Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ins canım ama ben eskiye devam edicem mecburen burda gittigim doktoru öneriyorlar boş yere telaştırmaz insanı konusmayı cok sevmez ama iyi doktor diyorlar.baska sordum ama devlet hastanesinde bi doktor önerdiler oda sıra bulup içeri girmek cok zor acil bişey olsa ulaşmak zor bakalım bizim doktorun yarınki tavrı benim için bakalım canım

saol kuzum benim inşaalh sanada ne kadrdır evlisin ne zamndır bebiş düşünüyon rabbim gönlüne göre versin

2,5 aylık evliyim 1 aydır düşünüyoruz bebek eşim 35 yaşında olduğu için çok acele ediyor birde çocuklara karşı aşırı bi düşkünlüğü var bu da tetikliyor o yüzden erken anne baba olmaya karar verdik bana kalsa en az 1 yıl beklemek isterdim ama hemen isteyincede olmuyor zaten hayırlısı bakalım artık

adet olcakmışım gibi baskı var yaa bende..sanki heran olcakmışım gibi uyuşuk ağrım var...daha 12 gün var adetimeee

canım biraz erken ama ii yapmıısın cok beklemek te ii olmuyor inşaalh allah gönlüne göre versin ardarda hamiş kalalım inşaalh duamdasın

yarın mı gidiyorsun hadi hayırlısı olsun canım arkadaşım hayırlı haberler ile gelirsin inşallah dualarım seninle
madem öyle eski doktora devam et ama agzından al bütün lafları :)

Naber şekerler ya ben sabah erken çıkayım derken folik asit i almayı unutuyorum 2 gündür, vitamin bu bişey olmaz da düzenli kullanamadım

Naber şekerler ya ben sabah erken çıkayım derken folik asit i almayı unutuyorum 2 gündür, vitamin bu bişey olmaz da düzenli kullanamadım

folik asit bebeğe 5. haftasına kadar yararı oluyor onun için mutlaka hamilelik öncesinde kullanmaya bakın
hamile olduğunuzu öğrendiğiniz de 4 haftralık oluyo en az 1/2 hafta daha kullanıp değştirmek zorunda kalıyorsunuz.

1-2 içmemekle bişey olmaz ama sıkmacanını

bende hep unutuyorum canım yaa aklıma geldikçe içiyorum..
hamiş kalsak bak nasıl düzenli kullanırız..şimdi onun rahatlığı varrr

bişey olmaz diye birsey yok canım mutlaka kullanmalısın bebeğin direk beyin gelişimi ve özürlü doğma riskini azaltıyor ayrıca vajinal sorunları aza indiriyor yani vitamin deyip geçmeyeceksin
Yapılan araştırmalar, hamilelikte yeterli miktarda folik asit alımının bebekte merkezi sinir sistemi anomalilerinin (sakatlıklar) görülme olasılığını anlamlı ölçüde azalttığını göstermektedir. Nöral tüp defekti adı verilen bu merkezi sinir sistemi anomalileri, değişik şekillerde ve derecelerde görülebilir. En basit formu olan spinabifida da omurgada küçük bir açıklık varken, en ileri form olan anensefalide bebeğin kafatası ve beyni gelişmez.

bende hep unutuyorum canım yaa aklıma geldikçe içiyorum..
hamiş kalsak bak nasıl düzenli kullanırız..şimdi onun rahatlığı varrr

canım mutlaka kullan bebeğin tutunmasında bile rol oynadığını söylüyor doktorlar öyle deyip geçme ben alarm kurdum tele cantamda taşıyorum günde 1 tane olandan kullanıyorum 2 aydır düzenli kullanıyorum unutma olurmu bitanem cok onemli :)

ya şöle bir sorun var..ben hap yutamıyorum..çok zor yutuyorum..genelde hep dışarı çıkarıyorum yutarken..küçüklüğümden beri böle..
doktor günde 3 tane dedi..ben nasıl yutatım 3 tane..bende genelde 1 yada 2 tane içiyorum ama 3 ü yapamıyorum..
senin 1 tane az değilmi kuzum yaa:44::44:

Şu anda adetimin 2. Günü zaten ilk defa korunmayacağız bu ay bende biraz daha erken başlasaydım keşke dedim ama işte düzenli kullanırsam bişey olmaz inşaallah canım

isyancım isyancım bende böyleydim ama en son şöyle bir yöntem keşfettim ilaçlar için. 1-2 yudum suyu alıyorsun kafanı kaldırıp boğazında tutuyorsun ilacı da löp diye o suya atıp yutunca hoop gidiyor. şimdi alıştım artık :)

onuda denedim canım ya boğazğıma takıldı ilaççç tam biz özürlüyüm hap konusunda..
şimdi eşiğimin taktiğini uyguluyorum..
dilimin sonuna doğru koyuyorum...su hemen itekliyor ama yutması yine zor oluyorrr

İçerken normal su içiyor gibi iç, aklına getirme canım , ya da baktın olmuyor bir parça ekmeği çiğne yutmaya yakın ilacı at ağzına üstüne iç suyunu

İçerken normal su içiyor gibi iç, aklına getirme canım , ya da baktın olmuyor bir parça ekmeği çiğne yutmaya yakın ilacı at ağzına üstüne iç suyunu

neyse ilaç muhabbetini kapatlımmm o konuda benden adam olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…