Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende durum aynı, sürekli açım, eşim de şaşırıyor, normalde çok yemem, demek ki gerçekten folik asit yapıyor çıtı pıtı bir hamiş olcam yeeaa

folik asit bi bende işe yaramadı sanırım hehehehe iyikide yaramamış zaten göbüş vardı bebişten önce

aaa onada basladim canim 2 aydir iciyorum ama bnde bisey yapmadi kiloda degisiklik yok =)
38s canim evet evet cozdum bu isi aklima bebis gelince tatil planlari yapip o dusunceyi uzaklastiriyorum =)))

hehhehe süpersin valla

ama bak öğrendiklerini anlat eşine, faydalı şeyler öğrendiğini bilsin mesela ilk günler dalga geçiyodu eşim, şimdilerde de "bebek olmadan önce baba neler yese iyiymiş ' sor bakim diyo hahahaahh

aaa paylaşmaz mıyım:) geçen ay mesela reglim ilk defa 1hafta gecikti bir hafta boyunca pc başında belirtileri falan okudum. sürekli eşime bak karında şişlik oluyomuş bende de var, bak çok susayıp su içiyomuşsun bende de var, bak halsiz uykulu oluyomuşsun bende de var:)))) vs vs.... diyerek, hem onu hem kendimi hamile olduğuma inandırmıştım... ve kesin hamileyimdir, dediğim gün regl oldum
o da bu ay daha en başından amanbak sakın kendini kaptırma dmeeye başladı pc başında beni görünce heheheheheeheh
aman yok yok dedim :)))))
hiççç kaptırır mıyıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm:18:

kendini kaptırmadan araştırmaya devam tatlışım bizde ilk defa denicez bu ay, heycanlıyız ilkinde olmayabilir ama biliyoz paranoya gezcez bu ay

kaç kilo da hamiş kaldın sen sinemcim? valla bendeki göbek gitgide büyüyo, millet hamile sanıyor

valla hiç tartılmadım kuzum ama sanrım 74 falandım yaa..
gerçi şöyle bi durum var ben hiç bi zaman çıtı pıtı bi genç kız olamadım malaesef..
annnem ve babam tarafı hep iri :)
herşeyim çekeydide tipim çekmeyeydi keşke

yavrum boydan kurtarıyoz yine de şükür, bebişlerin peşinden koşarken çıtı pıtı anne oluruz

ben pek bi küçük kaldım yahu aranızda..
1.60 boy 52 kilo

kendini kaptırmadan araştırmaya devam tatlışım bizde ilk defa denicez bu ay, heycanlıyız ilkinde olmayabilir ama biliyoz paranoya gezcez bu ay

hayırlısı olsun herkes için canım benim biz de bu ay ciddi bi şekilde deniyoruz.
bat ın nezaman olacak?
benimkisi 3-5 ekim arası bişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…