ya şöle bir sorun var..ben hap yutamıyorum..çok zor yutuyorum..genelde hep dışarı çıkarıyorum yutarken..küçüklüğümden beri böle..
doktor günde 3 tane dedi..ben nasıl yutatım 3 tane..bende genelde 1 yada 2 tane içiyorum ama 3 ü yapamıyorum..
senin 1 tane az değilmi kuzum yaa:44::44:
canım soğan kürünü sen mi yapmıştın?
Hayır tatlım 3 tane olan ile aynı artı birde b12 vitamini var içinde.ve minicik hap diğerleri gibi değil kocaman onlar hemde miğde bulantısı yaptı bendeama bu aldıgım doktor verdi cok memnunum
evet tatlım ben yapmıştım kuzucummm
ayyy bende söleyimde banada ondan versinn adı neki ilacın:44::44:
herkese merhaba kızlar bulantıli bir gün daha :/
ayy canım yaaa bulantı hapı yokmuydu sende?
hoşgeldin bu arada
evet tatlım ben yapmıştım kuzucummm
peki bi faydasını gördün mü?ben de başladım datadı çok kötü midemi altüst ediyor
adetten gecikmesinden kaç gün sonra gittiniz kan testine ya da doktora benim 15inde gelmesi lazım(inşallah gelmez) ne zaman gitsem acaba öleceğim meraktan oyyy
5-6 haftalık oluyo sanırım canım..
peki bi faydasını gördün mü?ben de başladım datadı çok kötü midemi altüst ediyor
canımm muzice gibi birşey o...
benim rahmimde polip vardı..ameliyat olacaktımm..soğan suyu resmen döktü polipi..bu ayda yumurtlamam oldu sanırım..aylardır beyaz akıntı gelmiodu benden bu ay hep geldi...
bende de hafif mantar vardı doktora dün gittim kalmamış mantar şükür...yine devam edeceğim soğan kürüne..ayy senin iyileşmene çok sevindim canım yaa hadi bakalım bu ay senden çok umutluyum inş güzel haberi verirsin bizlere
inş birtanemm umarım güzel haberleri veririz birlikte..
bende de enfeksiyon çıkmıştı..
bırakma soğun kürünü...1 ay tam adamakıllı yap..
ben bu ayda yapıcaktım..evde soğan bitmiş geç kaldım yapamadım..
Merhaba hanımlar,nasılsınız?
Ne var ne yok?
inş canım inş evet haklısın bırakmayacağım soğn kürünü..zaten dün başladım bende bebiş için herşeye katlanacağım mecbur....
slm tatlım iyiyiz şükür seni sormalıı
aynen canım..çok bekletme zaten ılıkken içi o kadar kokmuyor..
slm tatlım iyiyiz şükür seni sormalıı
aynen canım..çok bekletme zaten ılıkken içi o kadar kokmuyor..
dur bakalım canım...hamile kalanların hepsi hep adet olacak gibi hissediyor ama olmuyorSağol canım heyacan var ama takmıyorum alıştım artık her ay hüsran yaşamaya,takılıyorum öyle...
BAT ım yarın ama dün pembe/kahve peçeteye gelecek kadar akıntım oldu,sonra kesildi bugün kup kuru...
Ama karnım ağrımaya başladı,kırmızılar yakındır diyorum
dur bakalım canım...hamile kalanların hepsi hep adet olacak gibi hissediyor ama olmuyorbelki sende de vardır bebiş inş vardırrr
İnşallah canım benim
Allah'ım isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?