- 19 Mart 2013
- 230
- 1
- 296
- 41
niye bu kahverengi lekelenmen oluyo tatlım her ay mı böyle
Belli olur bi bakarsın şaşacağı tutar :) yinede hakkımızda hayırlısı evet..
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum daha doğrusu bu siteyi çok takip ediyordum. üyeliğimde uzun zaman oldu ama hiç konu katılımında bulunmadım.. ben 10 aylık evliyim ve bebek istiyorum aslında biraz acemilikte var ve kimsem yokherşeyi araştırarak kendim öğrenerek yapmaya çalışıyorum.. bu konularda fikirlerinizi ve desteklerini bekliyorum.. Rabbim inşAllah en yakın zamanda isteyen herkese nasip eder
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum daha doğrusu bu siteyi çok takip ediyordum. üyeliğimde uzun zaman oldu ama hiç konu katılımında bulunmadım.. ben 10 aylık evliyim ve bebek istiyorum aslında biraz acemilikte var ve kimsem yokherşeyi araştırarak kendim öğrenerek yapmaya çalışıyorum.. bu konularda fikirlerinizi ve desteklerini bekliyorum.. Rabbim inşAllah en yakın zamanda isteyen herkese nasip eder
hayırlısı olsun tatlım ya valla ben kırmızı kart görecek gibiyim:))
evet canım kendimi bildim bileli böyle ilk gün açık kahve 2.gün sade kahve ee artık 3.gün normal kanama doktora sormuştm olabilir demişti
Bıktık bu kırmızı kartlardan. Bir de yeşil görelim ya
hanımlar sizlerin ilk gebeliğimi?benim 17 aylık oğlum var..ikinciyi düşünüyorum sizce erkenmi?ne bileyim ikisi bir büyüyüp gitsin istiyorum..apartmanda çocuk arayacağına otursun kardeşiyle oynasın..zaten iki tane düşünüyorum..bu ay çalışmalara başladım.batım 8 mayıs bakalım neler olacak
Canım zamane çocukları pek nazlı oluyo. Demiyolar ki annem beni sabırsızlıkla bekliyo ben gideyim artık diye :)aynen ya :)) inşallah fazla beklemeyiz
Canım zamane çocukları pek nazlı oluyo. Demiyolar ki annem beni sabırsızlıkla bekliyo ben gideyim artık diye :)
aynen aynen benim gibi inatçı bu bebişim:)))
smraydoğan ve 38s çok teşekkür ederim hoşbuldum.. yaşım 23 :))
Ya inat konusunda çekmesinler de ne konuda çekelerse çeksinler bize. Bu kadar da üzülmez ki anne canım :)
Canlarım ben şimdi çıkmak zorundayım. Muhabbet çok hoş ama paşa hazretleri beni bekler. Gidip alayım işten :) Kendinize iyi bakın. ve her zamanki gibi neydi sloganımız GÖBÜŞLER BÖBÜŞ OLSUNNNN. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?