grisini ney ki canım :26: çubuk kraker falanmı :26::26: bulantım devam ediyo şu an zaten. burnumdan derin nesefler alıyorum. kafamı dağıtmaya çalışıyorum. geçer inşallah :18::18: senin bebiş kocaman olmuş yaaa bu arada annesiiii.
başlıcam zaten onların nazınaaa heeee
bu ay zaten gelmek isterse gelir..yoksa 4 ay gelemez sanırımm...kpss yi kazanıp onun geleceği içinnn bunu yapmak zorundayız..
başlıcam zaten onların nazınaaa heeee
bu ay zaten gelmek isterse gelir..yoksa 4 ay gelemez sanırımm...kpss yi kazanıp onun geleceği içinnn bunu yapmak zorundayız..
bende de hafif tüylenme vardı..başkada bir belirtisi yoktur..adetim düzenli olduğu için tehlikeli değilmiş..adet düzensiz olursa pko tehlikeli olurmuş bebek için öle dedi doktorumn
evet bana da öyle dedi dr..
kilo problemimde yok zaten ama dediğin gibi adet düzensizliği olursa zor..
ama aradaki gecikmeler normal çünkü pko olmayan bile gecikme yaşıyor bazen stresten bazen de mevsimsel olarak dış etkenlere bağlı olarak
bende sadece bu ay bu belirtiler oldu tüylendim adetim düzensizleşti bide zayıfladım ama bu ay oldu korktum yaaa ve dehşet sol kasık ağrısı her an adet olacakmışım bir agrı ve bol akıntı sol kasıgım biraz geçti ama adettten değilmiş onu anladım şimdi o kadar sol kasık yok allahım ben neyim ya benim smear test gönderdim bişe çıkmadı onda belli olurmu
bebeğe şimdiden kpss deme canım, yavrucak annesinin karnına düşmeden nefret edecek eğitim sistemimizdenzaten 7 yaşından sonra başlayacaklar sınavlara şimdiden üzülüyorum ben, bebişlerimizin olmasını istiyoruz ama, nasıl bir dünyaya doğacak yavrucaklar
ayy çok doluyum, okul-sınav deyince duygusala bağlıyorum kusura bakmayın kızlar
hehehhe
yürü be kim tutar seniiii
bende sadece bu ay bu belirtiler oldu tüylendim adetim düzensizleşti bide zayıfladım ama bu ay oldu korktum yaaa ve dehşet sol kasık ağrısı her an adet olacakmışım bir agrı ve bol akıntı sol kasıgım biraz geçti ama adettten değilmiş onu anladım şimdi o kadar sol kasık yok allahım ben neyim ya benim smear test gönderdim bişe çıkmadı onda belli olurmu
canım pko olduğunu ultrasonla yumurtalara bakıp sonra adetin 2. günü hormon testi yaparak anlıyolar
gec dölenme olabilirmi ben sanmıyom ama adete kadr korunmadık hiç bi tuhaflık varda çözmedim korkmaya başladım hiç böle olmaz dı bende sol kasık ağrısı adetimden bir hafta önce başladı deli gbi :18:şimdi adet belirtisi yok bazen kasıgım agrıyo olacağım diyom bişe yok kortum ya pko oldum herhalde
bebeğe şimdiden kpss deme canım, yavrucak annesinin karnına düşmeden nefret edecek eğitim sistemimizdenzaten 7 yaşından sonra başlayacaklar sınavlara şimdiden üzülüyorum ben, bebişlerimizin olmasını istiyoruz ama, nasıl bir dünyaya doğacak yavrucaklar
ayy çok doluyum, okul-sınav deyince duygusala bağlıyorum kusura bakmayın kızlar
salı kokusu çıkar ne olduğu bana ama hiç ii haberler alamıyacam
ilk aydamı oldu isyan off ya eşimede üzülüyom dha ilk ayda 6 aylık stresi yasadı adetim gecikti adam bi tuhaf oldu erkek anlamzda ama adet olmuyon diyoelimi karnıma koydum dun diyoki bebeğime dikkat et dedim bebk yok ne bebeği adet olmuyon diyo
tamam yapalım dünya dua ile dönüyorkızlar evde olan müsait durumda olan bugün hepimiz için bir meryem suresini okusa ismimizi anarak ama..
benim adım leyla..bundan sonra cuma günleri böle yapalımmı..:26::26::26:
akşamda ben okurum yine..isimlerinizi yazınn
kızlar evde olan müsait durumda olan bugün hepimiz için bir meryem suresini okusa ismimizi anarak ama..
kızlar evde olan müsait durumda olan bugün hepimiz için bir meryem suresini okusa ismimizi anarak ama..
o zaman herkez sılaya özelden yazsın kızlar..okusak çok iyi olur; ben de haftasonları okurum ancak, benim adımda Nurgül, herkes yazsın adını not edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?