Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
suan atmıyor zaten kalbi canım 5 kere ultrasona girdim.ama ben duymadımki 6 haftada kalp atışı duyulurmu zaten kürtaj olmam rahim kasılıp atar

canım ben gecen hafta da 6+1 de kalp atısını transvajinal duydum vede gördüm yani görülebilir tabi ekrandan gördükten sonra ses dinletildi banada

içerde cok fazla kanamamda var canım serum igne yapıldı acaba kese bozulana kadar beklesem mi
Kanaman disaridada var mi canim zaten arttikca pihti seklinde buyuk parcalar geliyo kesenin bozulma isareti ve ardindan kese ile birlikte dusuk yapiyorsun ama bi iki dr ye git sor ya dr yanildiysa burda herkes yorum yapacak hepimizin tecrubesi farkli kafan iyice karisacak bence aryaaelinde dedigi gibi dr ye gorun

içerde cok fazla kanamamda var canım serum igne yapıldı acaba kese bozulana kadar beklesem mi
canımmm çok üzüldüm yeni okudum şu anda..
doktorlara bezen yumuşak davranmıcaksın...gerekirse sesini yükselteceksinki sana açıklama yapsınlar ne demek ya daha önce duydum duymadım..öle şeyi olurrr
bir tıp fakültesi araştırma hastanesinin acilinde gir hemen kadın doğuma alırlar seni acile...iyice muayene ederler tatlımm

Kızlar merhaba. Benim de bu ay çalışmaya basladıgımın 4. Ayı bitti. Her ay hüsran tabi o kırmızı şekeyi görünce. Bu ay tam yumurtlama zamanına denk getirip dr a gittim dr yumurtam catlamıs dedi, bi gün önce de ilişkide bulunmustuk tam acaba olur mu derken yumurtlamadan 1 hata sonra kahverengi leke geldi. Dr yerlesme kanaması olabilir bir iki gün sürüp adete dönmezse gebelik olabilir dedi. Bir hafta gecti hala kahverengi akıntı gitmedi, yogun kırmızı kanam değil sancım da yok ama nedir bu ben anlamadım. Dün midem bulandı baya süphelendim ama bugun o kahvelik yogunlasmıs gibi... Muhtemelen adet olcam mevsimseldir ama insan gene de umutlanıyor işte. Bu ay ovulasyosn testi aldım ondan yapcam bakalım, tutar inşallah hepimiznki, Allahım tüm isteyeenlere versin inşallah....

aynen öyle canım yarın gidicem devleeteki 1 hafta bekleyelim dedi bekleyip buldugum her doktora baktıracam bana dua et

aynen öyle canım yarın gidicem devleeteki 1 hafta bekleyelim dedi bekleyip buldugum her doktora baktıracam bana dua et

baktır tabi ta ki için rahat eden inandığın birini bulana kadar keşke burada yakın olsak birlikte bile giderdik benim doktor cok ıyı burda dua etcem tabi bitanem rabbim hayırlısı ile yazsın herşeyi inşallah hersey güzel olsun yoluna girsin üzülme nolur tetikleme hiçbiseyi düşünme biraz güzel şeyler düşün dinlen yat ve kalkma sakın

birtanemm şimdi hemen bir kuran aç ve meryem suresini tevbe suresini içten gelerek oku..bizde bu akşam senin için okuyalım inşşş..

canım kahverengi şeklinde bir pedi dolduracak kadar ancak vardı.suan cok acık renkte sarımsı gibi öyle yapıcam zaten yarın baska bi doktora gid,icem.kese duruyordu aksam gittigimde sadece kalpi atmıyor dediler.düşersede kendi düşssün kanamamyok suan bekleyecem

Canim eger kanaman yoksa sadece kalbi durmussa ve bu gidecegin dr de ayni seyi soyluyorsa kurtaj ol cunku kendi dusupte parca kalirsa vakumla degil kaziyarak kurtaj yapiyorlar benim kalbi durdu ve sabahina dustu cok parca kaldigi icin bir bucuk saat surdu kurtajim ve egerdusuk baslamamis olsaydi kana olmadan o zaman vakumla aliyorlar ve on onbes dk suruyor bu operasyonlar bi sonraki gebeligin icin cok onemli canim dr ile ayrintili konus korkma rabbim yardimcin olsun zor gunler yasiyorsun biliyorum ama biz variz ben esimin yaninda bile aglayamamistim donup kalmistim rabbim yar ve yardimcin olsun

günaydınn hanıımlar...
angelimiz naptı acaba ya aklım kalbim onda kaldı..dua ettim gece onun için..Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versinnn:26::26:

günaydınn hanıımlar...
angelimiz naptı acaba ya aklım kalbim onda kaldı..dua ettim gece onun için..Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versinnn:26::26:

Günaydın canim. Benimde aklim onda kaldi uzun suredir topige girmezken sabahin korunde onun icin girdim rabbim yardimcisi olsun bi kere bi tanidigimiza kalbi atmiyo demierdi tam kurtaj olacagi zaman kalp atislarini duymuslardi yeniden hep icimden bisi bu ikinci dr duysa keske diyorum ama rabbim hayirlisini versin

inş öle bir mucize olur canım yaa..
inan içim acıdı yani..
ne kadar kötü birşey...mutluluğun en tepe noktasında iken birden seni aşağı fırlatıolar..
Rabbim kimseye evlatla sınamasın..
sen nasılsın yavrum..
BAT ne zamandı senin..
benim adet ağrıları başladı erkenden..c.tesi gelir kırmızılar kesin

Evet canim rabbim kimaeye yasatmasin bende ilkinde herkese haber vermistik kaybedince cok kotu oluyor insan rabbim yasatmasin bi daha. Benimde hafta sonu canim ya cumartesi ya pazar . Bide bisi oldu ama anlamadim bir haftadir fitil kullaniyodum ve yasakliydik pazar yasak bitmisti bizde dun muhabbet ettik ve sonrasinda beklemeden dusa girdim hemen ve cok acik renkli hafif kan geldi sabahta peceteye geldi ilk defa oluyor netten baktim enfeksiyon boyle seylere sebep olabiliyormus kocisede soylemedim panik yapmasin diye suan devam eden birsey yok ya enfeksiyon yada bu ay erken gelvek kirmizi kart

evet ya sanırım ilk 3 ay kimsenin duymaması en iyisi..
nedenide Allah korusun böle birşeyle karşılaştığında kimse sana bebeği sormaz..yarana basmaz

günaydınn hanıımlar...

günaydın , bende bi haber var mı acaba diye girdim, ama angel yok ortada iyi haberlerle döner inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…