmış çift çizgiyi görmüş hamile şimdii... umarım seninde öyledirr....

inşallah canım ya : etrafımızda bizimle birlikte evlenenlerin hepsinin bebekleri oldu... gördükçe içim gidiyor.. inşallah dediğin gibidir. rabbim isteyen herkese nasip etsin.. kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasın..

amiinn canım inşallah sana bana herkese nasip etsiinn... senin gene bata 3 gün var ama benim ohohoooooooooo... bekliyoss işte bakalııımmmm.....

batın ne zamn tam olarak canım

eşim bende problem var bence diyor ama doktora gitmiyor.yumurtlama günüm geçiyor çalışmalara dikkat etmiyor bebek istiyor.anlamadım valla her şey kendi kendine önüne gelsin istiyor sanki.inşallah bu ay sende diğer arkadaşın dediği gibi olur da seviniriz burda hep birlikte :)

canım hc üzülme erkekler öle gururuna yediremiyo sözde inşallah rabbim bizide bebiş sahibi yapar hayırlısıyla aminnnnn

amiinn canım inşallah sana bana herkese nasip etsiinn... senin gene bata 3 gün var ama benim ohohoooooooooo... bekliyoss işte bakalııımmmm.....

bilirim canım insan bekleyemiyor heyecandan ama beklicez mecbur içini ferah tut inşallah en kısa zamanla mutlu haberleri yazarız buraya

bilmiyorum ki ESMERSIRINE.her şeyden soğudum canım ne işe gitmek istiyor ne evde kalmak ne de kimseyle konuşmak.burdaki kızlar ve

kendim için dua ediyorum inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kabul olur.ama ben ne zaman bişey istesem hep bir karışıklık oluyor

benim içinde olduğum işler karışıyor.

inşallah canımmmm

hayatım bazılarının işleri hemen olur bazıllarının biraz zor herseyde bi hayır vardır üzme kendini bak bizde aynı durumdayız

pozitif bak olaya :) bak ben adetim gelse bile acaba üstüne mi görüyorum diyorum o derece

hahahaa bende öyle düşünmüştüm geçen aylarda.ESMERSIRINE sadece bebek için değil her konuda öyle her şeyin hayırlısını iyisini Allah bilir ama benim işlerim sıkıntılı geçiyor.

Son düzenleme:
umudunu kesme canım ... pozitif bak olaya :) bak ben adetim gelse bile acaba üstüne mi görüyorum diyorum o derece
inşallah olucak calısmalara devam

kestim ama eşim kesmiyo ona üzülüyom tlf bile soruyo hasta oldunmu diye yok dedim dogru söle diyo nie yalan söleyeceksem ama olacam yani bu gece olurum cok sancım var :26:üzülmesine dayanamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…