bugünde bböle katı bir akıntı geldi beyaz ama sadece bir defa..günde 1 defa gelio kesin..ama hemile kalanlarda çok geliomuş bende öle değil
Canım belirtiler çok benzer olmuyor şahsen kan testini görmeden gebe olduğuma inanmam artık:44::44:bütün belirtileri bazen yaşıyorsun sonra hastalanıyorsun.Yeşilçamda ne güzeldi kadınların başı döner mideleri bulanır bi de temizlik yaparken merdivenden yuvarlanır gebe olduklarını öğrenirlerdi biz çok karıştırdık her şeyi
evet canım doğru haklıdın her insanın bünyesi farklı ama yüzde doksanında hep göğüs acısı ve akıntı artışı olmuş..bende olmayında umudum azalıyor..kasık ağrılarımda sanırım üşütüorum yada enfeksiyon var yine..
kadın olmak hamile kalmak ne zor işmiş yaa...
ben küçükken her evlenen hemen hamile kalır sanırdım ne safmışımm
Merhaba,
Bende hamile kalmak istiyorum ama korkumdan kalamıyorum. Çok moralim bozuk.
ben evlenene kadar öyle sanıyordumbenm adete yakın akıntım artar onun için gebelik değil diye düşünürüm.Akıntıyı takma bence.ben mesela yanlarıma yatamıyordum adetten farklı olarak.tabi o da nasib olmadı tutunamadı kuzum.bekliyorum hala
inş çok beklemeyizz kuzucumm...beklemek çok zor yaaa...
Evet sabır gerektiriyor. Bi hastalık problem yoksa beklemek lazım toparlanınca zaten kalırız.en iyisi sağlıklı olduğumuzdan emin olduktan sonra sabretmek
bende pko başlagıcı var ama doktor hamile kalabilirsin engel değil dedi..eşimde bir problem varmı bilmiyoruz..
siz herşeye baktırıdınızmı
tam olarak nasıl bir başlangıç canım.ben baktırdım yumurtluyorum sıkıntı yok. eşim de daha önce gebe bıraktı beni sonuçta o da iyiaralıkta düşük yaptım hala tık yok bekliyoruz 1 seneye kadar olmaması normal diyorlr 9 ay oldu bekliyoruz hala.yani nasib meselesi
temmuzda hormon testi yaptırmıştım o da normal çıktı.Bazen kısmetten öteye yok canm misal ben
hımm anladım canım rabbim bir daha yaştmasın inş...Canım mesajyazıyorum sonra forumdan çıkmış buluyorum kendimi anlamadım:44:benm düşüğüm cinsiyetini öğrenmeye gttiğimzde öğrendik.5 gün geçmiş hastaneye yattım hap verdiler sancım başladı kanamayla beraber düştü canım.plasenta rahimden erken ayrılmış dedi doktor pıhtı olabilir.ilk gebeliğim evlendikten 3 ay sonra oldu gebeliği bilmiyordum adet gecikince şüphelendim gittim.Düşünmemek daha iyi yani
Allah senin iyiliğini versin emi:))gülmekten öldüm mesajlarına:))nasılsın canım?Canım belirtiler çok benzer olmuyor şahsen kan testini görmeden gebe olduğuma inanmam artık:44::44:bütün belirtileri bazen yaşıyorsun sonra hastalanıyorsun.Yeşilçamda ne güzeldi kadınların başı döner mideleri bulanır bi de temizlik yaparken merdivenden yuvarlanır gebe olduklarını öğrenirlerdi biz çok karıştırdık her şeyi
günaydınnn şekerlerrrr
hoşgeldinizz güzel annecik ve mercimeği..günaydınnn canımmm herkeslere günaydın :)
hoşgeldinizz güzel annecik ve mercimeği..
mercimeğimiz nasıl seni üzüyormu annesi..
git kuzum kontrolüne..ah ah o yokmu o yemek yesem bulanır yemesem bulanır başımı ağrıtır ama valla dayanıyoruz ya çok istedim ya her şikayetimde aman olsun sen yeterki iyi olda diyorumgerisi boş
napalım arada azıcık kasıklarım ağrıyo başkada bisey yok şükür bakalım bugün doktor çağırmıştı gecen hafta acilden gittim bugun belki iptal ederim randevuyu gercı usg fotosunu vermedi ama bilmiyorum ki gitsemmi gitmesemmi kalp atışında 10 sn de olsa duydukdoktor cok dinletmedi nedense ekranda pıt pıt atıodu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?