Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ev taşımaktan demi canım yaa zor valla Allah kolaylık versin kuzum..

ondanda değilde niyeyse bi ara hiç iştahım yoktu benim.. zaten hiç kilo alamam ben kolay kolay.. hiç diyet yapamadım bünyem sayesinde.. çok yerim bazende hiç yemem.. nasıl bişeyim anlamıyorum

bak yine sinirlendimm..
k.v. aradı.. napıyosun diye sordu hastaneyi arada bakıyım doktor yerindemiymiş bi sor bakıyım dedi..
aahhhhhh ahhhhh annem olsa böyle mi yapar..canın bişey çekiyo mu yemek yapabiliyomusun yanında olamıyorum canın bişey çekiyosa söyle yapayım gelde ye diyo..
beni karnında taşıyıp doğuran o değil tabi

Bende 164 53 kilo ile minnak =)) bu arada mandalinacim evet nickin cok hos bu aralar hastayim diye narenciyeyle kanki oldum senin nickide gorunce =))

ondanda değilde niyeyse bi ara hiç iştahım yoktu benim.. zaten hiç kilo alamam ben kolay kolay.. hiç diyet yapamadım bünyem sayesinde.. çok yerim bazende hiç yemem.. nasıl bişeyim anlamıyorum

benim bi arkadaşım var kesinlikle abartmıyorum nerdeyse pilavla makarnayla 1ekmek yiyo ama zayıf ( en azından benden zayıf )
ben onun yediğinin çeyreğini anca yiyorumdur durumum ortada :)

benim 7-8 ekim beraber beklicez yani

evet hadi bakalım hayırlısı
gerçi geçen ay hiç beklentim yoktu reglim gecikti,
bu ay da çalışmalarımız yolunda gitse de, sanki hemen zamanında regl olcakmışım gibi hissediyorum.
daha çok var da, öyle bi his var içimde.
ama eğer gelmesseeeeeeeeeeeeeeeeee kırmızı kart:)
artık heyecanla beklerisss:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

hayırdır hastaneyi nie sordu ki durduk yere?
benim bi arkadaşım var kesinlikle abartmıyorum nerdeyse pilavla makarnayla 1ekmek yiyo ama zayıf ( en azından benden zayıf )
ben onun yediğinin çeyreğini anca yiyorumdur durumum ortada :)

bende hiç dikkat etmem ya doyana kadar yerim ama böyleyim işte.. kişiden kişiye değişiyor işte... ben kendimi kilolu hiç düşünemiyorum ya... biraz yanlkarımda yağ oldu azıcık kilo oldum die kendi kendimi yedim resmen

psikiyatriye gidiyo canım..
hayy maşallah o zaman sanada bitanem ne deyim valla ne yalan söyleyim uyuz oluyorum yiyip yiyip kilo almayanlara

Sinemcim sen hamilesin galiba bata 1 hafta kala belirti varmiydi bnde bisicikk yokta =) halbuki ilk ay cogu kisi butun belirtileri yasarmis psikolojik olarakk ben bastirayim o psikolojiyi derken cok bastirdim da hicbisi yokbende yoksa erkenmi =))

psikiyatriye gidiyo canım..
hayy maşallah o zaman sanada bitanem ne deyim valla ne yalan söyleyim uyuz oluyorum yiyip yiyip kilo almayanlara

hmm anladım canım..
hehehhe ben hariç herkese uyuz ol sen.. bende anlamıyorum nie az yeyip kilo alanları
ama sen hariç sen iki canlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…