- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
cnm uzulme yaa esınınde blkı bılmdgn stresı vrdr dun esımde gergındı ole ses etmedım bnde gectı gttı boswer
işi çok yoğun gece gündüz çalışıyolar..elimden geldiği kadarıyla anlayışlı olmaya çalışıyorum alttan alıyorum sırf çok yorgun ve çok geç geldiği için..ama artık bende kendimi özel hissetmek istiyorum..eşim eve geliyo iş konuşuyoruz şunumu yapsam bunu mu yapsam diyo bende akıl veriyorum..yada pc açıyo işiyle ilgili şeyler araştırıp duruyo..zaten uzun zamandır kendimize eşimin işinden dolayı vakit ayırma şansımız olmadı bi çok kez plan yaptık bi çok kez bozuldu yine bişey demedim..offf offf neyse :26::26:
cnm sırnaktada esım cok streslıydı o yuzden cocouk dusunmedık hastane vs haftasonumuz yoktu bn sureklı aktıf tutmya calısıyordum dolu dolu guzel anılarla 2 yılımız gctı orayı cok ozleyecegm aklıma bıle glmezdı malesef kadınlar baslarına ne gelırse gelsın herzamanknden daha fazla ugrasmak zorunda gecer hpsı ıns. uzulmee
selam kızlar,
uzun zamandır yoktum kızlar
çok özledim hepinizi :) bu akşam doktora gittim.
kesemiz büyüyormuş.inşallah iki hafta sonra da bebeğimizin canlandığını görürüz.
slm kızlar cok kötü durumdayım dün kahverengi kanamam oldu devlet hastanesinde yattım bugün cıktım yine içte kanama var kese asagıda bugün özel hastanedeki doktoruma gittim kalbibi görmüştüm ben şimdi duyulmuyor dedi renkli ultrasona yolladı yine görünmedi kalp atış sesini duyabilirmiyim dedim şimdi duyulmaz ama ben gördüm dedi simdide kalpi durmus gel yarın kürtaj yapalım diyor 6 hafta4 günlük görünüyor ben ne yapayım şimdi ne olur bi fikir verin cok kötüyüm
slm kızlar cok kötü durumdayım dün kahverengi kanamam oldu devlet hastanesinde yattım bugün cıktım yine içte kanama var kese asagıda bugün özel hastanedeki doktoruma gittim kalbibi görmüştüm ben şimdi duyulmuyor dedi renkli ultrasona yolladı yine görünmedi kalp atış sesini duyabilirmiyim dedim şimdi duyulmaz ama ben gördüm dedi simdide kalpi durmus gel yarın kürtaj yapalım diyor 6 hafta4 günlük görünüyor ben ne yapayım şimdi ne olur bi fikir verin cok kötüyüm
slm en son adet tarihin nezaman kalp atışı görmedi yada duymadı degilmi?
canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim
eğer için rahat değilse bi başka dktora git ve sonra kendi doktoruna git..
seni çok iyi anlıyorum bitanem..içinden nasıl geliyosa öyle davran ama nolur gecikme..
canım kalbi atmıyor dedi devletteki hatta 4 kez ayrı ultrasona girdim ama doktor dediki daha önce kalp sesini duydunmu duymadım sadece doktorum gördü dedim devleetekine bende duymadım gördüm demişti şimdide özeldeki yarın kürtaja cagırıyor
canım cok üzüldüm ne desem boş biliyorum başka doktor yokmu yinede görünsen için birazda olsa rahat etse devlet yada kendi doktorun değil başka yine devlet yada özele görünsen ne desem bilemedim ki inan öyle üzüldüm anlatamam of yaa
ya canım eger sesini duymadıysan kalp atımını bekleyelim daha erken dediler duymadım ama doktor duydum diyor şimdi kalbi durmuş diyor ne yapayım şimdi cok kötüyüm antamam gercekten duydumu hiç
çok çelişkili bi durum kuzum yaa..doppler ultrasonda bakmışlardı beni orda kesinleşmişti bende sendede baktılarmı doppler ultrasonla?
baktılar canım ama radyoloji doktoru daha önceni bilmiyorum kalp sesini erken duyulmaya bilir doktorum görmüş dedim ayın 11 dedim ozaman cümleler degişiyor hemen
acile falan mı gitsen ki canm yaa? böyle böyle dedi doktorum bende emin olmak istedim dersin..
suan atmıyor zaten kalbi canım 5 kere ultrasona girdim.ama ben duymadımki 6 haftada kalp atışı duyulurmu zaten kürtaj olmam rahim kasılıp atar
ya neden öyle ikilemli konusuyor anlamadım yani duydunmu duymadınmı diye sert cıkıssaydın ne cok biliyorlar duruma göre konusmayı anlamıyorum yaniya canım eger sesini duymadıysan kalp atımını bekleyelim daha erken dediler duymadım ama doktor duydum diyor şimdi kalbi durmuş diyor ne yapayım şimdi cok kötüyüm antamam gercekten duydumu hiç
canım ben 6+3de karından usg de gördüm duymadım şimdiki hamileliğimde..
ilkinde ise geç döllenme olduğu için kese dışında hiç bişey görünmemişti bebk yok demişlerdi başta..sonra şuan ki doktorumu bulup ona gitmiştim vajinal usg ile 6+5de net bi şekilde görmüştük kalp atışını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?