canım gecmedi 7-9 eylül arası
Soğan suyunu adet bittikten sonra mı içiyorsunuz kızlar, bende içsem iyi olacak, bu mantar illetinden kurtarır belki
canım ben son günü başladım 15 gün içtim..tam yumuş dönemine denk geliyor zaten..sonra bıraktımm..
kızlar ya bugun bulantım hiç olmadı sevinsemmi üzülsemmi anladım vallahi :))) cok garip bişi şu hamilelik heran insanı panik yapıyor ama rahatladım valla kacgündür işkence gibiydi
canım ne yaptın varmı bir haber
kan testi yaptırdım negatif
olsun canım üzülme ilk denemede olmaması normal çok sıkıntı yapma bence ama adetin neden bu kadar gecikti onu araştır bence bi kontrole git canım baksın doktor derim ben.Benim de bugün ovulasyon testlerim geldi gitti gidiyor dan aldım 1 gunde geldi :) bu arada eve geldim iç çamasırımda pas lekesi gibi bişey gördüm sanırım sökmeye çalışıyo adetim su an agrım yok bekliyorum bende
canım bugun öle yoruldum ki size anlatamam cokta gerildim ama sirkelendim deöğlen 2 gbi cıktım işten özel hastaneye doktorum var oraya gideyim negatif te pozitifte cıksa muyane olurum dedim yol cok ters yürüdm epey sıcakta sonra gittim allahım gttim bir kalabalık size anlatamam kan verdim hc abartmıyom doktoru 2 saat bekledim herkes hamile erkesin bebeği var gerildim biraz rabbim büyük dedim allah herkesin bebeişini kucagında koysun sonra dr demez mi kan tahlili cıkmadan bişe yapamam teldenöğren sonra gel felan cıktım tabi eşim 50 sefer arıyo naptın naptın diye ben eve gelmeden o aaramıs öğrenmiş hersey kısmet kendimi cok yıprattım ilk ayım ama kac aydır bekleyen kadar kendimi hırpaladım yordum
canım benim üzülme hemen... olucak sıkma bu kadar kendini... bende bekliyorum yarın bat ... bakalım nolucak ...
canım bugun öle yoruldum ki size anlatamam cokta gerildim ama sirkelendim deöğlen 2 gbi cıktım işten özel hastaneye doktorum var oraya gideyim negatif te pozitifte cıksa muyane olurum dedim yol cok ters yürüdm epey sıcakta sonra gittim allahım gttim bir kalabalık size anlatamam kan verdim hc abartmıyom doktoru 2 saat bekledim herkes hamile erkesin bebeği var gerildim biraz rabbim büyük dedim allah herkesin bebeişini kucagında koysun sonra dr demez mi kan tahlili cıkmadan bişe yapamam teldenöğren sonra gel felan cıktım tabi eşim 50 sefer arıyo naptın naptın diye ben eve gelmeden o aaramıs öğrenmiş hersey kısmet kendimi cok yıprattım ilk ayım ama kac aydır bekleyen kadar kendimi hırpaladım yordum
Rabbim bizim için neyin hayırlı olup olmadığını daha iyi bilir ama inşallah gönlümüzden geçen bizim için hayırlı olur da dileklerimiz çok beklemeden gerçekleşir.
inşallah sen hamiş olursun sana seviniriz perceptions
inş canım kasıklarımda batmalar devam ediyor... Bide ara ara adet agrım oluyo geçiyo anlamadm bende ... Ama umudum yok pek adet olucam gibi sanki... Tek fark sadece kasıklarımın batması ... Beklemek cok zor ya pff
hayırlı güzel haberler verirsin inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?