Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hahahahh bebeksiz göbeğe hayıııııır!!!

güzel bi tanışma oldu kız sevdim seni:13::13::13:

ben de sizleri çok sevdim. insan yalnız olmadığını hissedebiliyor. kafandaki soru işaretlerini kendi kendini yiyerek düşünmüyosun.
açıyorsun forumu okuyosun okuyosun, oh be diyosun, yalnız ben değilmişim bunları düşünen daha kafayı yememişim diyosun:)
yani kısacası burası iyi bişey

böyle düşünmene sevindim canım
eee kaç yaşındasın sen ne kadardır istiyosun bebek? bide ilk mi olacak nasipse

yoksa sende benim gibi üye olmadan önce konuları 'ziyaret edip üye olanlardan mısın hoş geldin tatlım, kafan boş göbeğin dolu olsun

ahh canım ya fazla yorma kendini bünyenin iyi olması lazım ki bebeğin hemencecik gelsin göbişine
inşallah en kısa zamanda duyarım haberini.. bu arada dr değerlerine bakıyordu.. ne oldu o iş hala baktırıyor musun?
yok canım ya ne kusuru bende 2 haftadır face kullanmıyorum.. kafa dağıtıyorum bebek işini rafa kaldırdım

benim de göbeğim var birazcık sağolsun vitaminler bi de tiroid ilacı içiyorum. alllaaahhh gör sen beni zaten iştahım açık bi insandım şimdi 2-3 kişilik yemek yiyorum nerdeyse.

bende durum aynı, sürekli açım, eşim de şaşırıyor, normalde çok yemem, demek ki gerçekten folik asit yapıyor çıtı pıtı bir hamiş olcam yeeaa

tatlım bünya yerlerde şu sıra. bi de üst solunum yollarım iflas etti iyileşicem inşallah.
tiroid değerlerim şu sıra normal gidiyor. ilaca devam ediyorum tabiki, hamile olursam da devam edicem.
onun dışında çalışmalarımız biraz aksadı. düzeni bozuldu diyelim. böyle işte. toparlıycaz inşallah

Ewtt bebiss karari vermeye calisirken gezindim okudum on arastirma yaptim artik karar asamasi gecti artik burdayim =)sanirim ilk ay oldugu icin bi tuhafim bazen olumsuz bazen olumluu =)
mrb canım ben uzun zamandır seni topikte görüyodum ama hiç bişey yazmıyodun bende acaba nie konuşmuyor diyordum
hayırlısı olsun bakalım hiç belirti arama derim ben sana rahat olmaya çalış

bende durum aynı, sürekli açım, eşim de şaşırıyor, normalde çok yemem, demek ki gerçekten folik asit yapıyor çıtı pıtı bir hamiş olcam yeeaa

valla ben öyle olamıycam. 1,68 boyum var 67 kiloyum daha şimdiden 10 kilo fazlam var. hamile olursam ortalama +10-+15 desek, ben herhalde 80'i görürüm herhalde.

80 mii :18::18::18::18::18::18::18::18:

çok geçmiş olsun güzelim ya alah acil şifa versin.. kendine çok dikkat et.. ihmal etme sakın..
rabbim hayırlısının nasip eder inşallah

slm nasılsınız kızlar

a.slm iyidir senden?

Ewtt bebiss karari vermeye calisirken gezindim okudum on arastirma yaptim artik karar asamasi gecti artik burdayim =)sanirim ilk ay oldugu icin bi tuhafim bazen olumsuz bazen olumluu =)

hadi hayırlısı bakalım
böyle olman normaldir canım şimdi sakin ol diyecemde biliyorum ki bu ay o sakinlik olmayacak.. hatta günler geçmek bilmeyecek inadına:18:

hehehhe demi sende bizi gözetliyodun:103: :103: :103: :103: :103: :103: :103:

hemde nasıl sanki soluksuz bi roman okuyorum gibi sayfaları geçiyodum yazdıklarınıza gülüyodum bazen, bazen de 'aaa günü geçmişti hamiş kalamamış bu ay da ' diyodum, eşim napıyon sen, ne okuyon durmadan diyodu hahahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…