valla şu halde güldürdün beni tebrik ederim seni
dün değil ondan önceki gece uykudan uyanıp parol aldım ama bana mısın demedi..
sinüzit olduğu için majezikden başkası kesmio ama onuda alamıyorum
her zaman gül bitanem
oooww o kötü işte ya allah yardım etsin
Sılacım sen eşine kahvaltı hazırlıyormusun hergün?
bunu yazmıştım ama diğer sayfada kalmş canım
görmemişim kuzucum ya
evet canım her sabah hazırlarım sonra öpüp işe gönderirim
ben en son 20 temmuzda adet oldum kızlar sonra 30 ağustrosta histeroskopi ameliyatı oldum ameliyattan sonra daha su gune kadar adet olmadımmmm 3-4 gun once kan testı yaptırdım acılde negatıf cıktı yorumlarmısınız neden olmus olabılır..
olsun tatlım problem değil..
peki hergün ekstra bişey hazırlıyomusun? :S
ben en son 20 temmuzda adet oldum kızlar sonra 30 ağustrosta histeroskopi ameliyatı oldum ameliyattan sonra daha su gune kadar adet olmadımmmm 3-4 gun once kan testı yaptırdım acılde negatıf cıktı yorumlarmısınız neden olmus olabılır..
ekstra bişey yapmıyorum canım arada bişeyler yaparım ama zaten çok az yer sabah sabah iştahı pek olmaz
hımm anladım canım..bende öyle arada hazırlardım bugünde sadece kahvaltılık çıkarttım bizimki masaya oturdu bi afra bi tafra bi hışımla kalktı dolaptan yumurta aldı tava aldı kendine yumurta yapmaya başladı bende sinirlendim kalktım masadan tv izlemeye başladım..sonra ben çıkıyorum dedi çıktı ne öptü ne bişey off deli olcam..
sonrada mesj attım niye böyle yapıyosun derdin ne dye? bi daha sabah kalkma ben senin yaptığının daha iyisini yaparım dedi
ahh kuzucum ya üzme kendini boş yere.. bende bikaç kere kalkamamıştım benimki de bana yaptı aynısını..
akşamdan hazırla bişeyler sabahta önüne koyarsın..
mesela menemen yap yumurtasını kırma sabah kırarsın.. poaça filan yap sabah micro dalgaya atarsın..
tost yapabilirsin çok pratik olur..
domates salatalık peynir zeytin bi tabak hazırla güzel görünsün gözüne de daha bişey diyemesin..
hamile hamile anca bu kadar dersin
ya zaten mememen yumurta tost bunları haftada 1kere yapıyorum..pazar günleri zaten ikimiz birlikte hazırlarız kahvaltımızı..ee geriye kalıyo 3 gün..o günlerdede peynir ekmek zeytin reçel nutella yenmez mi yaa..muhammarada var ki kendi çok sever..amann yaa başım zaten ağrıyodu sabah dahada şiddetlendi :S
cnm geceden kawaltı tabagı gıbı hazırla strec fılm le sar bırsey olmuyor bnmkıısıde kawaltılık yemek ılla terayglı yumurta ve süt içiçek ama sırnaktykn uyuma numarası yapardım kaldırmazdı kıyamazdı cok nadır smdıde hamıleyım dıye iş yerınde yıyor öle gecıo ıste:)
teşekkür ederim kızlar çok sağolun.. geç döllenme falan olsaydı o testte cıkardı değilmi
Eki Görüntüle 804595 kızımın ilk ayakkabası teyzelerii
kuzucum hergün sabah kalkıyorum kahvaltı ve istediği ekstra bişey varsa eğer o kalkana kadar hazırlıyorum zaten..
bugün bu yaptığına anlam veremedim ve çok kırıldım..şu halimle kalkıp kahvaltı hazırladığıma şükredeceğine bana böyle tavır yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?