Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar isminizi buraya yazmayın bana özel msj atın ilk sayfaya bi liste yapayım
Meryem suresini okuyanlar bu isimleri ansın

Bugun anneme gitcem o ekibinede okutur bende herkes cumaya gisince abdestimi alir okurum listeyi biran once olusturalim sonra eklenir gelenler

Gunaydın kızlar bişi sorucam ben haftaya tam 17 haftalık olucam salı günüde randevum var sizce cinsiyet belli olurmu cok merak ediyorum :26::26:

Bugun anneme gitcem o ekibinede okutur bende herkes cumaya gisince abdestimi alir okurum listeyi biran once olusturalim sonra eklenir gelenler

rica ederim canım isimleri ben yazıyorum ilk sayfadan görebilirsiniz

Bende varim Erigim= ayfer

tünaydııııııınnn ben geldim..hayırlı cumalar..
bugün biraz daha geç kaldım sanırımm..
hep eşim yüzünden

Son düzenleme:
sıla
leyla
betül
nurgül
ayfer
merve
çiğdem
dilek
ben az önce okudum hepimizin adına yazmayan arkadaslarda arya senin adınada okudum allah kabul etsin

ohhh süper olur kuzum..benim hastanee abdest alabileceğim bir yer yok..olsa bende okurumm...ama akşam okucamm
Sagol dusubceli arkafasim benim

kuzumm benimmm
rica ederim canım isimleri ben yazıyorum ilk sayfadan görebilirsiniz

hadi bakalımm hayırlı olsun hepimiz adınaaa:26::26:
]

sıla
leyla
betül
nurgül
ayfer
merve
çiğdem
dilek
ben az önce okudum hepimizin adına yazmayan arkadaslarda arya senin adınada okudum allah kabul etsin

Allah kabul etsinn bebeğimmm...yüreğine ağzına sağlıkkk

sıla
leyla
betül
nurgül
ayfer
merve
çiğdem
dilek

bende akşam okuyacağım canım bol bol dua edeceğim hepimize
dualarda buluşuruz

bende akşam okuyacağım canım bol bol dua edeceğim hepimize
dualarda buluşuruz

aminnn canım inş dualarda buluşalım..başkasına yapılan dua daha çok kıymetli olur..inş Rabbim sesimizi duyarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…