günaydın inşallah herkes için çok güzei bir gün olur :)))
günaydınn güzellerrrr :13::13:
günaydın cancağızım evet ya beğen butonu gelmiş yihu :)))
yok canım ferk etmiyor..kan tahlili aç karnınamı veriliyor kızlar
yok canım ferk etmiyor..
hadi git ver gelll
veremiyom hüsran sonucu almak istemiyom öğleden sonra doktoruma gideyim dedim değilsem tedavi etsin karşıda sağlık oacağı var ama oraya gidip
sonramı doktoruma gitsem ama teste negatif cıktı cuma günü
canım testini yaptır..ondan sonra git.. doktora...doktora gitsen oda ilk test yapacak bekleyeceksin boşu boşuna..
isyan negatif sonucu alacam ne gerek var olsam bi dert olmsam bi dert böle zor ya
isyan negatif sonucu alacam ne gerek var olsam bi dert olmsam bi dert böle zor ya
1 haftadır hamilelik belirtilerini araştırıyorum etrafımdaki kimseye soramıyorum çünkü verecekleri tek cevabın "daha erken,bekle biraz" olacağını biliyorum burada sizinle tecrübelerimizi umutlarımızı hayallerimizi gönlümüzce paylaşmak çok güzel iyi ki bulmuşum burayı çünkü biliyorumki "kızlar midem bulanıyor" desem "inşallah hamilesindir" diyeceğinize eminim Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bende hamile olduğumu ilk burada söylemek istiyorum son 5 gün hadi hayırlısı :))))
o bebeişiniii yerimm ben seninnn...
canımm testler bazen yalnış çıkıyor..adet geçtikten sonra yapın diyor üsüne basa basa..sen 4-5 gün önceden yaptın avrsa bile çıkmamış olabilir..git önce ver testini yoksada yarın doktoruna git..baktır muyaneneni ol..
daha ilk aydan bu feryat ne böle kızıcam sana ama..Rabbimin gücüne gider yapma bölee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?