hemde nasılsanki soluksuz bi roman okuyorum gibi sayfaları geçiyodum yazdıklarınıza gülüyodum bazen, bazen de 'aaa günü geçmişti hamiş kalamamış bu ay da ' diyodum, eşim napıyon sen, ne okuyon durmadan diyodu hahahh
valla ben öyle olamıycam. 1,68 boyum var 67 kiloyum daha şimdiden 10 kilo fazlam var. hamile olursam ortalama +10-+15 desek, ben herhalde 80'i görürüm herhalde.
80 mii :18::18::18::18::18::18::18::18:
yoksa sende benim gibi üye olmadan önce konuları 'ziyaret edip üye olanlardan mısınhoş geldin tatlım, kafan boş göbeğin dolu olsun
allahıımm aynı kilooo, aynı boydayızhamiş kalmadan vermeliyiz bu kiloları
yazdıklarımıza dikkat edeyim ya belki başkaları da okuyodur hahhahaha
çok dedin mi kız bu 38s ne kadar konuşuyor die
yok ya valla hepinizi çok sevdim de dayanamayıp geldim kuşumayrıca kızların genlerinde var bebeğim, inkar etsekte çok konuşuyoz valla
evet hem de nasıl:) sürekli okuyorum burda yazılanları.
eşim artık dalga geçiyor benimle, bilgisayar söyledi mi bebek varmıymış diyo
hadi hayırlısı bakalım
böyle olman normaldir canım şimdi sakin ol diyecemde biliyorum ki bu ay o sakinlik olmayacak.. hatta günler geçmek bilmeyecek inadına:18:
hemde nasılsanki soluksuz bi roman okuyorum gibi sayfaları geçiyodum yazdıklarınıza gülüyodum bazen, bazen de 'aaa günü geçmişti hamiş kalamamış bu ay da ' diyodum, eşim napıyon sen, ne okuyon durmadan diyodu hahahh
Ayy sorma cnmm ya bide bnm döngüm uzun oldugu icin bebis yoksa bi an oncr regl olayim bitsin calismalara devam diye dusunuyorum =)) e tabi bu ay olursada guzel olur amaa stres yokk stres oldumu bebrk gelmiyomus onu ogrendimm forumda geze geze =)
sıla
leyla
betül
nurgül
ayfer
merve
çiğdem
dilek
rahime
emine
Speedy77
deniz
kızlar bu isimlere meryem suresini okudum allah kabul etsin inş...
Ayy sorma cnmm ya bide bnm döngüm uzun oldugu icin bebis yoksa bi an oncr regl olayim bitsin calismalara devam diye dusunuyorum =)) e tabi bu ay olursada guzel olur amaa stres yokk stres oldumu bebrk gelmiyomus onu ogrendimm forumda geze geze =)
allah sizi ne yapmasın emii.. topik oldu size roman hıııı:) aynı şeyler bizde de oluyoooo:) ben de öyle takip ediyodummm
hatta eşim geliyo pcnin başına ne okuyon bakiiim sen bukadar merakla kaç saattir diyo, kovalıyorum hemen,
kızsal durumlar sen bakma diyorum:) iyice meraklanıyo. sonra da dalga geçiyo, bebek varmıymış söyledi mi bilgisayar diye:)))
sıla
leyla
betül
nurgül
ayfer
merve
çiğdem
dilek
rahime
emine
Speedy77
deniz
kızlar bu isimlere meryem suresini okudum allah kabul etsin inş...
isyandann habeler var... bugün BAT günü...bekliyoruz henüz gelen gidenn yokkk
ben kuzeniyim aynı yerde çalışıyoruz..bana sölüolar ben yazıyorum sizeee
allah kabul etsin tez zamanda canımmm AMİNNNN :)
:) aynı şeyler bizde de oluyoooo:) ben de öyle takip ediyodummm
hatta eşim geliyo pcnin başına ne okuyon bakiiim sen bukadar merakla kaç saattir diyo, kovalıyorum hemen,
kızsal durumlar sen bakma diyorum:) iyice meraklanıyo. sonra da dalga geçiyo, bebek varmıymış söyledi mi bilgisayar diye:)))
allah sizi ne yapmasın emii.. topik oldu size roman hıııı
allah kabul etsin tatlım ağzına yüreğine sağlık
:) evet tatlım ilk kural "no stres yes babysonraki adım folik asit, eğer düşünüyosan bebeği, hemen başla ama o da iştah açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?