- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
slm millet.
bugün ne bu bereket topikte :)) maşallah
ya biz de çalışıyoruz haziran-temmuzdan beri ama şimdilik yok bişeyler.
ben de hamile olmak istiyorum artık göbeğim büyümesin bebeğim büyüsün içimdedi mi ama!
kızlar bu folik asit iştah açar mı sizce? 2-3 haftadır kullanıyorum da sanki çabuk acıkıyorum gibihamile kalmadan göbek yapmak istemiyorum
güzel bi tanışma oldu kız sevdim seni:13::13::13:
canım ben de folik asit kullanmaya başladıktan sonra baya kilo almıştım.. dikkat et baya iştahımı açtı bnm..
slm tatlım nasılsın bakalım yoktun bayadır
ben de sizleri çok sevdim. insan yalnız olmadığını hissedebiliyor. kafandaki soru işaretlerini kendi kendini yiyerek düşünmüyosun.
açıyorsun forumu okuyosun okuyosun, oh be diyosun, yalnız ben değilmişim bunları düşünen daha kafayı yememişim diyosun:)
yani kısacası burası iyi bişey
benim zaten göbeğim var amabebişler sağlıklı olsun diye içicez mecbur
ben de sizleri çok sevdim. insan yalnız olmadığını hissedebiliyor. kafandaki soru işaretlerini kendi kendini yiyerek düşünmüyosun.
açıyorsun forumu okuyosun okuyosun, oh be diyosun, yalnız ben değilmişim bunları düşünen daha kafayı yememişim diyosun:)
yani kısacası burası iyi bişey
iyiyim canım ya bu ara iş yerinde bi arkadaş eksik onun yerine de bakıyorum müthiş yoğunum. bebek için çalışmaya halim kalmıyo kız düşün artık :26: face'ten de yazmıştın cevap bile veremedim geçen. kusura bakma
yoksa sende benim gibi üye olmadan önce konuları 'ziyaret edip üye olanlardan mısınhoş geldin tatlım, kafan boş göbeğin dolu olsun
benim de göbeğim var birazcık sağolsun vitaminler bi de tiroid ilacı içiyorum. alllaaahhh gör sen beni zaten iştahım açık bi insandım şimdi 2-3 kişilik yemek yiyorum nerdeyse.
ahh canım ya fazla yorma kendini bünyenin iyi olması lazım ki bebeğin hemencecik gelsin göbişine
inşallah en kısa zamanda duyarım haberini.. bu arada dr değerlerine bakıyordu.. ne oldu o iş hala baktırıyor musun?
yok canım ya ne kusuru bende 2 haftadır face kullanmıyorum.. kafa dağıtıyorum bebek işini rafa kaldırdım
mrb canım ben uzun zamandır seni topikte görüyodum ama hiç bişey yazmıyodun bende acaba nie konuşmuyor diyordum
hayırlısı olsun bakalım hiç belirti arama derim ben sana rahat olmaya çalış
bende durum aynı, sürekli açım, eşim de şaşırıyor, normalde çok yemem, demek ki gerçekten folik asit yapıyorçıtı pıtı bir hamiş olcam yeeaa
çok geçmiş olsun güzelim ya alah acil şifa versin.. kendine çok dikkat et.. ihmal etme sakın..tatlım bünya yerlerde şu sıra. bi de üst solunum yollarım iflas ettiiyileşicem inşallah.
tiroid değerlerim şu sıra normal gidiyor. ilaca devam ediyorum tabiki, hamile olursam da devam edicem.
onun dışında çalışmalarımız biraz aksadı. düzeni bozuldu diyelim. böyle işte. toparlıycaz inşallah
slm nasılsınız kızlar
Ewtt bebiss karari vermeye calisirken gezindim okudum on arastirma yaptim artik karar asamasi gecti artik burdayim =)sanirim ilk ay oldugu icin bi tuhafim bazen olumsuz bazen olumluu =)
hehehhe demi sende bizi gözetliyodun:103: :103: :103: :103: :103: :103: :103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?