suan atmıyor zaten kalbi canım 5 kere ultrasona girdim.ama ben duymadımki 6 haftada kalp atışı duyulurmu zaten kürtaj olmam rahim kasılıp atar
Kanaman disaridada var mi canim zaten arttikca pihti seklinde buyuk parcalar geliyo kesenin bozulma isareti ve ardindan kese ile birlikte dusuk yapiyorsun ama bi iki dr ye git sor ya dr yanildiysa burda herkes yorum yapacak hepimizin tecrubesi farkli kafan iyice karisacak bence aryaaelinde dedigi gibi dr ye goruniçerde cok fazla kanamamda var canım serum igne yapıldı acaba kese bozulana kadar beklesem mi
canımmm çok üzüldüm yeni okudum şu anda..içerde cok fazla kanamamda var canım serum igne yapıldı acaba kese bozulana kadar beklesem mi
suan atmıyor zaten kalbi canım 5 kere ultrasona girdim.ama ben duymadımki 6 haftada kalp atışı duyulurmu zaten kürtaj olmam rahim kasılıp atar
ya neden öyle ikilemli konusuyor anlamadım yani duydunmu duymadınmı diye sert cıkıssaydın ne cok biliyorlar duruma göre konusmayı anlamıyorum yani
canım üzülme hersey rabbimden hayırlısı olsun sıkma nolur canını vardır bir hayır ama doktora görün baska bı yere
aynen öyle canım yarın gidicem devleeteki 1 hafta bekleyelim dedi bekleyip buldugum her doktora baktıracam bana dua et
Kanaman disaridada var mi canim zaten arttikca pihti seklinde buyuk parcalar geliyo kesenin bozulma isareti ve ardindan kese ile birlikte dusuk yapiyorsun ama bi iki dr ye git sor ya dr yanildiysa burda herkes yorum yapacak hepimizin tecrubesi farkli kafan iyice karisacak bence aryaaelinde dedigi gibi dr ye gorun
canım kahverengi şeklinde bir pedi dolduracak kadar ancak vardı.suan cok acık renkte sarımsı gibi öyle yapıcam zaten yarın baska bi doktora gid,icem.kese duruyordu aksam gittigimde sadece kalpi atmıyor dediler.düşersede kendi düşssün kanamamyok suan bekleyecem
günaydınn hanıımlar...
angelimiz naptı acaba ya aklım kalbim onda kaldı..dua ettim gece onun için..Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versinnn:26::26:
Günaydın canim. Benimde aklim onda kaldi uzun suredir topige girmezken sabahin korunde onun icin girdim rabbim yardimcisi olsun bi kere bi tanidigimiza kalbi atmiyo demierdi tam kurtaj olacagi zaman kalp atislarini duymuslardi yeniden hep icimden bisi bu ikinci dr duysa keske diyorum ama rabbim hayirlisini versin
inş öle bir mucize olur canım yaa..
inan içim acıdı yani..
ne kadar kötü birşey...mutluluğun en tepe noktasında iken birden seni aşağı fırlatıolar..
Rabbim kimseye evlatla sınamasın..
sen nasılsın yavrum..
BAT ne zamandı senin..
benim adet ağrıları başladı erkenden..c.tesi gelir kırmızılar kesin
Evet canim rabbim kimaeye yasatmasin bende ilkinde herkese haber vermistik kaybedince cok kotu oluyor insan rabbim yasatmasin bi daha. Benimde hafta sonu canim ya cumartesi ya pazar . Bide bisi oldu ama anlamadim bir haftadir fitil kullaniyodum ve yasakliydik pazar yasak bitmisti bizde dun muhabbet ettik ve sonrasinda beklemeden dusa girdim hemen ve cok acik renkli hafif kan geldi sabahta peceteye geldi ilk defa oluyor netten baktim enfeksiyon boyle seylere sebep olabiliyormus kocisede soylemedim panik yapmasin diye suan devam eden birsey yok ya enfeksiyon yada bu ay erken gelvek kirmizi kart
günaydınn hanıımlar...
angelimiz naptı acaba ya aklım kalbim onda kaldı..dua ettim gece onun için..Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versinnn:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?