Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün akşam düğüne gittik kızlar ve duamızı okuyamadımmm...kızmayın bana olurmu..bugünde yakın arkadaşımın kınası var..şimdi çıkıcam birazdan gece okuyabilirsem okucam..okuyamazsam yarın kesin okucam..
okuyanlardan Allah razıı olsunnn:26::26:

olsun canım ya ne zaman müsait olursan o zaman okursun
sana iyi gezmeler bebeğim

merhaba kızlar nasılsınız?ben bugün tevbe suresinin 129. ayetinin iyi olduğunu duydum siz denediniz mi?

selam kızlar dün kırmızıları gördüm sevnsemmi üzülsemmi çözmedim hastalığım bitsin bende okumaya başlıyacam inşallah buarada bir cok ark hamiş kaldı biz acemileri bilinçlendirebilirler mi napalım bide bu kürler nasıl siz neleri denediniz

Canım üzülme bir dahaki aya kaldı umutlarımız..ben hamile değilim ama soğan kürünü yapıyorum iyi geliyor bide bol bol dua ediyorum 707 kere ya varis çekiyorum,ilişkiye girmeden önce eşim ve ben 3ihlas bir fatiha 10defa ya mütekebbir çekiyorum,adet halin bittikten üç gün sonra beyaz kağıt üzerine 110 defa bismillahirrahmanirrahim yazıp üzerimde taşıyorum..uzun okdu galiba kusura bakma canım bunları yapıyorum bakalım sonuç ne olacak..iyi akşamlar tatlım:))

selam kızlar,

uzun zamandır yoktum kızlar
çok özledim hepinizi :) bu akşam doktora gittim.
kesemiz büyüyormuş.inşallah iki hafta sonra da bebeğimizin canlandığını görürüz.

ayy canım cok güzel bilgiler cok tesk ederim bende uygulayacam inşallah rabbim sanda bebiş versin inşallah hepimize burda kutlayalım

ayy canım cok güzel bilgiler cok tesk ederim bende uygulayacam inşallah rabbim sanda bebiş versin inşallah hepimize burda kutlayalım

İnş canım yaa ağzından bal damlıyor resmen:))tamam canım eğer yapmak istersen daha da senin için araştırırım canım benim

kızlar duamımız dinileyerek okudum..Allah kabul etsinn inşşş

Canım önemli bir rahatsızlığın yoksa oluyor o geleceği vakti bilir.İnş bi dahaki sefere sevinirsinRabbim derdimizi biliyor

Ben okurum bu akşam canım.Yasin,Fetih.Rahman,meryem düşünüyorum...Direkt Fetih mi okusam da kapılar açılsa artık

Ben okurum bu akşam canım.Yasin,Fetih.Rahman,meryem düşünüyorum...Direkt Fetih mi okusam da kapılar açılsa artık

canım ben netten meryem suresini okudum hem arapça hem türkçe anlamını bilerek okumak daha iyiymiş dediler..
gönlünden hangisi geçiiyorsa onu oku kuzucum

naber tatlımm nasıl gidior çalışmalarr

Bugün 15.günüm eylül 1de hastalanınca saymak kolay oluyor saymak istemediğim halde önüme geliyor tarihibakalım hayırlısı beklerim sabırlıyım yeter ki bebeğimi sağlıklı olarak kucağıma alayımsen nasılsın canım var mı yumurtlama belirtsi bende bu ay olmadı büyümedi mi ki hep hissederdm

canm benim bugün 21. günümm..yumuş dönemim bitti..ilk kez bu ay bende akıntı geldi..kasıklarım ağrıdı hep halda ağrıyor..sanırım 3 aydır ,lk defa ben bu ay yumurtladım..herşeyin hayırlısı olsun artık..gün yaklaştıkça bata umudum azalıyor..

İnş maya tutmuşturkasık ağrısı akıntı oluyorsa o günlerde kuzucuk tüpe fırlamıştır.İnş dolu dolu gelir rahmine

İnş maya tutmuşturkasık ağrısı akıntı oluyorsa o günlerde kuzucuk tüpe fırlamıştır.İnş dolu dolu gelir rahmine

bugünde bböle katı bir akıntı geldi beyaz ama sadece bir defa..günde 1 defa gelio kesin..ama hemile kalanlarda çok geliomuş bende öle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…