Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun bebişimin durumu "Bebeğinizin başının iki tarafındaki oyuklar bebeğinizin kulaklarının şekilleneceği yeri işaret ediyor. Bugün döllenmeden sonraki birinci ayın son günü. (Gebelik de ay olarak kameri ay kullanılır. Bir kameri ay dört yedi günlük haftadır.) Bebeğinizin doğmasına 8,5 ay kaldı. Ultrason ekranında bebeğinizin kalp atışlarını görebilirsiniz."

maşallah maşallah kulaklarını yirim :))

yok canım ferk etmiyor..
hadi git ver gelll

veremiyom hüsran sonucu almak istemiyom öğleden sonra doktoruma gideyim dedim değilsem tedavi etsin karşıda sağlık oacağı var ama oraya gidip
sonramı doktoruma gitsem ama teste negatif cıktı cuma günü

veremiyom hüsran sonucu almak istemiyom öğleden sonra doktoruma gideyim dedim değilsem tedavi etsin karşıda sağlık oacağı var ama oraya gidip
sonramı doktoruma gitsem ama teste negatif cıktı cuma günü

canım testini yaptır..ondan sonra git.. doktora...doktora gitsen oda ilk test yapacak bekleyeceksin boşu boşuna..

1 haftadır hamilelik belirtilerini araştırıyorum etrafımdaki kimseye soramıyorum çünkü verecekleri tek cevabın "daha erken,bekle biraz" olacağını biliyorum burada sizinle tecrübelerimizi umutlarımızı hayallerimizi gönlümüzce paylaşmak çok güzel iyi ki bulmuşum burayı çünkü biliyorumki "kızlar midem bulanıyor" desem "inşallah hamilesindir" diyeceğinize eminim Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bende hamile olduğumu ilk burada söylemek istiyorum son 5 gün hadi hayırlısı :))))

isyan negatif sonucu alacam ne gerek var olsam bi dert olmsam bi dert böle zor ya

canımm testler bazen yalnış çıkıyor..adet geçtikten sonra yapın diyor üsüne basa basa..sen 4-5 gün önceden yaptın avrsa bile çıkmamış olabilir..git önce ver testini yoksada yarın doktoruna git..baktır muyaneneni ol..
daha ilk aydan bu feryat ne böle kızıcam sana ama.. Rabbimin gücüne gider yapma bölee

hayırlısı ile inşallah hamişsindir canım cok az kalmış :)) burada birlikte gün sayıyıyoruz böyle :)

o bebeişiniii yerimm ben seninnn...

hihii sorma ya bebiş dedikce heyecan yapıorum bazen inanamıyorum hatta unutuyorum işe gelirken yemek için biseyler aldım arabaya koşayım dedim 2.adımda dur dur noluo oldum kendi kendime gülmeye başladım insanlarda noluo diyecek ya

yok canım negtif çıkınca gecikince cok geriliyosun sağlık ocağı yarın vercek öğleden sonra izin alıp doktora gideyim tabi izin alırsam yda oluruna bıraksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…