Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Soğan suyunu adet bittikten sonra mı içiyorsunuz kızlar, bende içsem iyi olacak, bu mantar illetinden kurtarır belki

Soğan suyunu adet bittikten sonra mı içiyorsunuz kızlar, bende içsem iyi olacak, bu mantar illetinden kurtarır belki

canım ben son günü başladım 15 gün içtim..tam yumuş dönemine denk geliyor zaten..sonra bıraktımm..

kızlar ya bugun bulantım hiç olmadı sevinsemmi üzülsemmi anladım vallahi :))) cok garip bişi şu hamilelik heran insanı panik yapıyor ama rahatladım valla kacgündür işkence gibiydi

kızlar ya bugun bulantım hiç olmadı sevinsemmi üzülsemmi anladım vallahi :))) cok garip bişi şu hamilelik heran insanı panik yapıyor ama rahatladım valla kacgündür işkence gibiydi

Allah kolaylık versin canım :)) kolay değil cenneti serecek ayağına Allah, kolay mı kazanmak onu

Hanımlar İstanbuldaki özel hastanelerde 1 aşılamanın kaça mal olduğunu bilen var mı acaba?
(Ben yenibosna Nisa Hastanesine gideceğimde yarın )

kızlaaaar iki gündür ofise uğrayamıyorum pek o yüzden yazamadım size

ben kan testi yaptırdım negatif çıktı

üzüldüm o akşam için büyük bi hayal kırıklığı yaşadım ne yalan söyleyeyim

ama ama sonra ertesi gün toparladım

ve ben bugün tam 15 gün oldu ben hastalanmadım

kasık ağrılarım devam ediyor

hiç umudum yok altından kötü birşey çıkmasın yeter diyorum artık

bu arada kistim vardı ondan şüphelendiğim için 4 gündür soğan kürü yapıyorum sabah akşam

doktor işini eşim bir arkadaşının eşi tüp bebek tedavisi sonucu hamile

onun doktoruna gidelim dedi .. eşimin işini ayarlamasını bekliyorum bikaç güne gidicez

böylece soğan kürünü biraz daha yapmış olurum gidene kadar kimbilir kiste bir faydası olur

eğer gerçekten regl ile atamadıysam tabi .. böyle işte kızlar

selam kızlar ,uzun süredir yazamadım bebek fikrinden şimdilik vazgeçtik kariyer yapmaya karar verdim ben :):)

kan testi yaptırdım negatif

olsun canım üzülme ilk denemede olmaması normal çok sıkıntı yapma bence ama adetin neden bu kadar gecikti onu araştır bence bi kontrole git canım baksın doktor derim ben.Benim de bugün ovulasyon testlerim geldi gitti gidiyor dan aldım 1 gunde geldi :) bu arada eve geldim iç çamasırımda pas lekesi gibi bişey gördüm sanırım sökmeye çalışıyo adetim su an agrım yok bekliyorum bende

canım bugun öle yoruldum ki size anlatamam cokta gerildim ama sirkelendim de öğlen 2 gbi cıktım işten özel hastaneye doktorum var oraya gideyim negatif te pozitifte cıksa muyane olurum dedim yol cok ters yürüdm epey sıcakta sonra gittim allahım gttim bir kalabalık size anlatamam kan verdim hc abartmıyom doktoru 2 saat bekledim herkes hamile erkesin bebeği var gerildim biraz rabbim büyük dedim allah herkesin bebeişini kucagında koysun sonra dr demez mi kan tahlili cıkmadan bişe yapamam teldenöğren sonra gel felan cıktım tabi eşim 50 sefer arıyo naptın naptın diye ben eve gelmeden o aaramıs öğrenmiş hersey kısmet kendimi cok yıprattım ilk ayım ama kac aydır bekleyen kadar kendimi hırpaladım yordum

canım benim üzülme hemen... olucak sıkma bu kadar kendini... bende bekliyorum yarın bat ... bakalım nolucak ...

