Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
git kuzum kontrolüne..
her kontrol önemli..sonra bişi olur vicdan azabı çekersin Allah korusun..git görün bebeğini gör işte fenamı
annesi o kadar naz yapacak tabi bebiş..
içerde büyüyor yanii

öyle tabide ne biliim acaba diyorum zararı olurmu vs kafayı takıyorum kendi halinemi bıraksam diyorum gecen hafta acilden gittiğimde 2 hafta sora gel demişti e acillik olmadan önce almıştım randevu kafamda karışık ama içimden git görde diyor bi ses :)) rabbim korusun sağlıkla gelsin inşallah

günaydın kızlaaaar cumartesi bebişimi gördük nihayet. boyu 1.65 mm imiş yalnız kk daki takvimde boyuna 4-5 mm diyo. niye tutmuyo ki acabaaa

günaydın kızlaaaar cumartesi bebişimi gördük nihayet. boyu 1.65 mm imiş yalnız kk daki takvimde boyuna 4-5 mm diyo. niye tutmuyo ki acabaaa

günaydın bebekim oh oh nasılmış bebişin bakim :)
ne bileyim ben de anlamadım kk yı.. telefonumda bikaç tane hamilelik takvimi uygulaması var hepsi başka şey söylüyo :)
kimi 7-11 mm arası diyo kimiyse 2-3 mm diyo..ben de hangisine inanacağımı şaşırdım açıkçası :26::26::26::26:

günaydın şekerim biz ikimiz de çok iyiyiz maşallah yarın doktora gideceğim..ilk kontrolum, çok heyecanlıyım

siz nasılsınız mercimekle anneciği

oyyy cok heyecanlısın dimiii :)) hayırlı haberler ile gel inşallah benim bugun var kontrol ama kararsızım gecen hafta gittim diye ama vardır bi hayır tekrar gideceğim :)
bizde iyiyiz bulantı vs ugrasıyoruz ama olsun o ii olsun da her belirti olsun :)

en doğrusu doktorlarımız söyledikleri kızlar..başka şeylerle kafanızı karıştırmayın bence

canım günaydın kaçıncı haftadasın ben 6+1 de gittim 4 mm dedi doktor yani tam olması gerektiği gibi
doktorun normal dediyse normaldir haftasına göre hemen sıkıntı yapma oyle olsa söylerdi doktor

eveeet hem de nasıl heyecanlıyım sormaa
olsun kıs bebeğinin bir hafta için de ne kadar büyümüş olduğunu görürsün.. kalbini duyarsın belkii
benim henüz bulantım başlamadı inşallah başlamaz ya çok zor değil mi??

canım günaydın kaçıncı haftadasın ben 6+1 de gittim 4 mm dedi doktor yani tam olması gerektiği gibi
doktorun normal dediyse normaldir haftasına göre hemen sıkıntı yapma oyle olsa söylerdi doktor

5+5 te gittim canım ben aramızda 3 gün varmış. ama döllenme tarihide önemli onu bilmiyoruz işte :26:

5+5 te gittim canım ben aramızda 3 gün varmış. ama döllenme tarihide önemli onu bilmiyoruz işte :26:

tabi o yüzden sıkıntı yapma o 3 gün bile dünya kadar gelişme oluyor kıyaslama hiç doktor iyi dediyse zaten bir sıkıntı yoktur daha 5.haftada sayılırsın o yüzden bencede normal boyutu 2 günde bebiş düşünsene pirinç tanesi kadar oluyor nasıl büyük değişim içini ferah tut kuzum bidahaki randevun ne zaman :)

kalbini duydukkk ki gecen haftaaaa :)))) vop vop vop böle atıoo kıprasıoo :)) ama resim vs hıcbısey vermedi kadın anca konustu onu ye bunu yeme uyu dınlen sevin mutlu ol diş bakımına kadar anlattı valla :)))))
valla gecen hafta acile gittiğimde ben cok fecıydım oyle bulantı görmedim kafam kalkmadı ondan önce kuru bulantım vardı
ama valla bulanıo die yememezlik yapmadım zorla az az yedim bebek için gerci ilk 3 ay anneden alıyor ama daha sonrası için ben önlemi şimdiden alıyorum :)
kilo da da değişmem ok 500 gram almışım gayet ii şuanda doktor cok bilincli anne diyor tabii herseyıde kurcalama diyor o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…