- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
sev beni bebeğim
az kaldı mevsimi geldi gelcek canımnapayım ya herkes nickleri almış ne yazsam kabul etmedi, bende mandalina oldum
hayırlısı olsun herkes için canım benim biz de bu ay ciddi bi şekilde deniyoruz.
bat ın nezaman olacak?
benimkisi 3-5 ekim arası bişi.
biz seni hiç sevmezmiyizzzz teyzesiiiiiiiii :)
iyiki açmışsın bu topiğide bulmuşuzzzzz seniiiiiii amaniiiinnnn bek dadlu bu sıla maşallahhhhh
ben zayıfladım bu ara 51 e filan da düşmüşümdür:26:
ev taşımaktan demi canım yaa zor valla Allah kolaylık versin kuzum..
ev taşımaktan demi canım yaa zor valla Allah kolaylık versin kuzum..
ondanda değilde niyeyse bi ara hiç iştahım yoktu benim.. zaten hiç kilo alamam ben kolay kolay.. hiç diyet yapamadım bünyem sayesinde.. çok yerim bazende hiç yemem.. nasıl bişeyim anlamıyorum
benim 7-8 ekimberaber beklicez yani
hayırdır hastaneyi nie sordu ki durduk yere?bak yine sinirlendimm..
k.v. aradı.. napıyosun diye sordu hastaneyi arada bakıyım doktor yerindemiymiş bi sor bakıyım dedi..
aahhhhhh ahhhhh annem olsa böyle mi yapar..canın bişey çekiyo mu yemek yapabiliyomusun yanında olamıyorum canın bişey çekiyosa söyle yapayım gelde ye diyo..
beni karnında taşıyıp doğuran o değil tabi
benim bi arkadaşım var kesinlikle abartmıyorum nerdeyse pilavla makarnayla 1ekmek yiyo ama zayıf ( en azından benden zayıf )
ben onun yediğinin çeyreğini anca yiyorumdur durumum ortada :)
anaaammm yakaladım fotosunu koydu sılam :)
hayırdır hastaneyi nie sordu ki durduk yere?
bende hiç dikkat etmem ya doyana kadar yerim ama böyleyim işte.. kişiden kişiye değişiyor işte... ben kendimi kilolu hiç düşünemiyorum ya... biraz yanlkarımda yağ oldu azıcık kilo oldum die kendi kendimi yedim resmen
psikiyatriye gidiyo canım..
hayy maşallah o zaman sanada bitanem ne deyim valla ne yalan söyleyim uyuz oluyorum yiyip yiyip kilo almayanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?