- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
hahahaa bende öyle düşünmüştüm geçen aylarda.ESMERSIRINE sadece bebek için değil her konuda öyle her şeyin hayırlısını iyisini Allah bilir ama benim işlerim sıkıntılı geçiyor.
hayatım bazılarının işleri hemen olur bazıllarının biraz zor herseyde bi hayır vardırüzme kendini bak bizde aynı durumdayız
kestim ama eşim kesmiyo ona üzülüyom tlf bile soruyo hasta oldunmu diye yok dedim dogru söle diyo nie yalan söleyeceksem ama olacam yani bu gece olurum cok sancım var :26:üzülmesine dayanamıyom
kuzum inanırmısn bilmem ama nasla felakı oku sık sık sirkeli su ile evi sil viledaya bi damla koy sil evi
umudunu kesme canım ... pozitif bak olaya :) bak ben adetim gelse bile acaba üstüne mi görüyorum diyorum o derece
inşallah olucak calısmalara devam
bugün arkadaslarla buluştuk ... onunda var bebegi. bende adetim kesin gelicek cok agrım var dediğimde oluyor zaten ağrı dedi... yani üzülme canımm.. umudunu kesme..
aynenn kızlarr bizimde 4 ay tırt çıktı üzmeyin kendinizi fazlaaa
canım yazdıklarınızı okudum üzmeyin kendinizi bu kadar..elbet bir zamanı var...sonuçta bizim elimizdn gelen sadece beklemek..bu tamamen Rabbime bğlı bir iş..
ben hergün 707 defa ' ya varis çekiyorum bebek için
inanırım ama neden böyle bir şeye gerek var onu anlamadım.nazar mı var diyorsun???
aşkitom sen 11 aylık evlisin ama biz 1 bucuk mllet ne bilsin üstümüze geliyo gebertecem zaten onları yeterrrr beeekuzum bide ilk ay takıyomusun tüm topiktekiler öle diyo zaten bugunlerde hamilelik topiklerinde süpriz yumurta gbi cıkıyom bi geldim pir geldim
amin isyanım bende ya varis cekecem kzuum benim iiilik meleğim
aynennn canımmm ilk ay çok fena takıosunn...sonra dahada iyi oluosun azalıyor..
herkesin ne dediğine ne bakıosun...düşünmğoruz de geç yavrumm
bende 12 aylık evliyim..aramızda 4-5 ay var kız..abartma yaniii
benmiyimmm o iyilikk meleğiiii
ivit cok samimisin ii kalplisin ben öle düşünüyom
bacım 1 ylı gectimi millet laff amannnn öldüresim geliyo
bacım 1 ylı gectimi millet laff amannnn öldüresim geliyo
saoll canımm benimmmmm
bende senin çok temiz kalpli saf tertemiz olduğunu görüyorummm canımm
kimler ediyor kuzum..kv falanmı...kimseyi aldırma dünyayı kendine zindan etmee
ben bu insanları anlamıyorum her konuda kendi işlerini dertlerini bırakıp senin üstünde oynayan tüyün peşine takılıyorlar.o kadar çabayı kendilerine harcasalar çok daha iyi konumda olurlardı.
bugün arkadaslarla buluştuk ... onunda var bebegi. bende adetim kesin gelicek cok agrım var dediğimde oluyor zaten ağrı dedi... yani üzülme canımm.. umudunu kesme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?