Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
15 temmuz 2011 de evlendim arkadaşlar çok istiyorum bebişim olsun hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor çok üzülüyorum
,canım hiç korunmadınızmı
sen doktora gittinmi..hormonlaruna, tüplerine baktırdınmı
eşin doktora falan göründümü
rabbim aratmadan versinnn inş
ı

15 temmuz 2011 de evlendim arkadaşlar çok istiyorum bebişim olsun ama hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor her ay umutla başlayıp hüsranla bitiyor buda beni çok üzüyor

,canım hiç korunmadınızmı
sen doktora gittinmi..hormonlaruna, tüplerine baktırdınmı
eşin doktora falan göründümü
rabbim aratmadan versinnn inş
ı

evet canım hiç korunmadık gittik doktora hiç bir sorun yok diyor çatlatma iğnesi yapıldı 4 kere ikincisinde dış gebelik olunca tüplere bakmadı hamile kalabiliyorsun diye şimdi aynı devam ediliyor klomene iğneye 5.si yapılacak hayırlısı inş tutar

inş tutar canımmmm..çok zor ya bu işerrr

maşaallah canım ama üzgünüm akşam üzeri adet oldum eşimde bende üzüldük açıkcası bi an işin ne kadar ciddi bi iş olduğunu bida bida anladım Allah ol der işaallah bizim içinde..
tabiki başta hayırlı sağlıklı olması en hayırlı zamanda doğması önemli ama insan buruluyor..halbuki yumurtlamayı hesaplamıştım ama tutmamış demekki
ne yapayım şimdi bu ay nasıl hesaplayayım kızlar yardım edin ..:85::85::85:

canım daha öncede böyle gecikmelerin oluyomuydu?
canım maalesef akşamüzeri adet oldum ya bilemedimki üzüldük biraz eşimde yüzünün hali içimi burktu ama olsun aşkım hayırlısı allah büyük dedi bende öle dedim ama insan üzülüyor..

dün yapmıştım negatifti zaten akşamzüeri adet oldumm off off..dertliyim nasıl hesaplayacam ben bu yumurtlamayı

canım bunun için doktora gidiyormusun onlar kontrol ediyor. belkide benim gibi gelişmiodur yumurtaların.hani olumsuz düşünmeni istemem ama bi git istersen.

Canım boş ver hesabı kocanla istediğin için beraber ol
Zaten dikkat edersen özellikle yumurtlama günlerinde eşler istemiyor geriliyorlar 2 çare var
1.Kendin yumurtlama testi yapıp gününü bulup eşine söylemeden(kesinlikle çaktırma) cüvcüv yapacaksınız
2.sallayacaksın,hesabı kitabı unutacaksın adet olacağın günü de bilmeyeceksin(genelde tutar)

Destek olan canım arkadaslarım dun bebişi azıcıkda olsa gördükkkk coook minik kacıooo :)) doktor cok cok iyi cıktı sukurler olsun karından baktı kese cok duzgun capı falan cok temiz görüyor dedi ama haftaya tam görmek için yine cagırdı :) cok mutluyum dun yazamadım ama sabah gözümü actım size yazıyorum darısı tüm isteyen arkadaslarımın basına dilerim rabbim tez zamanda herkese nasip eder
Usg fotografını verdiler ya eşimin suratına bakamadım ikimizde ağlayacaktık inanın yapmak zor değil daha sonraki adımlar daha zormus birincisinde cok üzüldük ama rabbim yüzümüzü güldürdü hepiniz için dua ediyorum
En basta angel arkadasım allah sana en kısa zmanda nasip etsin gör bak olacak zamanı var biraz birinci bebiş gibi rabbim ikincisini sana aratmadan nasip etsin dualarım hep seninle
Sonra eriğim sonra isyan sonraaaaaa sılacım tüm unuttugum arkadaslarım
Tabi hamiş olanlara da saglıkla adım adım ilerlemeyi nasip etsin sinemcim redhotchilicim akril sizlere :))

Günaydın canım gelişmelere çok sevindim Allah yüzünüzü güldürsün hep küçük mercimeğinizde ömrünüzde olsun güle güle bi hal olun emin güzel dileklerin için kendi adıma çok teşekkür ederim canım içimden bir ses bu ay oldu diyo sanki Rabbimin izniyle redhotchilicimin gazımıdır beni böyle düşündüren yoksa içgüdümü bilemiyorum ama herkes için hayırlısı olsun kafaya takmakla olmuyor valla Allah herkese hayırlı zamanda karnında hayırlısıyla taşıyacağı sağ salim kucağına alacağı uzun bir ömür süreceği hayırlı bi evlat versin (asker mektubu gibi oldu )

Anladım canım çok sağol,yok zaten çok şükür görev gibi değil hepsinde ikimizde istekliyiz ama bakalım bu ay dediğin gibi hesap yapmıcam ya yoruldum daha 1 ayda..:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…