Hızlı gebe kalmak için ne yapmalıyım?

Günümüzde pek çok evli çift çocuk sahibi olma konusunda sıkıntılar yaşıyor. Bazı çiftlerin mevcut sağlık sorunlarından dolayı bazılarının da farklı nedenlerle çocukları olmuyor. Peki, hamile kalmak için yapılabilecek şeyler yok mu? Tabi ki var; işte hızlı gebe kalmak için dikkat edilmesi gerekenler…
- Rahat olun, strese girmeyin. gebe kalamayacağınız korkusuna kapılmayın.
- Adet düzeninizi takip edin, gebe kalabileceğiniz muhtemel günlerde cinsel ilişkide bulunmaya özen gösterin.
- Eşinizin sigara ve Alkolü bırakmasını sağlayın, hayatını düzenlemesine yardım edin.
- Eşinizin kalın ve sıkı pantolon, iç çamaşırı giymesini engelleyin. Sauna ve Sıcak banyolardan kaçınmasını tavsiye edin.
- İlişkiden 2 Saat önce eşinizin sert bir kahve içmesi sperm hareketlerini uyaracaktır.
- En uygun pozisyonda cinsel ilişkiye girin.
- İlişki sonrası belinizin altına yastık koyup bir saat yataktan kalkmayın, yatak odasının fazla sıcak olmamasını sağlayın.
- Sabah erken saatlerde cinsel ilişkiye girmeye çalışın. Sabahları sperm kalitesi en iyi durumda olmaktadır.
- Cinsel ilişkiyi ‘bir ev ödevi’ olarak görmeden isteyerek eşinizle birlikte olun. Orgazm olmak vajina salgısının ph derecesini değiştirmekte ve spermin rahim ağzından daha hızlı geçmesini sağlamaktadır. Gereğinden fazla, sık cinsel ilişkiye girmekten kaçının.
- Daha önce gebelikten korunmak için değişik yöntemler kullanmışsanız bunların olası etkileri için doktorunuza danışın.
- Adet düzensizliği var ise gereken tedavi ile adet düzenini sağlayın.
- Servikal mukus gereğinden koyu ise inceltici özel ilaç kullanmak gerebilir.
- Günlük beslenmenize dikkat edin. Dengeli ve düzenli beslenin. Süt ürünlerinin içindeki galaktose ismi verilen Madde yumurtlama fonksiyonunu arttırmaktadır. Bol miktarda süt, süt ürünü ve yoğurt tüketin. Enginar ve taze fasulyeyi tüketmeyi unutmayın. Aşırı kırmızı et ve yağlı yemek tüketmeyin, östrojen düzeyini olumsuz etkileyebilir.
- Aşırı olmamak şartıyla hafif egsersiz yapın.
- Doktorunuzun haberi olmadan hiçbir ilaç kullanmayın

Rabbim bizim için neyin hayırlı olup olmadığını daha iyi bilir ama inşallah gönlümüzden geçen bizim için hayırlı olur da dileklerimiz çok beklemeden gerçekleşir.

Rabbim bizim için neyin hayırlı olup olmadığını daha iyi bilir ama inşallah gönlümüzden geçen bizim için hayırlı olur da dileklerimiz çok beklemeden gerçekleşir.

amin mevlam neyler neylerse güzel eyler bi bildiği vardır ama allah kimseyi bu imtihanla sınamasın inşaalh ama ben daha iiyim belirsizlik yok en azından ve karar aldım evet çareme bakacam ama o kadar üzülmeyecem rabbim buyuk

inş canım kasıklarımda batmalar devam ediyor... Bide ara ara adet agrım oluyo geçiyo anlamadm bende ... Ama umudum yok pek adet olucam gibi sanki... Tek fark sadece kasıklarımın batması ... Beklemek cok zor ya pff

hayırlı güzel haberler verirsin inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…