Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyiyim güzelim sen nasılsın?
ya bak sen şunlara sakın sakın kendini üzme ya herşeyi zamana bırak.. kime ne ki senin bebeğinden.. sanki manavdan alınıyor..
şimdi doğur derler sonra sustur derler.
sonra da hani buna kardeş derler...
milletin lafıyla olmuyo be güzelim bu işler..
sende benim gibi kafanı bi güzel dağıt... boşver hiç kimsenin ne sözüne kulak as nede kendini üz..

haklısın canım öyle yapmaya çalışıyorum zaten sırf onun için 9 aylık bir kursa yazıldım günlerim boş geçmesin diye çalışmayı düşündüm ama pek iş tecrübem olmadığı için iş bulamadım hayırlısı olsun diyorum her şeyinn

valla en iyisini yapmışsın boşver ya salla gitsin hayat bizim nede olsa
hayırdır canım ne kursu bu ya merak ettim ben:44::44::44:

slm kızlar ya ben iltihap için soğan suyu içmeye başladım adetime 1 hafta felan var adetten 2 gün sonra başlandığını biliyorum ama çocuk için değil iltihap için başladım bir sakıncası olur mu acaba ???

hiç bi sıkıntı olmaz canım sen içini ferah tut

valla en iyisini yapmışsın boşver ya salla gitsin hayat bizim nede olsa
hayırdır canım ne kursu bu ya merak ettim ben:44::44::44:

çocuk bakım elemanı kursu canım sabah 8:45 ten aksam 4.30 kadar haftada 4 gün bildiğin okullu olucam yani :)inş. bana iyi gelir bu kurs da kafam dağılır tabi çocuklarla ilgili konular görüp daha da bunalıma girmezsem....

yok yok bunalıma girmezsin merak etme
güzelmiş inşallah kursun iyi geçerde ilerde iyi bi iş bulursun
hem çocuk konusunda da çok bilinçli bi anne olursun ilerde:13::13::13:

hiç bi sıkıntı olmaz canım sen içini ferah tut

antbiyotiklerden bıktım şimdi doktora gitsem iki antibiyotik yazıp gönderir doğal yollardan çaresini arıyorum artık sürekli tekrar ettiği için bende umarım faydasını görürüm soğan suyunun iltihap için kullanıpta faydasını gören var mı acaba

benim çevremde var tatlım işe yarıyor inşallah sanada şifa olur

yok yok bunalıma girmezsin merak etme
güzelmiş inşallah kursun iyi geçerde ilerde iyi bi iş bulursun
hem çocuk konusunda da çok bilinçli bi anne olursun ilerde:13::13::13:

aynen katılıyorum her yönden avantaj çalışmak istesem çocuğum oldu var say kreşlerde çalışacağım için onuda yanıma alırım :)en kötü ihtimal çalışmasam bile dediğin gibi çocukla ilgili bi sürü bilgi sahibi olurum :)

aynen valla çok işe yarar
beni düşün bide çocuğa maliye mi okutayım çocuk hesap kitap bunalıma girer hahhahhahah

detttt pis ağrılar gidin bakimmmm bebişimin başından
gidin kendi başınızı yiyin
kovdum onları giderler şimdi

valla şu halde güldürdün beni tebrik ederim seni
dün değil ondan önceki gece uykudan uyanıp parol aldım ama bana mısın demedi..
sinüzit olduğu için majezikden başkası kesmio ama onuda alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…