- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
sıla
leyla
betül
nurgül
ayfer
merve
çiğdem
dilek
rahime
emine
Speedy77
deniz
kızlar bu isimlere meryem suresini okudum allah kabul etsin inş...
allah razı olsun canım bugün cuma günlerden ne kadar çok dua edersek o kadar iyi..sonuçta elbet dilek saatine yakalanırız
bende durum aynı, sürekli açım, eşim de şaşırıyor, normalde çok yemem, demek ki gerçekten folik asit yapıyorçıtı pıtı bir hamiş olcam yeeaa
sağol bebeğim bende okuyacam inş. allah razı olsun
aaa onada basladim canim 2 aydir iciyorum ama bnde bisey yapmadi kiloda degisiklik yok =)
38s canim evet evet cozdum bu isi aklima bebis gelince tatil planlari yapip o dusunceyi uzaklastiriyorum =)))
folik asit bi bende işe yaramadı sanırım hehehehe iyikide yaramamış zaten göbüş vardı bebişten önce
valla ben öyle olamıycam. 1,68 boyum var 67 kiloyum daha şimdiden 10 kilo fazlam var. hamile olursam ortalama +10-+15 desek, ben herhalde 80'i görürüm herhalde.
80 mii :18::18::18::18::18::18::18::18:
ama bak öğrendiklerini anlat eşine, faydalı şeyler öğrendiğini bilsinmesela ilk günler dalga geçiyodu eşim, şimdilerde de "bebek olmadan önce baba neler yese iyiymiş ' sor bakim diyo hahahaahh
aaa paylaşmaz mıyım:) geçen ay mesela reglim ilk defa 1hafta gecikti bir hafta boyunca pc başında belirtileri falan okudum. sürekli eşime bak karında şişlik oluyomuş bende de var, bak çok susayıp su içiyomuşsun bende de var, bak halsiz uykulu oluyomuşsun bende de var:)))) vs vs.... diyerek, hem onu hem kendimi hamile olduğuma inandırmıştım... ve kesin hamileyimdir, dediğim gün regl oldum
o da bu ay daha en başından amanbak sakın kendini kaptırma dmeeye başladı pc başında beni görünce heheheheheeheh
aman yok yok dedim :)))))
hiççç kaptırır mıyıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm:18:
kaç kilo da hamiş kaldın sen sinemcim?valla bendeki göbek gitgide büyüyo, millet hamile sanıyor
yahu benm boy 1.70 kilo 72-74 gidip geliyo bide hamileyim ben napayım acabaa?
kendini kaptırmadan araştırmaya devam tatlışımbizde ilk defa denicez bu ay, heycanlıyız ilkinde olmayabilir ama biliyoz paranoya gezcez bu ay
valla hiç tartılmadım kuzum ama sanrım 74 falandım yaa..
gerçi şöyle bi durum var ben hiç bi zaman çıtı pıtı bi genç kız olamadım malaesef..
annnem ve babam tarafı hep iri :)
herşeyim çekeydide tipim çekmeyeydi keşke
kendini kaptırmadan araştırmaya devam tatlışımbizde ilk defa denicez bu ay, heycanlıyız ilkinde olmayabilir ama biliyoz paranoya gezcez bu ay
ben pek bi küçük kaldım yahu aranızda..
1.60 boy 52 kilo
ben pek bi küçük kaldım yahu aranızda..
1.60 boy 52 kilo
seni görünce canım mandalina çekiyooo oturup 1 kilo mandalina yiyesim geliyo yahuu
ben de 1.60 boy 51 kilo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?