git kuzum kontrolüne..
her kontrol önemli..sonra bişi olur vicdan azabı çekersin Allah korusun..git görün bebeğini gör işte fenamı
annesi o kadar naz yapacak tabi bebiş..
içerde büyüyor yanii
günaydın kızlar nasılsınız bakim?
günaydınn canım iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın bebiş nasıl :)
günaydın kızlaaaarcumartesi bebişimi gördük nihayet. boyu 1.65 mm imiş yalnız kk daki takvimde boyuna 4-5 mm diyo. niye tutmuyo ki acabaaa
günaydın şekerim biz ikimiz de çok iyiyiz maşallahyarın doktora gideceğim..ilk kontrolum, çok heyecanlıyım
siz nasılsınız mercimekle anneciği
günaydın bebekim oh oh nasılmış bebişin bakim :)
ne bileyim ben de anlamadım kk yı.. telefonumda bikaç tane hamilelik takvimi uygulaması var hepsi başka şey söylüyo :)
kimi 7-11 mm arası diyo kimiyse 2-3 mm diyo..ben de hangisine inanacağımı şaşırdım açıkçası :26::26::26::26:
günaydınlarrrnasılsınız bakıyım hatunlar
günaydın kızlaaaarcumartesi bebişimi gördük nihayet. boyu 1.65 mm imiş yalnız kk daki takvimde boyuna 4-5 mm diyo. niye tutmuyo ki acabaaa
Sanada gunaydimm :) asil sen nasilsin bulantilar falann
oyyy cok heyecanlısın dimiii :)) hayırlı haberler ile gel inşallah benim bugun var kontrol ama kararsızım gecen hafta gittim diye ama vardır bi hayır tekrar gideceğim :)
bizde iyiyiz bulantı vs ugrasıyoruz ama olsun o ii olsun da her belirti olsun :)
canım günaydın kaçıncı haftadasın ben 6+1 de gittim 4 mm dedi doktor yani tam olması gerektiği gibi
doktorun normal dediyse normaldir haftasına göre hemen sıkıntı yapma oyle olsa söylerdi doktor
valla dün yorgunluktan mide bulantımı hissetmedim ama sağolsun bugün oldukça belli ediyo kendini :)
sende ne var ne yok canım :)
5+5 te gittim canım ben aramızda 3 gün varmış. ama döllenme tarihide önemli onu bilmiyoruz işte :26:
Ben iyiyim bi kac gundur bulantilar baya azaldi artik yavas yavas tadini cikariyorum :)))
eveeet hem de nasıl heyecanlıyım sormaa
olsun kıs bebeğinin bir hafta için de ne kadar büyümüş olduğunu görürsün.. kalbini duyarsın belkii
benim henüz bulantım başlamadı inşallah başlamaz ya çok zor değil mi??
Ilk 2 ay cok cekersin 3. Ay uyku baslar sonrasi rahat :))))ohhh çok şükür darısı bizlere inşallah canım yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?