Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sinemcim sen hamilesin galiba bata 1 hafta kala belirti varmiydi bnde bisicikk yokta =) halbuki ilk ay cogu kisi butun belirtileri yasarmis psikolojik olarakk ben bastirayim o psikolojiyi derken cok bastirdim da hicbisi yokbende yoksa erkenmi =))

valla canım bende 1 hafta öncesinde sadece göğüs şişliği ve hassasiyeti vardı..
ben hiç hamile olduğumu düşünmediğim aylarda hamile kaldım hep..
bu işin sırrı düşünmeyeceksin ki hamile kalsın

mandalina biz resim filan koyarkende gözetliyor muydun ayyy aklıma geldi de sorayım dedim

hmm anladım canım..
hehehhe ben hariç herkese uyuz ol sen.. bende anlamıyorum nie az yeyip kilo alanları
ama sen hariç sen iki canlısın

ben hiç bişey yiyemiyorum kiii
yediğim sadece çorba ve erişte :S
onun dışında bişey yiyemiyorum yemekleri ben yaparsam hiç gitmiyo
ama annemlere falan gittiğimde yine birazcık fazla bişey geçiyo kursağımdan..

ahh canım ya sadece çorbayla erişteyle de olmaz ki:26:

mandalina biz resim filan koyarkende gözetliyor muydun ayyy aklıma geldi de sorayım dedim

evet canım utanma anneeemm merak ediyodum ne zamandır dağişmiyodun resmini, çıtı pıtı şirin bi anne olcan sen güzelsin maşallah ben şişko anne olcam :125: :125: :125: :125: hahahhz

evet canım utanma anneeemm merak ediyodum ne zamandır dağişmiyodun resmini, çıtı pıtı şirin bi anne olcan sen güzelsin maşallah ben şişko anne olcam :125: :125: :125: :125: hahahhz

sana çooooookk kızdımmmmmmmm
bi kere biz şişko anne değil balık etli anne olcaz tamam mııııı

utandım ama ben
bende seni görmek isterim tatlım bu sözleri söyleyen benden daha güzeldir tahminimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…