Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum daha doğrusu bu siteyi çok takip ediyordum. üyeliğimde uzun zaman oldu ama hiç konu katılımında bulunmadım.. ben 10 aylık evliyim ve bebek istiyorum aslında biraz acemilikte var ve kimsem yok herşeyi araştırarak kendim öğrenerek yapmaya çalışıyorum.. bu konularda fikirlerinizi ve desteklerini bekliyorum.. Rabbim inşAllah en yakın zamanda isteyen herkese nasip eder

merhaba hoşgeldin

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın Allah gönlüne göre versin canım :)

mrb canım hoş geldin kaç yaşındasın? hiç çekinme olur mu burda herkes yardımcı olur sana merak etme

hanımlar sizlerin ilk gebeliğimi?benim 17 aylık oğlum var..ikinciyi düşünüyorum sizce erkenmi?ne bileyim ikisi bir büyüyüp gitsin istiyorum..apartmanda çocuk arayacağına otursun kardeşiyle oynasın..zaten iki tane düşünüyorum..bu ay çalışmalara başladım.batım 8 mayıs bakalım neler olacak

Canım aramıza hoşgeldin. Merak etme burda hepimiz birbirimizi en iyi anlayanlarız. Çünkü ortak bir noktamız var ve hepimizin de amacı aynı. Bebiş sahibi olmak istiyoruzzzzzzzz :))) Cekinmeden bütün merak ettiklerini sorabilirsin. Bizler araştırmaktan ve tecrübelerden o kadar bilgi sahibi olduk ki bazen doktorları bile bu bilgilerimizle şaşırtabiliyoruz. Ben geçen ay doktora gittiğimde doktor bana değeri çok düşük tutunamayabilir dedi ben de yani kimyasal gebelik dedim doktor güldü. :)))

evet canım inşallah ilk olacak benimki:)) allah bağışlasın canım acele etmiyorsun ne güzel düşünmüşsün yap ikinciyi:))

Bende sen gibi 10 aylık evliyim canım... inşallah güzel haberleri almak nasip olur...

Canlarım ben şimdi çıkmak zorundayım. Muhabbet çok hoş ama paşa hazretleri beni bekler. Gidip alayım işten :) Kendinize iyi bakın. ve her zamanki gibi neydi sloganımız GÖBÜŞLER BÖBÜŞ OLSUNNNN. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle iyi akşamlar.

iyi akşamlar tatlım görüşürüz kendine iyi bak öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…