- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
kötü şeyler düşünme canım inşallah güzel haberler alırsın bugün ve seni kutlarız burada dualarım seninle
canım zaten mutlaka bildir bn şikayet ettim doktoru hiç kusura bakmasınlar yok öyle yani
inşallah sende bulursun canım iyi bir doktor rabbim hayırlısını versin ben sonunda buldum herseyde bir hayır vardır
üzülme gör bak bu sefer sende bulacaksın
saol kuzum benim inşaalh sanada ne kadrdır evlisin ne zamndır bebiş düşünüyon rabbim gönlüne göre versin
2,5 aylık evliyim 1 aydır düşünüyoruz bebek eşim 35 yaşında olduğu için çok acele ediyor birde çocuklara karşı aşırı bi düşkünlüğü var bu da tetikliyor o yüzden erken anne baba olmaya karar verdik bana kalsa en az 1 yıl beklemek isterdim ama hemen isteyincede olmuyor zaten hayırlısı bakalım artık
adet olcakmışım gibi baskı var yaa bende..sanki heran olcakmışım gibi uyuşuk ağrım var...daha 12 gün var adetimeee
yok canım o ağrı geçti..bu adet ağrısı önceki ağrı..aman bilemedim yaa ne ağrısıkasıgınmı ağrıyor kuzum yumurtluyor olabilirsinbenimde agrıyodu hala ağrıyor
ins canım ama ben eskiye devam edicem mecburen burda gittigim doktoru öneriyorlar boş yere telaştırmaz insanı konusmayı cok sevmez ama iyi doktor diyorlar.baska sordum ama devlet hastanesinde bi doktor önerdiler oda sıra bulup içeri girmek cok zor acil bişey olsa ulaşmak zor bakalım bizim doktorun yarınki tavrı benim için bakalım canım
Naber şekerlerya ben sabah erken çıkayım derken folik asit i almayı unutuyorum 2 gündür, vitamin bu bişey olmaz da düzenli kullanamadım
Naber şekerlerya ben sabah erken çıkayım derken folik asit i almayı unutuyorum 2 gündür, vitamin bu bişey olmaz da düzenli kullanamadım
bende hep unutuyorum canım yaa aklıma geldikçe içiyorum..
hamiş kalsak bak nasıl düzenli kullanırız..şimdi onun rahatlığı varrr
canım mutlaka kullan bebeğin tutunmasında bile rol oynadığını söylüyor doktorlar öyle deyip geçme ben alarm kurdum tele cantamda taşıyorum günde 1 tane olandan kullanıyorum 2 aydır düzenli kullanıyorum unutma olurmu bitanem cok onemli :)
folik asit bebeğe 5. haftasına kadar yararı oluyor onun için mutlaka hamilelik öncesinde kullanmaya bakın
hamile olduğunuzu öğrendiğiniz de 4 haftralık oluyo en az 1/2 hafta daha kullanıp değştirmek zorunda kalıyorsunuz.
1-2 içmemekle bişey olmaz ama sıkmacanını
Şu anda adetimin 2. Günü zatenilk defa korunmayacağız bu ay bende biraz daha erken başlasaydım keşke dedim ama işte düzenli kullanırsam bişey olmaz inşaallah canım
ya şöle bir sorun var..ben hap yutamıyorum..çok zor yutuyorum..genelde hep dışarı çıkarıyorum yutarken..küçüklüğümden beri böle..
doktor günde 3 tane dedi..ben nasıl yutatım 3 tane..bende genelde 1 yada 2 tane içiyorum ama 3 ü yapamıyorum..
senin 1 tane az değilmi kuzum yaa:44::44:
isyancım isyancım bende böyleydim ama en son şöyle bir yöntem keşfettim ilaçlar için. 1-2 yudum suyu alıyorsun kafanı kaldırıp boğazında tutuyorsun ilacı da löp diye o suya atıp yutunca hoop gidiyor. şimdi alıştım artık :)
onuda denedim canım ya boğazğıma takıldı ilaçççtam biz özürlüyüm hap konusunda..
şimdi eşiğimin taktiğini uyguluyorum..
dilimin sonuna doğru koyuyorum...su hemen itekliyor ama yutması yine zor oluyorrr
İçerken normal su içiyor gibi iç, aklına getirme canım , ya da baktın olmuyor bir parça ekmeği çiğne yutmaya yakın ilacı at ağzına üstüne iç suyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?