Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet teyzesiiiiii büyümüş sıpam biraz olsun insana benzemiş bakarsın biri kız biri erkek olurda kerteriz

oyy oyy yerimm :) evet ya yüzleri cıktı ortayaaa
vallahi olur doğuştan kertek bunlar deriz ay çok güldüm
canım giittinmi hiç kontorle pazartesi benim var cok heyecanlıyım gördük ama tam göremedik karından baktı sadece bu hafta belki diyorum kalp atısıda duyulur 6+6 olacak pazartesi günü neredeyse 7 hafta ama karından duyulurmu kalp atısı bilemiyorum :)

aynen helal olsun valla biz aylardır ugrasıyoruz.

kız mı yoksa :)

bm ıyıyım esracım sen nasılsun.keyfım yerınde yawrumu gordum test sonucları iyi kesın kızımız olucakmıs

ayy ayyy 2 tane kız haberii geldi..harikaaaaaprenseslerimizi sabırsızlıkla bekliyoruzzzz

aynen helal olsun valla biz aylardır ugrasıyoruz.

valla canım bunu en yakın arkadaşımda gördüm..4-5 ay bizim gibi çocuk denediler..
sonra çocuktan vazgeçtiler maddi durum falan diye..
geçen ay tatile gittiler..
orada 2 kaçamak olmuş..
şimdi hamileeee

yessss ben geldimmmm kiiii
hoşbuldum bebemmm napiyonnnnn

napıyımm bebemm yaaa..
iş ev arasında mekik dokuyorum..
birde kpss için ders çalışmaya başladım kısmetse..
eylül sonunda da kurs başlıyor..

napıyımm bebemm yaaa..
iş ev arasında mekik dokuyorum..
birde kpss için ders çalışmaya başladım kısmetse..
eylül sonunda da kurs başlıyor..

hayırlısı olsun bebeğim ya inşallah başarılı olursun sınavda da sana güveniyorum:13::13::13::13:

valla canım bunu en yakın arkadaşımda gördüm..4-5 ay bizim gibi çocuk denediler..
orada 2 kaçamak olmuş..
şimdi hamileeee

orada 2 kaçamak olmuş..
şimdi hamileeee

ne güzel yaaa allah hepimize nasip eder en kısa zamanda inş... Ben kacamagıda gectm artık amuda bile kalkıyorum olsun diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…