Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayır tatlım 3 tane olan ile aynı artı birde b12 vitamini var içinde.ve minicik hap diğerleri gibi değil kocaman onlar hemde miğde bulantısı yaptı bende ama bu aldıgım doktor verdi cok memnunum

canım soğan kürünü sen mi yapmıştın?

evet tatlım ben yapmıştım kuzucummm

Hayır tatlım 3 tane olan ile aynı artı birde b12 vitamini var içinde.ve minicik hap diğerleri gibi değil kocaman onlar hemde miğde bulantısı yaptı bende ama bu aldıgım doktor verdi cok memnunum

ayyy bende söleyimde banada ondan versinn adı neki ilacın:44::44:

ayy canım yaaa bulantı hapı yokmuydu sende?
hoşgeldin bu arada

Bulanti hapim var canim tok karna yutuluo yemek yiyim diyene kadar kusuyorum zaten bulanti hapi sadece kusmami engellio gun icinde hafif ve arada siddetli bi sekilde bulantim devam ediyo malesef :/ hosbulduk cnm benim :*

adetten gecikmesinden kaç gün sonra gittiniz kan testine ya da doktora benim 15inde gelmesi lazım(inşallah gelmez) ne zaman gitsem acaba öleceğim meraktan oyyy

öncelikle hayırlısı olsun canım inş bebeğin seninledir bence adetin geçsin öyle git kan testine yine sen bilirsin bitanem

peki bi faydasını gördün mü?ben de başladım datadı çok kötü midemi altüst ediyor

canımm muzice gibi birşey o...
benim rahmimde polip vardı..ameliyat olacaktımm..soğan suyu resmen döktü polipi..bu ayda yumurtlamam oldu sanırım..aylardır beyaz akıntı gelmiodu benden bu ay hep geldi...

canımm muzice gibi birşey o...
benim rahmimde polip vardı..ameliyat olacaktımm..soğan suyu resmen döktü polipi..bu ayda yumurtlamam oldu sanırım..aylardır beyaz akıntı gelmiodu benden bu ay hep geldi...

bende de hafif mantar vardı doktora dün gittim kalmamış mantar şükür...yine devam edeceğim soğan kürüne..ayy senin iyileşmene çok sevindim canım yaa hadi bakalım bu ay senden çok umutluyum inş güzel haberi verirsin bizlere

inş birtanemm umarım güzel haberleri veririz birlikte..
bende de enfeksiyon çıkmıştı..
bırakma soğun kürünü...1 ay tam adamakıllı yap..
ben bu ayda yapıcaktım..evde soğan bitmiş geç kaldım yapamadım..

inş canım inş evet haklısın bırakmayacağım soğn kürünü..zaten dün başladım bende bebiş için herşeye katlanacağım mecbur....

slm tatlım iyiyiz şükür seni sormalıı

aynen canım..çok bekletme zaten ılıkken içi o kadar kokmuyor..

Sağol canım heyacan var ama takmıyorum alıştım artık her ay hüsran yaşamaya,takılıyorum öyle...
BAT ım yarın ama dün pembe/kahve peçeteye gelecek kadar akıntım oldu,sonra kesildi bugün kup kuru...
Ama karnım ağrımaya başladı,kırmızılar yakındır diyorum

dur bakalım canım...hamile kalanların hepsi hep adet olacak gibi hissediyor ama olmuyor belki sende de vardır bebiş inş vardırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…