Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahahaa bende öyle düşünmüştüm geçen aylarda.ESMERSIRINE sadece bebek için değil her konuda öyle her şeyin hayırlısını iyisini Allah bilir ama benim işlerim sıkıntılı geçiyor.

kuzum inanırmısn bilmem ama nasla felakı oku sık sık sirkeli su ile evi sil viledaya bi damla koy sil evi

kestim ama eşim kesmiyo ona üzülüyom tlf bile soruyo hasta oldunmu diye yok dedim dogru söle diyo nie yalan söleyeceksem ama olacam yani bu gece olurum cok sancım var :26:üzülmesine dayanamıyom

bugün arkadaslarla buluştuk ... onunda var bebegi. bende adetim kesin gelicek cok agrım var dediğimde oluyor zaten ağrı dedi... yani üzülme canımm.. umudunu kesme..

bugün arkadaslarla buluştuk ... onunda var bebegi. bende adetim kesin gelicek cok agrım var dediğimde oluyor zaten ağrı dedi... yani üzülme canımm.. umudunu kesme..

canım yazdıklarınızı okudum üzmeyin kendinizi bu kadar..elbet bir zamanı var...sonuçta bizim elimizdn gelen sadece beklemek..bu tamamen Rabbime bğlı bir iş..
ben hergün 707 defa ' ya varis çekiyorum bebek için

aynenn kızlarr bizimde 4 ay tırt çıktı üzmeyin kendinizi fazlaaa

aşkitom sen 11 aylık evlisin ama biz 1 bucuk mllet ne bilsin üstümüze geliyo gebertecem zaten onları yeterrrr beee kuzum bide ilk ay takıyomusun tüm topiktekiler öle diyozaten bugunlerde hamilelik topiklerinde süpriz yumurta gbi cıkıyom bi geldim pir geldim

aynennn canımmm ilk ay çok fena takıosunn...sonra dahada iyi oluosun azalıyor..
herkesin ne dediğine ne bakıosun...düşünmğoruz de geç yavrumm
bende 12 aylık evliyim..aramızda 4-5 ay var kız..abartma yaniii

aynennn canımmm ilk ay çok fena takıosunn...sonra dahada iyi oluosun azalıyor..
herkesin ne dediğine ne bakıosun...düşünmğoruz de geç yavrumm
bende 12 aylık evliyim..aramızda 4-5 ay var kız..abartma yaniii

bacım 1 ylı gectimi millet laff amannnn öldüresim geliyo

bacım 1 ylı gectimi millet laff amannnn öldüresim geliyo

ben bu insanları anlamıyorum her konuda kendi işlerini dertlerini bırakıp senin üstünde oynayan tüyün peşine takılıyorlar.o kadar çabayı kendilerine harcasalar çok daha iyi konumda olurlardı.

ben bu insanları anlamıyorum her konuda kendi işlerini dertlerini bırakıp senin üstünde oynayan tüyün peşine takılıyorlar.o kadar çabayı kendilerine harcasalar çok daha iyi konumda olurlardı.

aynen canım sanane yani diyeceksin işte

benim kendi öz ablam bile dedi.kendi evleneli bir yıl olduğunda bebeği olmadığı zaman soranlara sinir oluyormuşta bende mi olmadığı için soranlara sinir oluyormuşum.bende olup olmadığını bilmiyorum araştırmadım ev kızı değilim nasıl bakacağım dedim bende onu sinir ettim napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…