Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hani uzun çubuk şeklınde kepeklisi falan oluyor çubuk kreker içinde tuz vs oluyor cok dıye benım doktor onun yerine grisini hem daha doğal hemde kepekli olunca lifli ve sindirime yardımcı olur demişti netten bak bulursun marketlerde var cok parfümlü kolanya kullanma oda fena yapıo limon kolanyası kullan bende vardı şu johnson kolanya hemen attım mahvetti beni kokulu herhalde ondan limon kolanyası taşıyorum arabada evde heryerde :))))) evet canım ya maşallah zamanında gidio şuanda bi aksilik olmaz inşallah rabbim korusun :) sende en kısa zamanda haberlerini al inşallah

başlıcam zaten onların nazınaaa heeee
bu ay zaten gelmek isterse gelir..yoksa 4 ay gelemez sanırımm...kpss yi kazanıp onun geleceği içinnn bunu yapmak zorundayız..

bebeğe şimdiden kpss deme canım, yavrucak annesinin karnına düşmeden nefret edecek eğitim sistemimizden zaten 7 yaşından sonra başlayacaklar sınavlara şimdiden üzülüyorum ben, bebişlerimizin olmasını istiyoruz ama, nasıl bir dünyaya doğacak yavrucaklar

ayy çok doluyum, okul-sınav deyince duygusala bağlıyorum kusura bakmayın kızlar

bende de hafif tüylenme vardı..başkada bir belirtisi yoktur..adetim düzenli olduğu için tehlikeli değilmiş..adet düzensiz olursa pko tehlikeli olurmuş bebek için öle dedi doktorumn

bende sadece bu ay bu belirtiler oldu tüylendim adetim düzensizleşti bide zayıfladım ama bu ay oldu korktum yaaa ve dehşet sol kasık ağrısı her an adet olacakmışım bir agrı ve bol akıntı sol kasıgım biraz geçti ama adettten değilmiş onu anladım şimdi o kadar sol kasık yok allahım ben neyim ya benim smear test gönderdim bişe çıkmadı onda belli olurmu

gec dölenme olabilirmi ben sanmıyom ama adete kadr korunmadık hiç bi tuhaflık varda çözmedim korkmaya başladım hiç böle olmaz dı bende sol kasık ağrısı adetimden bir hafta önce başladı deli gbi :18:şimdi adet belirtisi yok bazen kasıgım agrıyo olacağım diyom bişe yok kortum ya pko oldum herhalde

canım pko olduğunu ultrasonla yumurtalara bakıp sonra adetin 2. günü hormon testi yaparak anlıyolar

Son düzenleme:

dün kınada kızlar dalga geçiyor bana sınavda doğururmuşsuın diyor..çocuk doğarken sınava girer..zaten türkğye sistemi böle sen tam ayak uydurursun artık diolarrr
yazıkk yavrumaaa yaa 5 yaşında okula gidecekk olurmı böle şeyy yaaa

hehehhe
yürü be kim tutar seniiii

tutamaz yavrummm beni kimseee

canım benimde sol kasığım ağrımıştır..kızlar bilir bende de akıntı gelmişti..hamile kaldım diye sevindim ama pko çıktı..fakat benim adetim gecikmedi.. :44::44:

canım benimde sol kasığım ağrımıştır..kızlar bilir bende de akıntı gelmişti..hamile kaldım diye sevindim ama pko çıktı..fakat benim adetim gecikmedi.. :44::44:[/QUOTE]

ilk aydamı oldu isyan off ya eşimede üzülüyom dha ilk ayda 6 aylık stresi yasadı adetim gecikti adam bi tuhaf oldu erkek anlamzda ama adet olmuyon diyo elimi karnıma koydum dun diyoki bebeğime dikkat et dedim bebk yok ne bebeği adet olmuyon diyo

korkma canım nasipten ötesi yok, öyle bişey olduğu kesin değil, olsa bile çare çok, eskisi gibi değil hiçbişey

ah tatlım dur daha o sistem kaç kere değişecek bizim bebeklere kadar :)
ben 5 yaşında anaokulu vb destekliyorum cocuklar evde en verimli zamanlarını boş geçirsin istemiyorum sadece 2 kişi akşama kadar ne verebiliriz ki bizde yorulup tv acıyoruz en fazla onun yerıne okula gidip arkadas edinmeleri gayet güzel ama daha sonraki hiçbir adımı desteklemiyorum zira sistem yurtdısında pilot uygulanmadan bizde uygulanıyor madem yurtdışından benzer alıyoruz önce bir deneme yapın bakalım sistem bize uygunmu insanları da aptal ettiler iyice
ay bende cok doluyum cocuk yapıyoruz ama nasıl bir dünyaya yapıyoruz endişem bu yönde sadece sınav olsa dertleri yine iyi

aa kuzumm yapma böle ama yaa...
USG ile bakmışlar sanaç..kist falan çıkmamışki bende direk göründü yani..
hem pko oldu ise ne olur..dünyanın sonumu tedavisi var şükür..
daha ne hastalıklar var yaa..bunun için böle ağlamaya üzülmeye değermi..
hem rabbiin gücüne gider böle demenn..
lütfen tatlım daha ilk ayda böle kendini yere sermeee

kızlar evde olan müsait durumda olan bugün hepimiz için bir meryem suresini okusa ismimizi anarak ama..
benim adım leyla..bundan sonra cuma günleri böle yapalımmı..:26::26::26:

akşamda ben okurum yine..isimlerinizi yazınn

tamam yapalım dünya dua ile dönüyor beni yazın Betül

kızlar isminizi buraya yazmayın bana özel msj atın ilk sayfaya bi liste yapayım
Meryem suresini okuyanlar bu isimleri ansın

Son düzenleme:

okusak çok iyi olur; ben de haftasonları okurum ancak, benim adımda Nurgül, herkes yazsın adını not edeyim

okusak çok iyi olur; ben de haftasonları okurum ancak, benim adımda Nurgül, herkes yazsın adını not edeyim
o zaman herkez sılaya özelden yazsın kızlar..
kim ne kadar okuyabiliosa okusun..buraya bildirsinnn
ben inş bu akşam okucam niyeti aldımmm

eriğimmm topiğe çok girmiyor...kızlar facede girenler haber edermisiniz bu dua meselesini oda ismini yazsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…