evet teyzesiiiiii büyümüş sıpambiraz olsun insana benzemiş bakarsın biri kız biri erkek olurda kerteriz
benim bat pazar inşallah en kısa zamanda görürsün çift çizgiyi beklemek gerçekten çok zor gerçekten anlamıyorum nasıl öğreniyorlar erkenden hele ki şu 1 ay içinde kazara hamile kalanları hiç anlayamaz oldum dün bi tanıdığımız bir kere kaza olduğunu ondada hamile kaldığını söyledi ne biçim iş bu
selam kızlar buaralar hiç giremiyorum inşallah yakında daha çok gelmeye çalışıcam.
dün küçük meleğimi gördüm çok sağlıklı maşallah 8cm ve 80gr
ikili testimi yaptırdım sonuçların çıkması 1 haftayı buluyormuş inşallah sonuçlarda iyi çıkar
buarada bebeğimin cinsiyeti belli oldu
4-5 gün kala öğrenenleri okuyunca bi hevesle yaptım işte daha 4 gün var üzülmeyeyim bencede
senin bat ne zaman canım
selam kızlar buaralar hiç giremiyorum inşallah yakında daha çok gelmeye çalışıcam.
dün küçük meleğimi gördüm çok sağlıklı maşallah 8cm ve 80gr
ikili testimi yaptırdım sonuçların çıkması 1 haftayı buluyormuş inşallah sonuçlarda iyi çıkar
buarada bebeğimin cinsiyeti belli oldu
bm ıyıyım esracım sen nasılsun.keyfım yerınde yawrumu gordum test sonucları iyi kesın kızımız olucakmıs
aynen helal olsun valla biz aylardır ugrasıyoruz.
canım birçok kişide çıkıyor testlerde ama bazılarında da yanılma payı oluyor..o yüzden en iyisi en azından adetin 1 gün gecikmesi..
21 eylül şekerim..bakalım artık kısmettt...
canım inşallah hayırlı haberleri veririz bu ay artık
sılammm gelmişş hışgelmişşşşş
yessss ben geldimmmm kiiii
hoşbuldum bebemmm napiyonnnnn
napıyımm bebemm yaaa..
iş ev arasında mekik dokuyorum..
birde kpss için ders çalışmaya başladım kısmetse..
eylül sonunda da kurs başlıyor..
valla canım bunu en yakın arkadaşımda gördüm..4-5 ay bizim gibi çocuk denediler..
sonra çocuktan vazgeçtiler maddi durum falan diye..
geçen ay tatile gittiler..
orada 2 kaçamak olmuş..
şimdi hamileeee
valla canım bunu en yakın arkadaşımda gördüm..4-5 ay bizim gibi çocuk denediler..
sonra çocuktan vazgeçtiler maddi durum falan diye..
geçen ay tatile gittiler..
orada 2 kaçamak olmuş..
şimdi hamileeee
hayırlısı olsun bebeğim ya inşallah başarılı olursun sınavda da sana güveniyorum:13::13::13::13:
bende kendime güvenmek istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?