Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aminn bitanem amin haber veririm tabiki hemen büyük heyecanla yeterki iyi olsun
darısı ilk hemencik senin başına

amin canım bakalım bekliyorum ama bu hafta gitmeyide düşünüyorum normalde iki hafta sonra gel demişti ama o kadar dayanamayacagım.

tebrik ederim canım seni büyük ihtimal hamilesin hadi hayırlı olsun bebişin

Çok teşekkürler canım inşallah öyledir dayanamadım izin aldım hastane bize yakındı hemen kan verdim akşam çıkışta alacam ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh

amin canım bakalım bekliyorum ama bu hafta gitmeyide düşünüyorum normalde iki hafta sonra gel demişti ama o kadar dayanamayacagım.

canım iyi edersin bencede böyle daha cok stres güzelce baktır aklında ne varsa sor hiç konusmak istemio falan diye düşünme bu onun işi yapacak biz nasıl hergun iş yrinde işimizi yapıyorsak onlarda lütfetmiyor işini yapıyor inşallah güzel cıkar canım benım

aynen canım bide özel hastane güya zaten hastanelere kalite mevzusu cıktıda biraz daha işlerini yapmaya başladılar.valla ben insanlara en üzgün en sinirli hallerimde bile yansıtmadan işimi yaptım ama beni buluyor böyleleri yaa valla iyi bi doktor bulmana kendim bulmuş kadar sevindim inan.bu hafta olan davrına bakıcam yoksa gerekli yerlere bildiiricem

Çok teşekkürler canım inşallah öyledir dayanamadım izin aldım hastane bize yakındı hemen kan verdim akşam çıkışta alacam ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh

sen kalbini ferah tut canım bence tadını çıkar inş sağ salim kucağına alırsın bebeğiniinş canım rabbim isteyenlere de nasip etsin...

Ewt tatlım 5agustos :)

kızlarrr ne güzel hamişlerimiz artmış inşallah darısı hepimize yaa

Abaaaaaooooooooooovvvvvvvvvv girmeyeli hamile kalanlar olmuş.Rabbim hayırlı gebelik ve doğum nasib etsin.Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inş

Kızlar bu BEĞEN butonunu kim yedi çabuk söyleyin:118:

Ben demedim mi ortalığa bırakmayın şunu diye.Gebe arkadaşların canı çekti yediler tabi

Kızlar rica ediyorum lütfen kusun şu butonu BEĞENEMİYOM GIIIIIIIII

Kizlar nasılsınız ben hic iyi degilim artik kusmaya basladim kafami kaldiramiyorum yemekte yiyemiyorum midem bulaniyo ne zmna kadar boyle sürecek bilmiyorum

Canım benm tiksindiğin şeyleri zorla yemeye çalışma.Canının çektiklerini ye.gebeliğin nazar boncuğu maalesef. inş sağlıklı bi şekilde atlatırsın

Canım benm tiksindiğin şeyleri zorla yemeye çalışma.Canının çektiklerini ye.gebeliğin nazar boncuğu maalesef. inş sağlıklı bi şekilde atlatırsın

Ayy cnmm tesekkur ederim dusundugun icin yok cnm tiksindigim seylerden uzak duruyorum..dedigin gibi canimin cektiklerini yemeye calisiyorum tabi canim cekerse :/ insallah canim atlatirim biann once

canım zaten mutlaka bildir bn şikayet ettim doktoru hiç kusura bakmasınlar yok öyle yani
inşallah sende bulursun canım iyi bir doktor rabbim hayırlısını versin ben sonunda buldum herseyde bir hayır vardır
üzülme gör bak bu sefer sende bulacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…