- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
inş canım kasıklarımda batmalar devam ediyor... Bide ara ara adet agrım oluyo geçiyo anlamadm bende ... Ama umudum yok pek adet olucam gibi sanki... Tek fark sadece kasıklarımın batması ... Beklemek cok zor ya pff
sen hamiş ol sana sevinelim inşaalh
slmm kızlarr...
kasık ağrım var yineee yaa...birde az önce duşa girdim..göğüslerimin ucu acıyor şişmiş gibii:44::44:
onlara hiç takılma kuzum hyatına bak evet elinden geleni yap ama takılma ben butun belirtileri yaşadım tırtt cıktı inşallah senin pozitif cıkar
allah korusun canım dur hele bi isyan sen soğan kürünü ne zaman içtin bide dr dedi bide kızlar ben araşırma yapıyomda dogurganlığı folik asit attırıyomus öle besinler bence o folk asit ilacıda faydalı olabilircanım aynen üşüttüm yada enfeksiyon akptım yineee
allah korusun canım dur hele bi isyan sen soğan kürünü ne zaman içtin bide dr dedi bide kızlar ben araşırma yapıyomda dogurganlığı folik asit attırıyomus öle besinler bence o folk asit ilacıda faydalı olabilirbide kafeinden uzak durmak lazım kolayı tamamen hayatımdan cıkaracam ben bu ay karar aldım su belirtim varmı bu belirti ne demiyecem elimden geleni yapacam neler dogurganlığı artırır ona bakacam ben yapacağımı yaparım tevvekül allahın
günaydın herkese kalktım sabahın köründe test yaptım sonuç tek çizgi biliyorum henüz erken ama ümidim kırıldı yaşadığım belirtilerin hepsi psikolojik mi acaba çok inanmıştım sanki hissediyordum ben bebişimi of yakaldı 4 gün
günaydın herkese kalktım sabahın köründe test yaptım sonuç tek çizgi biliyorum henüz erken ama ümidim kırıldı yaşadığım belirtilerin hepsi psikolojik mi acaba çok inanmıştım sanki hissediyordum ben bebişimi of yakaldı 4 gün
günaydınn tatlım...
üzülmek yok ama canım...
ne kadar üzülüp kafaya takarsak o kadar geç geliyor bu bebişlerrr
günaydın herkeseeeeee
günaydınn tatlım...
üzülmek yok ama canım...
ne kadar üzülüp kafaya takarsak o kadar geç geliyor bu bebişlerrr
günaydın canım amanda aman 6 haftalıkmı oldu ya seninkisi :))) arkadaş olacaklar benimki ileee :)
canım benim bende cok yasadım yasadıgın durumu ... Cok erken yapmıssın.1 hafta önceden cıkanların nasıl cıkıyor anlamıyorm...bende bata 4 varken negatifi gördüm bugün bat ... Tetikteyim bekliyorum. Test yapmaya cesaretm yok... Heran kırmızılar gelicek die ödüm patlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?