kese rahimde solda olursa kız sagda olursa erkek diyorlar canım
aminn bitanem amin haber veririm tabiki hemen büyük heyecanla yeterki iyi olsun
darısı ilk hemencik senin başına
kızlar test yaptım pozitif çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
tebrik ederim canım seni büyük ihtimal hamilesin hadi hayırlı olsun bebişin
canım merhaba baska bir idrar testi alıp yapmanı oneriyorum fortel yada predictor gibi
amin canım bakalım bekliyorum ama bu hafta gitmeyide düşünüyorum normalde iki hafta sonra gel demişti ama o kadar dayanamayacagım.
canım iyi edersin bencede böyle daha cok stres güzelce baktır aklında ne varsa sor hiç konusmak istemio falan diye düşünme bu onun işi yapacak biz nasıl hergun iş yrinde işimizi yapıyorsak onlarda lütfetmiyor işini yapıyor inşallah güzel cıkar canım benım
Çok teşekkürler canım inşallah öyledir dayanamadım izin aldım hastane bize yakındı hemen kan verdim akşam çıkışta alacam ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh
Ewt tatlım 5agustos :)aaaa bak ben ceviz falan yemiyodum hiç yiyeyim artık o zaman yumurtayı hergün yiyorum tam pişmiş sütte içiyorum. pilates yapcaktım ama belki zararlı olur diye başlayamadım
selammmmsenin doğum tariihi benmkiyle aynııııııı sat 5 ağustosmuyduuu :26::26:
süperrrrrrr canımmm tebrik ederim seniiiiiihalaylar bu topikten eksik olmasın inş yaa
canım tbr ederim gözün aydın inş sagsalim kucagınada alırsın
haha 1 hafta var aramızda tam :) ozamannn senin bebiş 4 hafta sonlarında olabilir :)
Kizlar nasılsınız ben hic iyi degilim artik kusmaya basladim kafami kaldiramiyorum yemekte yiyemiyorum midem bulaniyo ne zmna kadar boyle sürecek bilmiyorum
Canım benm tiksindiğin şeyleri zorla yemeye çalışma.Canının çektiklerini ye.gebeliğin nazar boncuğu maalesef. inş sağlıklı bi şekilde atlatırsın
canım zaten mutlaka bildir bn şikayet ettim doktoru hiç kusura bakmasınlar yok öyle yaniaynen canım bide özel hastane güya zaten hastanelere kalite mevzusu cıktıda biraz daha işlerini yapmaya başladılar.valla ben insanlara en üzgün en sinirli hallerimde bile yansıtmadan işimi yaptım ama beni buluyor böyleleri yaa valla iyi bi doktor bulmana kendim bulmuş kadar sevindim inan.bu hafta olan davrına bakıcam yoksa gerekli yerlere bildiiricem
günaydınnnnnnnnnn kızlarrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?