slm canım nasılsın aynısı bende de oldu biliyor musun kafam dağılsın diye kursa yazıldım zaten artık olursa olur olmazsa olmaz ama benim canımı sıkan gelenin geçenin bebek yok mu hamile değil misin eee evleneli bayağı oldu gibi saçma sapan şeyler türetmesi en kötüsü de birisi bizim akrabalardan bi şey çıkarmış tebrik için arıyorlar 2 aylık hamileymişsin diye nasıl üzüldüm anlatamam insanlar çooook düşüncesiz çoooook
iyiyim güzelim sen nasılsın?
ya bak sen şunlara sakın sakın kendini üzme ya herşeyi zamana bırak.. kime ne ki senin bebeğinden.. sanki manavdan alınıyor..
şimdi doğur derler sonra sustur derler.
sonra da hani buna kardeş derler...
milletin lafıyla olmuyo be güzelim bu işler..
sende benim gibi kafanı bi güzel dağıt... boşver hiç kimsenin ne sözüne kulak as nede kendini üz..
haklısın canım öyle yapmaya çalışıyorum zaten sırf onun için 9 aylık bir kursa yazıldım günlerim boş geçmesin diye çalışmayı düşündüm ama pek iş tecrübem olmadığı için iş bulamadım hayırlısı olsun diyorum her şeyinn
slm kızlar ya ben iltihap için soğan suyu içmeye başladım adetime 1 hafta felan var adetten 2 gün sonra başlandığını biliyorum ama çocuk için değil iltihap için başladım bir sakıncası olur mu acaba ???
valla en iyisini yapmışsın boşver ya salla gitsin hayat bizim nede olsa
hayırdır canım ne kursu bu ya merak ettim ben:44::44::44:
çocuk bakım elemanı kursu canım sabah 8:45 ten aksam 4.30 kadar haftada 4 gün bildiğin okullu olucam yani :)inş. bana iyi gelir bu kurs da kafam dağılır tabi çocuklarla ilgili konular görüp daha da bunalıma girmezsem....
hiç bi sıkıntı olmaz canım sen içini ferah tut
antbiyotiklerden bıktım şimdi doktora gitsem iki antibiyotik yazıp gönderir doğal yollardan çaresini arıyorum artık sürekli tekrar ettiği için bende umarım faydasını görürüm soğan suyunun iltihap için kullanıpta faydasını gören var mı acaba
yok yok bunalıma girmezsin merak etme
güzelmiş inşallah kursun iyi geçerde ilerde iyi bi iş bulursun
hem çocuk konusunda da çok bilinçli bi anne olursun ilerde:13::13::13:
benim çevremde var tatlım işe yarıyor inşallah sanada şifa olur
aynen katılıyorum her yönden avantaj çalışmak istesem çocuğum oldu var say kreşlerde çalışacağım için onuda yanıma alırım :)en kötü ihtimal çalışmasam bile dediğin gibi çocukla ilgili bi sürü bilgi sahibi olurum :)
aynen valla çok işe yarar
beni düşün bide çocuğa maliye mi okutayım çocuk hesap kitap bunalıma girer hahhahhahah
valla süpersin amma güldümhaklısın
ayy keşkeeee3.gün bugün yaa dayanamıyorum artık
detttt pis ağrılar gidin bakimmmm bebişimin başından
gidin kendi başınızı yiyin
kovdum onları giderler şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?