Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlarrrrrrr :)
nasılsınız bakıyım?
hap konusunda isyana katılıyorum o hapı ağzına aldığında psikolojik olarak yutma duyusunu kaybediyo..
aynısı kayınvalidemde var doktora gittiğinde ya şurup yada ağızda eriyen ilaçlar istiyo doktorundan :)

selamlar kızlaaaaaaarrr

slmm şekerimmm

aynenn yaa ekmek mekmek nnasıl gidior ama o hap gitmiyor...

Günaydın kızlar nasılsınız

hoşgeldinn şekerimmm

slm kızlar 12 ağustos ta ilk kanamam gelmişti hala adet olmayı bekliyorum ama gelmedi nasıl belirtiler yaşamıştınız tecrübelerinizi paylaşır mısınız ben adetim öncesi karın ve bel ağrısı çekerim 2 gün öncesi aynen yaşadım ama 2 gün geçti gelmedi kırmızılar cuma günü yani 5 gun sonrası gitmeyi planlıyorumn ara ara adet olacakmışım gibi ağrı sağlanıyor belime ama sadece akıntı var olabilir mi ne dersiniz?

adetten gecikmesinden kaç gün sonra gittiniz kan testine ya da doktora benim 15inde gelmesi lazım(inşallah gelmez) ne zaman gitsem acaba öleceğim meraktan oyyy

adetten gecikmesinden kaç gün sonra gittiniz kan testine ya da doktora benim 15inde gelmesi lazım(inşallah gelmez) ne zaman gitsem acaba öleceğim meraktan oyyy

ben 2 gün geçtikten sonra evde kendim yapmıştm..4 gün sonrada kan vermeye gitmiştim cnm..
hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…