Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kışlar napıyosunuz ben hala adet olmadım ilk defa böle gecikti ilk ay denememiz diyemi anlamadım :18:korkuyom vala
günaydın tatlım acaba neden ya? p.tesi mi gideceksin dr ye

hehhehehehe ayyy nasıl hoşuma gitti demek oynuyodum sevinçten hıııı
oynarım zaten de senden duymak bi değişik geldi geleceği görmüş gibi oldun kuzucum yaaa..
rabbim senin o temiz kalbine göre en kısa zamanda nur topu gibi bebişler nasip etsinnnn aminnnn

aminn yavrummmm inş..
bebek isteyen hiçbir anne adayının kalbi kötü olamaz zatennn..
inş Rabbim kucağımızı boş koymazzz

cümleten günaydın ve hayırlı cumalar son 3 gün kaldı geçmek bilmiyor günler yahu 10 gündür adet kasık ağrısı bel ağrısı olacaksam olayım olmayacaksam da çift çizgi çıksın artık

yok kuzum test yapmıştım addetn 1 gun sonra kan testi negatif ama dr pzt salıya kadar bekleyelim dedim neyi beklyo anlamadım pek anlamamda
bebeğim sanırım yine test yapacak değerin düşükse adet söktürücü verecek sana

günaydın canım az kalmış hadi hayırlısı olsun diyelim

ayyyyyy inşaal inşallah kendim gbi mutlu olurum valaha

günaydın canım bebiş nasıl

oh oh Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım

günaydın canım bnım bebiş çok ii kalp atışını dinledik ben biraz alt üst durumdayım o kadar :) bulantı dan dolayı aman o iyi olsunda minicik pır pır kalbini gördük :) darısı basına canım

canım pko da tüylenme olur ilişki sırasında ağrı olur,adet düzensizliği olur, kilo problemi olur, yumurta tembelliği olur..
bende sadece yumurta tembelliği var.. dr söyleyene kadar da bilmiyodum pko olduğumu

ayyy darısı başımaaaa darısı başımaaa beimde bugün bulantım var. ilk kez kustum az önce yaaa

canım pko da tüylenme olur ilişki sırasında ağrı olur,adet düzensizliği olur, kilo problemi olur, yumurta tembelliği olur..
bende sadece yumurta tembelliği var.. dr söyleyene kadar da bilmiyodum pko olduğumu

bende de hafif tüylenme vardı..başkada bir belirtisi yoktur..adetim düzenli olduğu için tehlikeli değilmiş..adet düzensiz olursa pko tehlikeli olurmuş bebek için öle dedi doktorumn

ayyy darısı başımaaaa darısı başımaaa beimde bugün bulantım var. ilk kez kustum az önce yaaa

oo kusma tatlım tutmaya çalıs grisini ye ben öyle yapıyorum agzımı acsam iiçim bulanıyo dün kac kere kustum sayamadım ama ilac almadım ve grisini ile bastırdım akşama anca düzeldim cok dikkat et bianda kalkma koltuk yada yataktan önce yavasca kalk otur sabit karsıya bak ondan sonra ayaga kalk gör bak düzelir

bende de hafif tüylenme vardı..başkada bir belirtisi yoktur..adetim düzenli olduğu için tehlikeli değilmiş..adet düzensiz olursa pko tehlikeli olurmuş bebek için öle dedi doktorumn

evet bana da öyle dedi dr..
kilo problemimde yok zaten ama dediğin gibi adet düzensizliği olursa zor..
ama aradaki gecikmeler normal çünkü pko olmayan bile gecikme yaşıyor bazen stresten bazen de mevsimsel olarak dış etkenlere bağlı olarak

benim tam günü gününe geldi şimdiye kadar bir sorun olmazı..
zaten hormonlaımda bu ay normal çıktı kuzum..
inş çok bekletmez bu nazlı bebişler bizi

grisini ney ki canım :26: çubuk kraker falanmı :26::26: bulantım devam ediyo şu an zaten. burnumdan derin nesefler alıyorum. kafamı dağıtmaya çalışıyorum. geçer inşallah :18::18: senin bebiş kocaman olmuş yaaa bu arada annesiiii.

benim tam günü gününe geldi şimdiye kadar bir sorun olmazı..
zaten hormonlaımda bu ay normal çıktı kuzum..
inş çok bekletmez bu nazlı bebişler bizi

aman aman herşey normal olsun
valla ben bu kadar nazlı bebişler görmedim bacım yaaa

aman aman herşey normal olsun
valla ben bu kadar nazlı bebişler görmedim bacım yaaa

başlıcam zaten onların nazınaaa heeee
bu ay zaten gelmek isterse gelir..yoksa 4 ay gelemez sanırımm...kpss yi kazanıp onun geleceği içinnn bunu yapmak zorundayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…